Kz Anneleri gelin bizde coalm

nasıl geçti güzelimmm anlat:eek:

Coook yorgunum sorma ayklarım agrıyo kac gündür-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-
Dün aksamda bogazım agrımaya basladı
Benim bogaz enfeksiyonu zor gecer ancak iğneyle falan düzelirim her seferinde
Aksam korktum yine öyle mi olacam diye ama neyseki iyiyim canım
Kötüsü anne yetişte diyemem hastalanınca:1no2::1no2:
Uzak bile olsa varlığı yeter annemin gidişi beni etkiledi Allah basımızdan eksiltmesin :Saruboceq::Saruboceq:

Son düzenleme:
Roseeeem orda mısın canım
Benim biraz işim var maglum yoldan geldik cantaları bosalttım 2 makina calıştırdım simdide evi süpürecem kalkmam gerek artık:gitme::gitme::gitme:

Roseeeem orda mısın canım
Benim biraz işim var maglum yoldan geldik cantaları bosalttım 2 makina calıştırdım simdide evi süpürecem kalkmam gerek artık:gitme::gitme::gitme:

ay o kadar şey yazdım sadece oynamam çıkmış hahahaa:roflol:
tamam canım geçmiş olsun bende bi kahvaltıya sonra pazara gidicem görüşlim hayatım byy
kolay gelsin sana Şeniz

oooooooo herkes gelmiş gitmiş derincim freyza cım zeynomm rosemm hepinize selam bende ablamdan şimdi geldim kahvaltıya gitmiştim görüşmek üzere:1hug::1hug:

şştt nerde bu millett.AAAAaaaaaa kızıcam bakın haa biraz boş bıraktım diye noluyo hemen kaybolmalar hııııı
kopmak yok beni kızdırmayın şefliğim elimden alındı diyemi yapılıyo bunlar..

:eek:klava::eek:klava:

benn geldimmmm!!!!opuyorumnanaktan
nabersinizz ikii selamm yazıppp dersee başlamamm lazımmmm!!!:eek:
rosemmmimmm napayysınnn??ev hanımlığıı nasıllmışşş???:1hug:
kızlarrr sizlerden ne var nee yokk??:1hug:

iyi akşamlar fıstıklarrr anaaaa kimse girmrmiş bugün derincimle zeynomdan başkaa bende giremedimm ablam rahatsız bütün gün hastanedeydik onlaa eee sizler nerdesiz yaaa:eek:klava::eek:klava::eek:klava:

iyi akşamlar fıstıklarrr anaaaa kimse girmrmiş bugün derincimle zeynomdan başkaa bende giremedimm ablam rahatsız bütün gün hastanedeydik onlaa eee sizler nerdesiz yaaa:eek:klava::eek:klava::eek:klava:
günaydınn kızlarrr!!opuyorumnanaktan
hayırlıı cumalarr!
emelciğim çok geçmiş olsun canım!:1hug:
ben de fazla bakamıyorum bu aralar!!!
ev işlerii çocuk ders derken zaman geçiyoor valla!akannehir

günaydın arkadaşlar Şeniz opuyorumnanaktan :1hug:

hepinizin cuması mübarek olsun.:Saruboceq:

geçmiş olsun canımcım umarım ablacın daha iyidir :teselli:

cnm benim ablan çok geçmiş olsun acıl şifalar diliyorum.

azracumadp2hv6.jpg

herkese günaydınnn:eek:

günaydin hayirli cumalarrrrrrrrrrrrrrr

X