- 19 Ağustos 2018
- 2.778
- 6.914
- 158
- 29
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay zihniyetine ...seveyim :) mis gibi ..Kadının çocuğu var demedim.Çocuğu olmuş olabilirdi dedim.İyice okumadan yorum yapmamanı tavsiye ederim.Umarım biricik kardeşinle sonsuza kadar beraber oturursun hiçbir kızın başı yanmaz böylece :)
Eşimin memleketinde ailesi ile 2 haftalığına tatil yapmaya gittik. Ev kalabalık, gönülsüz gittim. Annem ikna etti ve hatta benim için o da geldi. (Görümceler eşleri çocukları kv kp kayınbirader hepimiz aynı evde, dışardan çat kapı gelenleri saymıyorum bile)
Her neyse konuya gireyim. Dediğim gibi gönülsüz gittim eşim çok ısrar etti annenide götürürüm burda yalnız kalırsın dedi şaka maka derken onuda ikna etmiş ve gittik.
İlk gün akşam vardık memlekete. Nasıl olduysa herkes bi yana dağıldı onca kalabalık uçtu sanki (eşim arkadaşlarının yanına uğradı bugün için senden müsade istiyorum dedi ve gitti). Bi baktım annemle yalnız kalmışız. İlk kez geldiği ev, hadi ben neysede onun misafirlikte ilk gecesi. Nerede yatacağımız bile belli değil saat olmuş 12 yol yorgunuyuz kimse yok. Beni bi sinir bastı zaten zoraki gelmişim onca kalabalığa. Eşimi aradım gel diye. Geliyorum diye diye beni yarım saat oyaladı. Aradım çemkirdim saydırdım ve kapattım. Aradan yarım saat geçti ev halkından birileri yavaşça gelmeye başladı ve eşim de geldi. Bi baktım içmişşş ve yere düşmüş.(içmesine karşı değilim her zaman yapmaz ve en sarhoş halinde bile kendindedir, sadece hafiften başı döner ve sızar) Ses çıkarmadım annesi ay oğlum noldu sana panikleri yaptı ve bi çığlık koptu. Eşim banyoya koşmuş kusmak için annesi tutuyorrr düşmesin diye. İkisi sendelenmişler annesi panik olup çığlık atınca ben daha çok panik oldum koştum yanlarına ve nasıl olduysa o sinirle eşime bi tokat yapıştırdım. Yarın burdan gidiyorum ilk geceden bu yaşatılmaz dedim ve odaya koştum. Ağlama krizine girdim. Annesi geldi. Ben varken sen nasıl oğluma vurursun ben vurmuyorum sen ne hakla vuruyorsun dedi. Hiç ses çıkartmadım sadece ağladım kendi başıma. Eşim geldi o da başladı ağlamaya. Annesi sarıldı oğluna anneside ağlamaya başladı. Ben kenarda tek başıma onlar sarılarak ağlaştık. Eşim kalktı yine lavaboya. Kv çekti beni kenara başladı konuşmaya. Hiç nasihat yoktu, sadece sitem vardı ama kırıcı birşey söylemedi hakkını yemeyeyim. Beni kıran sadece yalnız ağlayışım oldu ve o konuşmayı yaparken bana asla temasta bulunmadı, bak kızımla başlayan nasihatlar verebilirdi veya gözyaşımı silebilirdi. Neyse sonra odalara dağıldık ama kv gitmiş olaylardan haberi olmayan anneme anlatmış. Anlatırkende “o kim oluyor benim oğluma tokat atıyor” demiş. Bu cümle beni derinden yaraladı.
Şimdi sizlerin yorumunu merak ediyorum. Bana kalırsa benim hatam ilk kez yaşanan bu durumun kv yanında olmuş olması büyük hataydı. Bunun için fazlasıyla pişmanım. Fakat onun asıl takıldığı mesele onun yanında bu saygısızlığı yapmış olmam değil, oğluna hangi sıfatla vurduğum... işte bu beni üzer. Bu beni gelin olarak gördüğünün resmidir. Kızı olarak kabullenemediğinin kanıtıdır. Haklı haksız bilmeden sadece oğluna vuranın kendi hariçinde birisi olduğundan onun için tek mesele bu mudur yani. Sizlerin konuya bakışınızı merak ediyorum. Benim hatam üzerine yaşanan bu olaydan en büyük çıkarmam gereken ders nedir?
Eşime gelecek olursak. Aşırı sarhoş değildi ve kendindeydi. O gece ondan defalarca özür diledim ve sarılarak uyuduk. (Gece boyunca iç çekti) Birlikte ağladık ve bana ağlama özür de dileme hırçınsın ama napayım seni böylede seviyorum dedi. Aramızda kötü bir durum yaşamadık ama aileye ilk kez yansıyan bu durum benim için ne yazık ki geri dönülmez birşey Şimdi bundan sonrasında nasıl davranılmalı. Bu konu ile ilgili yapılan imalara nasıl tepkisiz kalınmalı veya nasıl tepki verilmeli
Sen bana yazdın.Çok istiyorsan kendin git.Ben senle muhattap bile olmadan sen bana saldırmaya başladın.İyice hadi hadi başka kapıyaAy zihniyetine ...seveyim :) mis gibi ..
Senin gibileri kapıdan cevirseler ,keşke al masalar kk ya ..daha cevap yazma bana ,hiç kalemim değilsin :) banlanmayayim yok yere .
Biricik kardeşimle nefes aldığım sürece beraber olacağım zaten de ,onu çok seven bir sevgilisi bir çift de müstakbel kayınpederi ve validesi var .onlar da pek severler . Canımın içi ya ,akşam diyeceğim içsin içsin kusa kusa bana gelsin .yavrum yaa çok güzel oluyor öyle ..
Mune burda bir üyeye sistematik linç var.
İngilizcede biliyormuş üç beş cümle bak aferinAhahahaaa. Ameriga başkanı dahil herkese haber verin. Princes is down princess is down.
Bir daha başkasına yazılan mesajlara atlamazsanız belki affederim sizi
Humanist duyar bende pek yok acikcasi. Kavgaci ve cirkef bir kadinim :)Eh haklısın, buna kalkışan sonuçlarına da katlanmalı. Tokadı atarsın ama adam da sana tokat atsa haklıyım diyemezsin.
Bu saygı sınırlarınızı aşan bir olaysa medeni bir şekilde ayrılın, ağız burun dalmaya gerek var mı? Tokat atmak neyi çözmüş bu zamana kadar? :)
Ben gayet eğleniyorum şu an :)) derdim humus yapmakken birden aydinlandim. Peri anne olmadığınızı da öğrendim bu gece huzurla uyuyabilirimOnu size sormak lazım.Söyleyin bakalım benle uğraşmak zevkli mi ? Dileğinizi de bana söylemeyin peri anne değilim ben bana ne sizin dileğinizden
Çok çok ciddi bir uzman yardımı almanız gerekiyor. Eşiniz ve kayınvalideniz için çok üzüldüm. Kayınvalideniz sizinle konuşarak çok ılımlı davranmış. Eşiniz yumuşak başlı karakterini annesinden almış herhalde.
Ben olsam oğluma kesinlikle savcılığa suç duyurusunda bulunmasını söylerdim, ikna etmek için uğraşırdım. “Boşan veya boşanma, buna karışamam. Hatta barışıp, iyi olmanızı isterim. Ama ortada kanunen bir suç var, suç duyurusunda bulun, cezası neyse çeksin. Davranışlarının sonucunu görsün. İlk suçu olduğu için ceza almaz ama 5 yıl içinde bu tarz bir suç işlerse, cezasını alır. Böylece hatasını anlar, davranışlarını kontrol eder, gerekirse öfke kontrol terapisi alır” derdim.
Eşiniz gidip başka biriyle olsa bile kanunen suç işlemiş olmuyor. Sadece bu sebeple boşanırsanız daha fazla tazminat ödemesi gerekiyor. O da durumu varsa. Yani eşinizin size yapabileceği sizin aklınıza gelebilecek en kötü şey bile kanunen suç değil. Ama sizin ona attığınız tokat suç.
Tokat atıp pişman olsanız kısaca uzman yardımı alın derdim. Ama tokat atıp hala hatanızın farkında olmadığınız için, eşinize tokat atma hakkınız olduğunu zannettiğiniz ve bir de üstüne mağdur rolü oynamaya çalıştığınız için çok çok ciddi uzman yardımı almanız gerekiyor.
Ay aşağıdan birileri sesleniyor ama duyamıyorum :) neyse al üslubunu mahallene dön :)Sen bana yazdın.Çok istiyorsan kendin git.Ben senle muhattap bile olmadan sen bana saldırmaya başladın.İyice hadi hadi başka kapıya
İlkokul 1 seviye yerlerdeAy aşağıdan birileri sesleniyor ama duyamıyorum :) neyse al üslubunu mahallene dön :)
Belli eğlendiğin git başka yerde eğlenBen gayet eğleniyorum şu an :)) derdim humus yapmakken birden aydinlandim. Peri anne olmadığınızı da öğrendim bu gece huzurla uyuyabilirim
Seviyeyi öğretecek en son kişi bile değilken seviyeden bahsetmeniz ayrıca ironik. Ve kimin kime saldırdığı da çookkk belli oluyor buradan. İyi günler. :)Mesajımı alıntılayıp saldıranlara cevap vermek suç oldu.Tabi ki cevap vericem bana söylenenlere.Mesela siz hiç konu sahibine yazdığım mesaja değerli yorumlarınızı savurmasaydınız durum bu noktaya gelmeyecekti.Ayrıca ben sizin Canınınız değilim.Biraz seviye
Senin başka işin yok galiba bir efektler bir şeyler kopyala yapıştır yapıyorsun da ben seni pek sallamıyorum gelişine bir yorum yazıveriyorum işteOrtaya yazdığım mesajı alıntılayarak bana cevap yazan sizdiniz. ^_^
İyi ki yazı ortamındayız ki birkaç sayfa geriye bakınca hemen görülüyor
Şöyle de ekleyelim, ikimizin mini polemik selfiesi olarak kalsın:
Eki Görüntüle 2183840
Dediğimi doğruladığınız için teşekkür ederim, usulünce bir tartışma ortamından ziyade insanı farklı bir yere çekiyorsunuz. Sizin olduğunuz tarafa aşina değilim pek, beni oraya çekip yenmeniz de çok olası. Gerek yok, polemik ve kışkırtmanın galibi sizsiniz. Tartışma/münazarada kalsaydık, ben.
Şimdi istediğiniz gibi devam edebilirsiniz.
İyi forumlar