Kvye aldığımız gömleği arkadaşının üzerinde görmek

gamzeligunler

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2022
280
349
Günooo
Kızlarım şimdi ara sıra aklıma gelen kafamı kurcalayan bir durumu sizlere sormak istiyorum. (Zamanı 3 ay öncesine alıyoruuuuum..)
Annemle babam düğünden 3 hafta kadar önce yanıma geldiler. Bilenler bilir ben ailemden baya bi uzakta yaşıyorum Neyse, gelirken de kayınvalideme, kayınbabama ve görümceme de hediyeler getirdiler. Bu hediyeleri ben annemlerin yanına gittiğimde beraber seçip almıştık. Kayınvalideme de iyi bir markadan şık, saten bir gömlek almıştık. Neyse annemler hediyelerini verdiler 3 hafta geçti düğün günü geldi. Düğünde salonda bir de gördüm ki kayınvalidemin apartmandan arkadaşının üzerinde ona aldığımız gömlek var. Bir süredir düşünüyorum, gömleğin aynısı onda da olabilir ama bunu alabilecek maddi gücü olmadığını biliyorum az çok. Bir de tam o hediyeyi kayınvalideme vermişken sıcağı sıcağına arkadaşının üzerinde görmek biraz düşündürüyor beni. Diyelim ki arkadaşının düğünde giyecek kıyafeti yok, ona aldığımız hediyeyi vermesi bence pek hoş bi davranış değil. Kalıcı mı verdi o akşam için mi onu da bilmiyorum tabi. Hediye bu sonuçta, bireyseldir. Daha yeni vermişken başkasının üzerinde görmek biraz kırıcı. (Bu arada beğenmek zorunda değil elbette belki tarzını tutturamadık ama, düğün akşamı da en yakın arkadaşın giysin diye vermek hoş değil. Olur da beğenmezse diye değişim kartı da koydurmuştu annem)
Çok önemli bir durum olmadığının farkındayım ama sizlerden fikir almak istedim çünkü zaman zaman da olsa kafamı kurcalıyor.

Günaydın kafa karışacak bir durum yok aslında siz özen gösterip almışsınız çok güzel kayinvalidenize hediye etmişsiniz.
Tamam bundan sonrası onun tercihi vermesi hoş mu tabi ki değil hele ki hediyeyi geçelim kissisel eşya gömlek ama vermiş siz hiç takılmayın bundan sonra alacağınız hediyeyi buna göre belirlersiniz.

Hediye teslim edildikten sonra akıbeti sizi bağlamaz. Ama nezaketen dedikleriniz doğru. Hediye edilen şeylerde hassas davranmak gerekir kullanmayacağın veya beğenmediğin zaman emek veren alan tarafı üzmemek lazım.
Bir de kesin o gömlek mi belirsiz süreç nasıl gerçekleşti bilmiyorsunuz.
Sonuç bir daha kv ye hediye almayın olsun bitsin. Oğlu alsın boşverin. Siz de annenize alın

3 aydır takacak bir konu değil. Hediyeyi verdikten sonrası onun bileceği iş. Çocuğunun düğününe saten gömlekle gelemeyeceğine göre, durumu olmayan ama bedeni olan arkadaşına ödünç vermiş de olabilir. Komple vermiş de olabilir açıkçası. Bizzat o gömlek mi o da net değil ki zaten ille o markadan olması gerekiyor onun pazar Prada kaynıyor ona bakarsan

Valla hanimlar ne kadar ince dusunuyor ve rahat bakiyorsunuz konulara takdir ediyorum.

Kayinvalidenizin size belli bir gicikligi yoksa / hissetmediyseniz, ozel gunde giyecek birseyi yok diye vermistir, sizinde dugun heyecaniyla bunu farketmeniz ilginc geldi bana. Ben dugunumde kendim haric kimseyi farketmemistim acikcasi.

Birine bir şeyi verdikten sonrasını görmemek, umursamamak lazım. Verdik çünkü.

Hediyeyi alan kişi en yakını ,giyen kişi sizin göreceğiniz kadar yakında .
Ben olsam sorardım beğenip beğenmediğini bedeni olup olmadığını renk veriecektir

Siz düşünüp almışsınız oda mutlu olmuştur Artık eşyayı kullanıp kullanmamak ona kalmış. Bazen bende bana gelen beğenmediğim eşyaları evde boş boş duracağına beğenen birine veriyorum. Eşya neticede bu çok anlam yüklemeye gerek yok

Kızlarımdan sonrasını okumadım ahsjsjs konu hediyenin başkasına verilmesiyse çok da takılmayın. Siz değer verip hediyenizi almışsınız, gerisi onun bileceği iş. Bir şeyi uymamıştır mutlaka. Dolap bekleyeceğine değerlendirilmiş oldu.

Ödünç vermiş olabilir, hediyeyi hediye etmek sünnettir mantığıyla hediye etmiş, komşuda düşünmeden o gece giymiş olabilir.
İllaki aklınızı kurcalıyorsa sorun kayınvalidenize, aldığımız gömlek uydumu üzerine-zevkine diye.

twitter aşko kuşko tarot hesapların açılış hitabı

Valla aynısı benim başıma geldi. Daha yeni evliyim ilk anneler gününde kayınvalideme bluz almıştım. Aradan 2 3 ay geçtikten sorma bir baktım kardeşine vermiş giysin diye. Ben sordum hemen o benim aldığım hediye değil mi diye. Siyah renkmiş esmer olduğu için yakıştırmamış kendine. 4 yıl oldu dahada bişey almadım kayınvalideme. İlk ve son

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…