Kv’nin yanında kocaya tokat...

Karakterli sağlam bir insan da sarhoş olmuş kusan birine tokat atmaz.Taviz vermemek için illa ki vurmasımi gerekiyordu?
Ayrıca sarhoş olduysa olmuş ne var bunda kavga mı çıkartmış,gelip evde birinimi dövmüş,küfür mü etmiş?Gelmiş kusmaya başlamış ne vae bunda?
Zor durumda kalan kendisi olmuş yazık..
Yinede sabırlı davranmış kocam bana öyle tokat atsa yumruğu geçirirdim suratına

Evet üzülmeliyim aslında haklısın
Sizin gibi toplum içinde konuşmasını dahi bilmeyen biriyle muhatap oluyorum.
Acaba kaç defa 10 kişiden fazla insana konuşma yaptın.En çok ben bilirim tarzı insanlardan birisin.Bana iki saattir sen şöylesin böylesin yazıyorsun ama kendin kimbilir ne durumdasındır

Karakterli sağlam bir insan da sarhoş olmuş kusan birine tokat atmaz.Taviz vermemek için illa ki vurmasımi gerekiyordu?
Ayrıca sarhoş olduysa olmuş ne var bunda kavga mı çıkartmış,gelip evde birinimi dövmüş,küfür mü etmiş?Gelmiş kusmaya başlamış ne vae bunda?
Zor durumda kalan kendisi olmuş yazık..
Yinede sabırlı davranmış kocam bana öyle tokat atsa yumruğu geçirirdim suratına

Tamam tamam hadi haklısın yüce insan sen vurmazsın kocana

Sonu kotu olmuş ama hak etmiş gibi esiniz. Ama siddete karsiyim kim olursa olsun. Sen esini , eşinin annesini alıp memlekete gotur. Onlari evde yalnız bırak, içmeye git. Ayıp değil mi? Kadın bir tek atıp eve gelse burada dar ağacı kurulur, linç edilir. Ama dur kadına yakışmaz değil mi?

Son düzenleme:
Yok artıkk !! Kendinizi haklı çıkarmak için baya sebepler sıralamışsınız. Ama hiçbiri böyle bir şeyi mübah kılamaz. Böyle bir şeyin sebebide olamaz. Ne kayınvalidenizin yanında ne de yalnzıken yani böyle bir şey yapılabilir mi ?
Düşünüyorumda ben eşime böyle bir şey yapsam ??? Vallahi devamını düşünemedim.

Şiddet kimin yanında olursa olsun şiddettir. Yalniz olsaydınız da fark etmezdi. Hatalisiniz.

kendilerini ne kadar önemsedilerse artık

Sen adama tokat i baş annesinin yanında
Bu dert değil ama senin yalnız aglaman mi dert oldu sana Kıyamam ne kadar dengesiz insanlar var yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…