How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Kyk konusunda yardımmm ??

deniz_6

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2014
245
14
118
34
İstanbul
arkadaşlar şimdi okulu kazandım ama şu kyk nedir bursunu anladım geri ödemesiz ama bu kredi nasıl ?
yani 10bin tl nakit alıp sonra nasıl ödüyoruz yada aylık mı veriliyo faiz var mı ? alan yada bilen varsa bekliyorum kızlar..

beyaz eşya faizine endeksli senet imzalıyorsun 4 yıl alacağın para karşılığında. devlet her ay sana harçlık olarak yatırıyor. mezun olduktan 2 yıl sonra geri ödemeleri başlıyor. Eğer ailenin durumu varsa hiç alma derim . çünkü geri ödemesi çok zor.

beyaz eşya faizine endeksli senet imzalıyorsun 4 yıl alacağın para karşılığında. devlet her ay sana harçlık olarak yatırıyor. mezun olduktan 2 yıl sonra geri ödemeleri başlıyor. Eğer ailenin durumu varsa hiç alma derim . çünkü geri ödemesi çok zor.

anladım teşekkürler. peki bursa başvursam çıkmazsa kredi gelirse almasam olur mu ?

onu bilmiyorum kredi çıktıktan sonra almama şansın varmı diye. Ama aylık 300 civarı oluyor kredi mezun oldugunda 13 14 milyar borcun oluyor. kira öder gibi ödüyosun. zor oluyor. okul bitti gezeyim çalışayım evleneyim derken o taksitleri ödemek çok zor. Eğer ailenin durumu varsa hiç uğraşma kredi ile derim

onu bilmiyorum kredi çıktıktan sonra almama şansın varmı diye. Ama aylık 300 civarı oluyor kredi mezun oldugunda 13 14 milyar borcun oluyor. kira öder gibi ödüyosun. zor oluyor. okul bitti gezeyim çalışayım evleneyim derken o taksitleri ödemek çok zor. Eğer ailenin durumu varsa hiç uğraşma kredi ile derim

aile durumu aylık 300 bulur o değil sorun özel okul ücreti varya yarı burslu 11bin tl onu napcam bilmiyorum işte..

anladım teşekkürler. peki bursa başvursam çıkmazsa kredi gelirse almasam olur mu ?

Kredi çıktığında almama şansın var. Geçen yıl almak istemediğine dair dilekçe vermen gerekiyordu bu yıl nasıl olur bilemem. Kyk nın web sitesini takip et derim.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Back