- 16 Temmuz 2010
- 19.693
- 55.172
- 798
Sanırsın herkes şiddete karşı. Vurmamı eleştiren herkesin dilinde bende patlatırdım bende yapıştırırdım lafları. En iyi sizsiniz en mükemmel sizsiniz hadi bu konunun altında şişirin egolarınızı
Yürüttüğünüz tahmin ne kadar ağır bi suçlama farkında değilsinizTers cevap veriyorsunuz işte. "Abarttınız" dediniz bana. Ben sadece tahmin yürüttüm, bilmediğim bir olayı abartamam, dimi?
İstiyorsunuz ki sizin hatanız unutulsun, herkes kv'ye yüklensin. Konuda bile sorduğunuz şey "kv'nin imalarına nasıl tepki vereyim" , hani nasıl arayı yapayım değil. Kadının oğluna vurmuşsunuz hem de hiçbir suçu yokken. Gönlünü alın kadının bir zahmet.
Vallahi en azından şu söylediklerinizde çok haklısınız. Gelip burda şiddeti kınamışlar ama çoğu da ben de geline vururdum vs demiş .Sanırsın herkes şiddete karşı. Vurmamı eleştiren herkesin dilinde bende patlatırdım bende yapıştırırdım lafları. En iyi sizsiniz en mükemmel sizsiniz hadi bu konunun altında şişirin egolarınızı
Evet pardon cinayetle suçlamışım siziYürüttüğünüz tahmin ne kadar ağır bi suçlama farkında değilsiniz
Arkadaşım , konu sahibinin derdi başka , boşa yorum yapıyoruz ya . İstiyor ki herkes kayınvalidesini suçlasın .. yav tamam he .Evet pardon cinayetle suçlamışım sizi
mesajınızı görmedim ama galiba annesinin yanında dövmek kadar ağır bişey değildir dimiEvet pardon cinayetle suçlamışım sizi
"Daha nelerinizi gördü acaba kadın" dedim sadecemesajınızı görmedim ama galiba annesinin yanında dövmek kadar ağır bişey değildir dimi
Konunun geleceği; hakaret+beddua ve konunun kapanışı. Ben çıkıyorum, kalan arkadaşlara başarılarArkadaşım , konu sahibinin derdi başka , boşa yorum yapıyoruz ya . İstiyor ki herkes kayınvalidesini suçlasın .. yav tamam he .
Cunku siddete karsiyiz :) agugahahaVallahi en azından şu söylediklerinizde çok haklısınız. Gelip burda şiddeti kınamışlar ama çoğu da ben de geline vururdum vs demiş .
Kv ye acıdım ya yazıkArkadaşım , konu sahibinin derdi başka , boşa yorum yapıyoruz ya . İstiyor ki herkes kayınvalidesini suçlasın .. yav tamam he .
Mümkünse benimkiminde bir tık üst versiyonu olsa daha makbule geçer.Allahtan dileğim kayınvalidemin 2.gelini tamda senin gibi olsun
Şiddete karşıyım. Ama şiddet uygulayan sonra da pişkin pişkin hayıflanan insana şiddete karşı değilim. O da yaşasın görsün madem. Kadın bir şey dememiş, vurmamış, sadece söylenmiş ama mesela annenize anlatması, gözyaşınızı silmemesi ve söylediği o olgunca laflar. Bu şiddet uygulayan insanlara cidden patlatacaksın bir tane görecekler. Egoyla alakası yok bunun. Bizim ego sizin egonun yanında duracell e karşı sıradan çinko pil gibi kalır.Sanırsın herkes şiddete karşı. Vurmamı eleştiren herkesin dilinde bende patlatırdım bende yapıştırırdım lafları. En iyi sizsiniz en mükemmel sizsiniz hadi bu konunun altında şişirin egolarınızı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?