• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kv’nin yanında kocaya tokat...

Hiçbir sıfatla vuramazsın kısmına da okey. Ama o zaman ben annesiyim ben vurmuyorum sen kimsin cümlesi sarfedilemez. Kıyas konusu değildi o gün yaşadığımız. Sidik yarıştırmaya döndü adeta
Benim çocuğuma benim yanımda vuran olsa elimden zor alırlar. Açık konuşayım. Karısı olmanız ona vurma hakkını doğurmaz size. Annesi olarak o da vuramaz ama onunki bir nebze idare edilebilir. Bunu demek istemiş. Ben anne olarak vurmuyorum, vurmadım sen nasıl vurursun diye ki gayet yerinde bir tepki.
Ayrıca kadın sizle gelip kırıcı olmadan konuşmuş, kötü bir söz söylememiş. Ben ağız burun dalmıştım oysa :-) ucuz kurtulmuşsun :-) kayınvalidene selamlar çok sabırlı kadınmış ve olgunmuş helal olsun. Zaten bir hırsla gitmişsiniz. Bence kadının da gönlünü alın, ona yüklenecek en ufak bir durum yok. Suçunuzu bilin ve olgun davranın ki ilerde çok başınız ağrır. Eşinizi bile kaybedebilirsiniz bu tutumla. Çünkü sizde hafif bir hırs gördüm, şimdi gider adama annesini de kötülersiniz bu olaydan dolayı. Ama sonu kötü olur. Kadına deyin ki, olmaması gereken bir durumdu, korktum siz telaş yapınca, ayılsın kendine gelsin istedim falan deyin. O anki şokla deyin.

:KK70: :KK70: ay bana bir gülme geldi tövbeest.. Neyse..
Olaydan çıkarman gerek ders 1;
Hiç bir canlıya vuröa özgürlüğün yok.

Ders 2;
Kv yanında eşine sesini bile yükseltemezsin ysni hangi sıfstla oğluna bağırıyorsun? :KK53:

Ders 3;
Fazla naz aşık usandırır

Ders 4;
Anneni kv ile muhatap etmemelisin sen unutursun o unutmaz

Ders 5;
Birine vurursan annesi sana sarılıp ağlamaz.

Ders 6 neyse uzaaaarrr giderr :işsiz:
Annemi kv ile muhatap eden ben değildim zaten. Olayı yetiştiren o olduğu için bu tepkim. Üstelik annem ona hiçbir zaman şahit olduğu şeyleri yetirtirmemişken..

Eşimle aramızda zaten problem çıkmadı. Ona yaptığım saygısızlı hiçbi laf örtemez benim derdim başka
Bence sizin derdiniz kayınvaldenize kırılıp kızarak kendi yaptığınız ayıbı hafifletmek.
Tutum ve yorumlarınızdan benim anladığım o en azından. Bu bakış açısıyla evlilik yürütmek çok zor, sözün bittiği yer, yapacak yorum bulamadım.

Annemi kv ile muhatap eden ben değildim zaten. Olayı yetiştiren o olduğu için bu tepkim. Üstelik annem ona hiçbir zaman şahit olduğu şeyleri yetirtirmemişken..

of.

siz tokat yemiş olsanız, sizin anneniz müdahale etmez miydi?

Bide bişey soracağım. Zaten gönülsüz gittim demişsin sonrada bana ağlarken sarilmadi,anladım ki kızı değil geliniyim.
Gönülsüz gittiğim bir yerde bu kadar bağıra basılma ihtiyacı,aman kızım eline sağlık bekleme arzusu nedir.Merak ettim.
Elbette konuşur annene.Valla benimkiler ne yapardı acaba.

Abartmayın. Aramızda yaşanan tek durum budur. İlkti ve son olmasını umuyorum.
Şımarıklığınızdan hiç öyle görülmüyor ama. Daha yola çıkmadan başlamışsınız herkesi darlamaya. Kalabalıksa kalabalık, birkaç gün katlanamıyor musunuz eşinizin hatrı için? Annenizi de çağırmış üstelik sıkılmayın diye. Konunun başından sonuna kadar çok sinir bozucu davranmışsınız :duduk:

Yav neyine alakasız yerden giriyorum
Adamın anası
Tabiki sizden çok düşünecek oğlunu
Kayınvalideniz yine hanım kadınmış vesselam
Gerçekten iyi kadınmış.

Sen merak etme konu sahibi kadin/erkek farketmez bu yaptığın burnundan gelir. Çok sürmez esin ile ilgili konuları açmaya baslarsin.

Benin çocuğuma benim yanımda vuran olsa elimden zor alırlar. Açık konuşayım. Karısı olmanız ona vurma hakkını doğurmaz sizde. Annesi olarak o da vuramaz ama onunki bir nebze idare edilebilir. Bunu demek istemiş. Ben anne olarak vurmuyorum, vurmadım sen nasıl vurursun diye ki gayet yerinde bir tepki.
Ayrıca kadın sizle gelip kırıcı olmadan konuşmuş, kötü bir söz söylememiş. Ben ağız burun dalmıştım oysa :-) ucuz kurtulmuşsun :-) kayınvalidene selamlar çok sabırlı kadınmış ve olgunmuş helal olsun. Zaten bir hırsla gitmişsiniz. Bence kadının da gönlünü alın, ona yüklenecek en ufak bir durum yok. Suçunuzu bilin ve olgun davranın ki ilerde çok başınız . Eşinizi bile kaybedebilirsiniz bu tutumla. Çünkü sizde hafif bir hırs gördüm, şimdi gider adama annesini de kötülersiniz bu olaydan dolayı. Ama sonu kötü olur. Kadına deyin ki, olmaması gereken bir durumdu, korktum siz telaş yapınca, ayılsın kendine gelsin istedim falan deyin. O anki şokla deyin.
Annesini oğluna kötülemek mi ? İYİCE ABARTTINIZ. Ben kv hakkında burda bile kötü bi söz yazmamışken oğluna ne diye kötüleyeyim, kaldı ki ne kötülenecek bir kadın nede ben o karakterde bi insanım. Yazdıklarınıza dikkat edin!

İlk kez gittiğin bir yere gönülsüz giderek zaten kocanı berbat bir duruma sokuyosun. Attığın tokat! ne haddine senin? Birde üste çıkıp yalnız ağladın diye içerliyosun?! Kayınvaliden ah kızım eline sağlık diyip sana mı sarılıp ağlayacaktı? Ki yine kayınvaliden iyi bir kadınmış da seni kolundan tutup kapının önüne koymamış.
Annen ne dedi onu merak ediyorum?

Sizler gibi gelinler yüzünden abilerimizden soğuduk! Bi yeterin, huzur verin.

Şımarıklığınızdan hiç öyle görülmüyor ama. Daha yola çıkmadan başlamışsınız herkesi darlamaya. Kalabalıksa kalabalık, birkaç gün katlanamıyor musunuz eşinizin hatrı için? Annenizi de çağırmış üstelik sıkılmayın diye. Konunun başından sonuna kadar çok sinir bozucu davranmışsınız :duduk:
Yazamadığım ayrıntılar yüzünden burda topa tutuluyorum. Şimdi konuyu okuyunca hakikaten yazılmayan ufak ayrıntılar beni son derece gıcık biri göstermiş

Bugüne kadar bizim annemin yanında yaşadığımız durumların hiçbirini annem onun annesine yetiştirmemiştir.

Ilk önce böyle küçük düşürücü durumları baskalarin yanında yaşamayı bırakın. Kendinizi öyle ayip durumlara düşürürsünüz işte. Annesinden ne tepki beklediniz? "Ay gelinim, kizim gel gözyaşlarını silelim. Bu aramizda sır kalsın tamam mi. Oglum sana vursa sende kimseye söylemezsin ödeşiriz?" Mi? Herkes orda iyi sabretmis. Başkası olsa saç baş girişirdi. Hangi sıfatla vuruyor dedigine alinmissiniz. Bunun gayet sormaya hakkı var. Nasil bir adam esine vuramazsa kadinda vuramaz. Kayinvalide sonuna kadar tepkisinde hakki. Kendinize bir ceki düzen verin ve gitmek istemiyorsniz bir yere arkasinda durmayi öğrenin

kayinvaliden olsam bilmiyorum ama ayni tokadi sende yiyebilirdin galiba. benim cocuguma nasil vurursun, ustelik kendinde degil kendi basina kusuyo adam.

hala kendini hakli gormen cok tuhaf. cooooook tuhafsin yahu. Allah kocana sabir versin, sanada akil fikir ne diyelim.

Back