- 28 Haziran 2018
- 2.748
- 3.784
- 48
Güle güle
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Güle güle
Kullanabildiğim en kibar üslupla, sinirlenmemeye çalışarak cevap verdiğim, açıkladığım halde çirkef dedi bana ya Bu siteden başka yerde yaşayamamKimse size anlatamıyor,bende anlatamayacağım sanırım. hanmadi gibi parmaklarımı yormayacağım,anlatamıyoruz çünkü. İyi günler.
Hı hı diyip geçiyorum artık üstümden prim yapmaya çalışanlarahah işte bende bunu dedim.
tek suçlu kv öğretmemiş oğluna öbür yanağını dönmesi gerektiğini..
yani konu sahibesine de eşi bir tokat mı atmalıydı?
Carlamak kelimesini kullanmak sizin en kibar üslubunuzda çirkef kelimesi bile az kalıyor o Zaman sizeKullanabildiğim en kibar üslupla, sinirlenmemeye çalışarak cevap verdiğim, açıkladığım halde çirkef dedi bana ya Bu siteden başka yerde yaşayamam
ÇünküKullanabildiğim en kibar üslupla, sinirlenmemeye çalışarak cevap verdiğim, açıkladığım halde çirkef dedi bana ya Bu siteden başka yerde yaşayamam
İle ve iş bulma kurumuna yönlendireyim sizi.Tek tek mesajlarımı bulmuşsunuz birde
Carlamak kelimesini kullanmak sizin en kibar üslubunuzda çirkef kelimesi bile az kalıyor o Zaman size
Ee diğer yazdıklarıma karşı neden bir argüman sunmadınız? Ben şahsınıza hiçbir saldırıda bulunmadım neseniz bilir. Sizi saldırgan üslubunuzla başbaşa bırakıyorum. Herkese çirkin çirkin saldırırken ben ortalık karıştırmıyorum demek çok ironik.Ben dediğimin ne anlama geldiğini sizden daha iyi biliyorum.Gerçekten çok hadsizsiniz.Ne dediğini ben daha iyi bilirim tavırları falan.Birde kışkırtıyorsun salık vermişim de ben dayağa falan. Ortalığı karıştıran sizsiniz benim mesajıma cevap yazmasaydınız benmi elinizden tuttum yaz diye ? Yazma bana seninle muhattap olmak istemiyorum diyorum hala yazıyorsun?
mesela siz benim konu sahibine yazdığım mesaja atlayıp cevap yazarak sataştınızÇünkü
Canı sıkılan millete sataşıyor.
Ben mesajımı konu sahibine yazdım.Saldıran mesajımı alıntılayarak laf söyleyen sizsiniz.Hadi beni üslubumla Başbaşa bırakıp gidin artıkEe diğer yazdıklarıma karşı neden bir argüman sunmadınız? Ben şahsınıza hiçbir saldırıda bulunmadım neseniz bilir. Sizi saldırgan üslubunuzla başbaşa bırakıyorum. Herkese çirkin çirkin saldırırken ben ortalık karıştırmıyorum demek çok ironik.
Bir daha başkasına yazılan mesajlara atlamazsanız belki affederim siziPardon, soğuk füzyon ve çekirdek birleşim enerjisi kullanma deneyinizin ortasında böldüm sizi tabi. Kusura bakmayın.
Canım bak,ben konu sahibine yazdığın mesaja takılmadım,herkese laf yetiştirmene takıldım. Yani daha kibar tabirle "polemik" yapmanıza takıldım. Ve siz herkesin sizinle uğraştığını iddia ederek baştan hatayı yaptınız.kimse sizinle uğraşmazken siz cevap vermeye başladınız,arkası çorap söküğü gibi geldi. Gözardı etmek bu kadar zor olmamalı yani.Sitenin mükemmel kimseye vurmayan bağırmayan kadınları artık mesajımı alıntılanmaktan vazgeçin.
mesela siz benim konu sahibine yazdığım mesaja atlayıp cevap yazarak sataştınız
Kız hadi itiraf et burada millete laf yetiştirmek çok zevkli değil mi? ben size saldirmadim ki. Herkese açık yorum yaparsanız cevap almanız çok normal. Ayrıca herkese açık bir yerde şiddeti normal gösterecek hiçbir yoruma müsamaha gosteremeyiz. Anlatmak istediginiz belki farklı bilmiyorum. Ama binlerce kadın çocuk şiddet görürken kalkıp erkeğe şiddeti de meşru gosteremeyiz. Dileğimiz herkesin mutlu sorunlarını medenice konuşarak çözdüğü bir dünyada yaşamak.Ben mesajımı konu sahibine yazdım.Saldıran mesajımı alıntılayarak laf söyleyen sizsiniz.Hadi beni üslubumla Başbaşa bırakıp gidin artık
Emin olduğum tek birşey var, benim annem onun annesine yetiştirmezdi bu durumu.Tam tersi bi durum olsa.. eşiniz annenizin yanında ailenizin evinde sana tokat atsa eşine ne yapardı.. olur böyle şeyler oğlum diye teselli mi ederdi??
Filmlerde bile kadının tokat atmasını normal erkeğinkini şiddet olarak gösteriyorlar.. ikiside şiddet net..
Mesajımı alıntılayıp saldıranlara cevap vermek suç oldu.Tabi ki cevap vericem bana söylenenlere.Mesela siz hiç konu sahibine yazdığım mesaja değerli yorumlarınızı savurmasaydınız durum bu noktaya gelmeyecekti.Ayrıca ben sizin Canınınız değilim.Biraz seviyeCanım bak,ben konu sahibine yazdığın mesaja takılmadım,herkese laf yetiştirmene takıldım. Yani daha kibar tabirle "polemik" yapmanıza takıldım. Ve siz herkesin sizinle uğraştığını iddia ederek baştan hatayı yaptınız.kimse sizinle uğraşmazken siz cevap vermeye başladınız,arkası çorap söküğü gibi geldi. Gözardı etmek bu kadar zor olmamalı yani.
Onu size sormak lazım.Söyleyin bakalım benle uğraşmak zevkli mi ? Dileğinizi de bana söylemeyin peri anne değilim ben bana ne sizin dileğinizdenKız hadi itiraf et burada millete laf yetiştirmek çok zevkli değil mi? ben size saldirmadim ki. Herkese açık yorum yaparsanız cevap almanız çok normal. Ayrıca herkese açık bir yerde şiddeti normal gösterecek hiçbir yoruma müsamaha gosteremeyiz. Anlatmak istediginiz belki farklı bilmiyorum. Ama binlerce kadın çocuk şiddet görürken kalkıp erkeğe şiddeti de meşru gosteremeyiz. Dileğimiz herkesin mutlu sorunlarını medenice konuşarak çözdüğü bir dünyada yaşamak.