iyi akşamlar kıslarrrrrr ayol bugün hiç gelemedim sizee nasılsınız halamlar geldi memleketten onları gezdirdim bütün gün eminönü sultanahmet offfff-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu- çok yoruldım çokk gezdikk yaaa ee siz neler yaptınızz:bbo::bbo::bbo::bbo:
napin canım yaa istanbulu bilmiyolarr taha bugün daha iyi ilaçlar bayağı iyi geldi zaten kulak iltahabı oda yeni başlamış sanada allak kavuştursun canım rabbim bizede nasip eder inş oralara gitmeyi inş:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:İzabellem canım iyi geceler
Masallah gezmelerede gidilmis peki taha nasıl oldu :uhm::uhm:
napin canım yaa istanbulu bilmiyolarr taha bugün daha iyi ilaçlar bayağı iyi geldi zaten kulak iltahabı oda yeni başlamış sanada allak kavuştursun canım rabbim bizede nasip eder inş oralara gitmeyi inş:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
yok be güzelim tam tersi taha doğduğundan beri aşıları hariç ilk defa dk tor yüzü gördü işte bizde o yüzden panik yapıyoruzya alışkın olmadığımız halde ben biraz fazla pipirikliyim :roflol::roflol::roflol:Canım benim tahanın iyi olduguna sevindim bu cocugu cok mu nazlı büyütüyorsun böyle hep hasta hep hastalmaz: lmaz: lmaz:
Allah sifa versin canıma.s.a.s.a.s.
yok be güzelim tam tersi taha doğduğundan beri aşıları hariç ilk defa dk tor yüzü gördü işte bizde o yüzden panik yapıyoruzya alışkın olmadığımız halde ben biraz fazla pipirikliyim :roflol::roflol::roflol:
ya bu arda gerçekten nerde bu millet ebru rosemm hiç girmemişler allah allah ilginçççCADIARZUCADIARZUCADIARZU
yaniii ebru mutlaka gelirdi ama merak ettim doğrusu neyse gelirler heralde sana iyi geceler canımmŞeniz:1hug:Evet yaa kayıp ilanı mı versek onlar için ne yapsak:sm_confused::uhm:
Bence rosem iş bulmus olabilir de bu ebru nerde acaba
günaydınn kızlarrr!!!opuyorumnanaktan
ben de uğrayamadımm opuyorumnanaktançoktandırr!!
ben ders çalışmayaa çalışıyorumm o yüzdenn çok takılmak istemiyorumm!!
çokkkkkk çalışmmaammmm lazımmmm çokkkkkkkkkk!!!!akannehir
herkesler iyidir umarımmm!!!:1hug:
kpss.ye girecemm memurluk içinn!a.sGünaydın herkese opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Derincim sen ne sınavına hazırlanıyorsun bakayım :uhm::uhm::uhm:
kpss.ye girecemm memurluk içinn!a.s
inşallahh olur!
zeynocuğumm yoksaa özel de şalışamam benimm olmadıkçaa işyeri!!:1no2:
uğradı uğradı heyooooooookaydirigubbakcemile2