- 29 Ağustos 2017
- 2.225
- 5.075
- 88
Yok ben katmadım da siz burda sıkça kullandınız ya duyar kasmayın diye işte siz daha çok yapmışsınız onu haber vereyim dedim .Duyar kelimesini Lügata siz kazandırdınız galiba.O oluyor bu olmuyor diye fikir belirttiğinize göre
Biz de ani yakalandıkNiye haber vermiyon aşkolsun
Şiddet şiddet bi tutturmuşsun.Gerçek hayatta kimbilir nasılsındır burda şiddeti savunmama onursal Başkan'ına dönüşüyorNe hakaret ettim ki? Yaz allasen merak ettim. Ha ettiysem de aferin bana. Şiddet meraklısı biri haketmistir. Burada beni çoğu kişi bilir. Kimseye karşı ters bir yorum yapmam. Çok çok espiri.
Sen şizofren yazıp silince çok mu hanımefendi oluyorsun?Yırtınıyon ,malum gün.Allahım ne avamlarla muhattap oluyorum
Tamam verdin ve umursanmadın .Yok ben katmadım da siz burda sıkça kullandınız ya duyar kasmayın diye işte siz daha çok yapmışsınız onu haber vereyim dedim .
Senin anlayacağın şekilde yazdım tatlım.Yoksa gayet edebi bir şekilde de yazabiliyorum..Yırtınıyon ,malum gün.Allahım ne avamlarla muhattap oluyorum
oooo çok korktum bak şimdi
Gerçek hayatta elimden kırbaç düşmez biliyor musun.Şiddet şiddet bi tutturmuşsun.Gerçek hayatta kimbilir nasılsındır burda şiddeti savunmama onursal Başkan'ına dönüşüyor
Kendinizle çelişmeyiniz efendim , komik oluyor , iyi günler .Tamam verdin ve umursanmadın .
Böyle bir tanıyı doktorlar koyabilir onu düşündümSen şizofren yazıp silince çok mu hanımefendi oluyorsun?
Hadi bay bay sanaKendinizle çelişmeyiniz efendim , komik oluyor , iyi günler .
Belli oluyor kim neyin tersini çok savunsa başta o yaparmışGerçek hayatta elimden kırbaç düşmez biliyor musun.
Oh düşünebiliyor bu bir mucize alkış alkış ))Böyle bir tanıyı doktorlar koyabilir onu düşündüm
yaptı ben şahidimAcaba kaç defa 10 kişiden fazla insana konuşma yaptın.En çok ben bilirim tarzı insanlardan birisin.Bana iki saattir sen şöylesin böylesin yazıyorsun ama kendin kimbilir ne durumdasındır
Gerçek hayatta elimden kırbaç düşmez biliyor musun.
başlangıç görüyorum sende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?