• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kv’nin yanında kocaya tokat...

Allah aşkına anne olda gel. Anlamaman normal patlatanları.
Sanırsın herkes şiddete karşı. Vurmamı eleştiren herkesin dilinde bende patlatırdım bende yapıştırırdım lafları. En iyi sizsiniz en mükemmel sizsiniz hadi bu konunun altında şişirin egolarınızı

Ben bu saygı konusunu gözümde çok mu büyütüyorum yoksa insanlar mı gerçekten bunu tamamen yitirmiş bazen şaşırıyorum.Pek tabi hatanın dik alasını yapmışsınız ve kv haklı bir tepki göstermiş eşe tokat ne demek ?:duduk:Hiç mi saygı duymuyorsunuz eşinize hataları olabilir ama sanırım sizde öfke kontrolü yapmak diye bir şey yok. Üstelik eşinize vurmuş olmanızın size özür dilemekten daha çok şey yaptırması gerekidi bir acı vermesi gerekirdi ama bunu bi kenar bırakıp siz kv laflarına alındığınızı ve incindiğinizi söylüyorsunuz.Ders çıkarmak istiyorsanız objektif olup ciddi ciddi kendinizi sorgulayın derim.
Not:Size her kesin bildiği bir sır söylym kv için gelinler her zaman gelindir net. evlatlığa terfi etmez.En iyisi bile gelinin kızının yerine koymuyor en azından ben görmedim.

Ters cevap veriyorsunuz işte. "Abarttınız" dediniz bana. Ben sadece tahmin yürüttüm, bilmediğim bir olayı abartamam, dimi?
İstiyorsunuz ki sizin hatanız unutulsun, herkes kv'ye yüklensin. Konuda bile sorduğunuz şey "kv'nin imalarına nasıl tepki vereyim" , hani nasıl arayı yapayım değil. Kadının oğluna vurmuşsunuz hem de hiçbir suçu yokken. Gönlünü alın kadının bir zahmet.
Yürüttüğünüz tahmin ne kadar ağır bi suçlama farkında değilsiniz

Sanırsın herkes şiddete karşı. Vurmamı eleştiren herkesin dilinde bende patlatırdım bende yapıştırırdım lafları. En iyi sizsiniz en mükemmel sizsiniz hadi bu konunun altında şişirin egolarınızı
Vallahi en azından şu söylediklerinizde çok haklısınız. Gelip burda şiddeti kınamışlar ama çoğu da ben de geline vururdum vs demiş .

Ay hala kendini savunuyor ya gülme krizine girdim resmen :KK45:benim esimde içer hem ne içmek kendini kaybeder :KK50:kendini kaybettiğinde kendine gelsin diye hiç vurmadim vurmam da hele annesinin yanında hiç vurmam nasil bi düşünce yapınız yapınız çözemedim :kahve:gerçi çözmek istemem Allah sizin gibi gelini düşmanımın baş bile vermesin:dua: :dua: :dua:

Arkadaşım , konu sahibinin derdi başka , boşa yorum yapıyoruz ya . İstiyor ki herkes kayınvalidesini suçlasın .. yav tamam he .
Konunun geleceği; hakaret+beddua ve konunun kapanışı. Ben çıkıyorum, kalan arkadaşlara başarılar :eğlence:

Arkaraşlar ben hatamın farkındayım ben suçluyum. Ben kötü bi halt ettim. Buraları bi geçin anlatabildim mi. Ben kocamın kırdığım kalbini napsam telafi de edemem. Bunların hepsini biliyorum anlatabildim mi. Ben işin o kısmınde değil. Kayınvalidemi suçlayın da demiyorum. Objektif yorum bekliyorum kv anneme yetiştirmesi doğru mu. Hata üzerine hata hiç mi yok bu olayda bana var ya da yok deyin gereksiz polemiğe girmeyin yahu. Şiddeti savunmuyorummmm aksine karşıyım! Anlık yaşanan bir olay. Ve savunan tek bir cümlem yok. Ama yorumlara bakılırsa hepimiz karşıyızdaaaa ben de patlatırdım ben de vururdum derken niye karşı değilsiniz şiddete? Anne ol da gel diyeni var, anne olsam bende sana vururdum diyeni ver. Annelik böyle bişeyse ben almayayım teşekkürler. ANNELİK DE DAHİL HİÇBİŞEY ŞİDDETİ HAKLI GÖSTERMEZ. Anneliğinin arkasına sığınanlaradır bu yorumum!

Allahtan dileğim kayınvalidemin 2.gelini tamda senin gibi olsun :dua:
Mümkünse benimkiminde bir tık üst versiyonu olsa daha makbule geçer.
dua.gif
Belki o zaman değerimi anlar.

Şiddete karşıyım. Ama şiddet uygulayan sonra da pişkin pişkin hayıflanan insana şiddete karşı değilim. O da yaşasın görsün madem. Kadın bir şey dememiş, vurmamış, sadece söylenmiş ama mesela annenize anlatması, gözyaşınızı silmemesi ve söylediği o olgunca laflar. Bu şiddet uygulayan insanlara cidden patlatacaksın bir tane görecekler. Egoyla alakası yok bunun. Bizim ego sizin egonun yanında duracell e karşı sıradan çinko pil gibi kalır.

Bir erkeğin kadına vurma hakkı olmadığı gibi bir kadınında bir erkeğe vurma hakkı yok! Hele annesinin yanında.
Kocanız size annenizin yanında tokat atsaydı anneniz napardı merak ettim. Kocanızın göz yaşını mı silerdi bak oğlum diyerek?

Back