Kvye aldığımız gömleği arkadaşının üzerinde görmek

Hiç takılma.Benim kayınvalidem bugüne kadar nişanlılık sürecinden itibaren özel günlerde ne aldıysak hep başkalarına verdi. Sırf benim aldığım şeyleri değil, kendi oğlunun ve kendi eşinin aldığı hediyeleri de hep 1 saat geçmeden başkalarına verir dağıtırdı. Hediyeyi hediye etmek sevap diyip gözümüzün önünde verirdi başkalarına İlk başlarda çok tuhaf geliyordu. Kıymet vermiyor diye üzülmüştüm ama alıştım artık. Sende boşver. Verdiyse verdi.Herkesten ince düşünce , alınan hediyeye değer vermesini beklememek gerek. Sonuçta o artık onun gömleği.

Ben bu yoruma çok katılıyorum.
Çiçeği burnunda yeni gelin olduğum zaman kv.ye şıklık olsun diye güzel bir hediye almıştım. Kv ise ne yaptı dersiniz? Açıp bakmadı bile görgüsüz kadın sonra da yeğenine hediye etti çeyiz için
Bi daha ona hediye almayı bırakın iğne bile almadım, almamda.
Sizde almayın. Bazı insanlar böyle güzel şeyleri hak etmiyor, onlara hediye alana kadar sokak hayvanlarına mama alıp dağıtın daha iyi

kayınvalideniz de aynı şoku yaşamıştır. çok takılmayın. kayınvalidenizin hiç şansı yokmuş. gizli iş yapmış hemen yakalanmış

Önemsiz takılmayın oda onun ayıbı der geçerdim ben.

Cevaplar ikiye bölünmüş “bende bozulurum” ve “niye umursuyorsun, ne var bunda?” diyenler olarak.
Komşusuna ödünç verdiyse eğer giysin diye başka bir bluz verebilirdi. Gelin ve ailesinin göreceğini biliyor çünkü.

Ben herkese hediye almam, gerçekten değer verdiğim kişilere hediye alırım ve üzerine düşünürüm. Zevkine göre olsun diye daha önce neler giymişti vs hatırlamaya çalışır, ortak tanıdıklarımıza sorarım hatta gerekirse. Bunu beğenir mi? Ya da neye ihtiyacı var vs. O hediyeyi vereceğimde çok heyecanlanırım, mutlu olacak mı? Beğenecek mi vs.

Ben böyle ince düşünürken gidip başkasına hediye etsin istemem açıkcası.
Beğenmediyse değiştirebilir zorla giysin, kullansın dememiş zaten konu sahibi. Konu hediyeyi takip etmek değil, verilen özen karşılığında böyle rahatça başkasına hediyenin başkasına verilmesi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…