- 3 Mart 2016
- 18.150
- 76.557
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kv nin annenizle konuşması diyelim ki hata. Bu neyi değiştirecek? Sizin hatanizin derecesini düşürecek mi? Siz bence hala daha hatanizi küçültme derdindesiniz. Bir tür savunma mekanizması geliştirmeye çalışıyorsunuz. Eşinizin kalbini kirmissiniz ve şu an düşünmeniz gereken en son şey başkasında hata var mı diye sorgulamak. Şahsi kanaatim kayınvalidenizin yanlışı yok. Basit bir söz dalaşı yok. Eşiniz savunmasizken vurmussunuz bir de.Arkaraşlar ben hatamın farkındayım ben suçluyum. Ben kötü bi halt ettim. Buraları bi geçin anlatabildim mi. Ben kocamın kırdığım kalbini napsam telafi de edemem. Bunların hepsini biliyorum anlatabildim mi. Ben işin o kısmınde değil. Kayınvalidemi suçlayın da demiyorum. Objektif yorum bekliyorum kv anneme yetiştirmesi doğru mu. Hata üzerine hata hiç mi yok bu olayda bana var ya da yok deyin gereksiz polemiğe girmeyin yahu. Şiddeti savunmuyorummmm aksine karşıyım! Anlık yaşanan bir olay. Ve savunan tek bir cümlem yok. Ama yorumlara bakılırsa hepimiz karşıyızdaaaa ben de patlatırdım ben de vururdum derken niye karşı değilsiniz şiddete? Anne ol da gel diyeni var, anne olsam bende sana vururdum diyeni ver. Annelik böyle bişeyse ben almayayım teşekkürler. ANNELİK DE DAHİL HİÇBİŞEY ŞİDDETİ HAKLI GÖSTERMEZ. Anneliğinin arkasına sığınanlaradır bu yorumum!
Rica ederim inş düzeltirsiniz bu durumu en kısa zamanda Allah yardımcınız olsun.İşte böyle yorumlara ihtiyacım var teşekkürler. Bu yönden düşünmemiştim
Bana istediği cümleyi sarfedebilirdi ama anneme olayı anında yetiştirmesi bana göre doğru değil. Tartışma orda 2 kişi yaşanacakken 3. Kişi yanında yaşandı. Ve 4. Kişiye taşınması ekstra yanlış.
Ya ahahahaBatıda kvnin geline vurma özgürlüğü yoktur benceayıbından utansın tükür geç
![]()
Teşekkürler saygı çerçevesinden çıkmadan yaptığınız yorum içinEşin ilk geceden sizi bırakıp gitmemeliydi.
Ya da sizi oraya hiç götürmemeliydi.
Siz de tansiyon yükseltmemeliydiniz.
Hele tokat hiç olmamalıymış.
Kv tutumu da aşırı geldi bana. Oğlu sanki küçük bebek. Kendini savunamıyor da o arka çıkıyor. Büyük olarak daha yapıcı daha olgun olmalıydı.
Hepiniz hatalısınız.
İşte böyle yorumlara ihtiyacım var teşekkürler. Bu yönden düşünmemiştim
Teselli bekleyen kim. NASİHAT değildi diyorum. Sitem vardı. Siteminin bana faydası yok. Büyüğümse nasihat beklerim. Ortamın sakinleşmesini bile beklemedisarfetmiş zaten ama siz hala beni teselli edici değildi mantığındasınız.
olayı çevirelim. eşiniz kusmaya gitti siz ve anneniz yanınızda siz söylenirken eşiniz bir tane patlattı suratınıza sonra da ağlamaya başladı anneniz ne yapardı damadına sarılıp onu mu teselli ederdi? peşinede teselli edici sözler sarf edip pış pışlarmıydı?
Çocuğumun canını yakarsa şımarığın biri evet şiddet göstermem gayette haklı yapar beni.Annelik böyle bişeyse ben almayayım teşekkürler. ANNELİK DE DAHİL HİÇBİŞEY ŞİDDETİ HAKLI GÖSTERMEZ. Anneliğinin arkasına sığınanlaradır bu yorumum!
Kadının "O kim oluyor da benim oğluma tokat atıyor" demesine derinden(!) yaralanmışsınız. Yani eş sıfatıyla vurduğunuzu belirtmesi gerekirdi. Hmm. Tokata binaen kendisi kaynana sıfatıyla ağzınıza bi uçan tekme çaksa aslında sorun morun kalmayacakmış.
Hiçbir sıfatla vuramazsın kısmına da okey. Ama o zaman ben annesiyim ben vurmuyorum sen kimsin cümlesi sarfedilemez. Kıyas konusu değildi o gün yaşadığımız. Sidik yarıştırmaya döndü adeta
Kv çekti beni kenara başladı konuşmaya. Hiç nasihat yoktu, sadece sitem vardı ama kırıcı birşey söylemedi hakkını yemeyeyim. Beni kıran sadece yalnız ağlayışım oldu ve o konuşmayı yaparken bana asla temasta bulunmadı,
Teselli bekleyen kim. NASİHAT değildi diyorum. Sitem vardı. Siteminin bana faydası yok. Büyüğümse nasihat beklerim. Ortamın sakinleşmesini bile beklemedi