Kimse sizin üzerinizden feministlik yapmıyor,kendinizi neden bu kadar önemli görüyorsunuz?Topluca yazıyorum anlamayanlar olmuş.Konu sahibinin kocasını dövmedim.Hatta hayatımda kimseyi dövmedim.Gerçek hayatta ses çıkaramadıkları şeylere burada benim üzerimden feministlik yapmaya çalışanlara duyurulur.
Tamam bak siz en mükemmel eşsiniz.Kimseye vurmaz kimseye bağırmaz.Size vurana bir yanağınızı daha dönersiniz.Tek elinizde 10 tabak taşır.Uçarak yer silerken araba kullanırsınız.Yeterince övdük bak sizi hadi artık benimle değil kendi işinizle uğraşın
Bana cevap yazma önemli görmüyorsan mesela ?Kimse sizin üzerinizden feministlik yapmıyor,kendinizi neden bu kadar önemli görüyorsunuz?
Önemli görmüyorum zaten. Fakat konuyu suistimal edip insanlarla polemiğe giriyorsunuz,haksız olduğunuz halde sataşıyorsunuz. Rahatsız olan illaki birkaç insan vardır.Bana cevap yazma önemli görmüyorsan mesela ?
Of anlatılamaz size laf en mükemmel sizsiniz oldu mu ?Gizem hanım yukarıdaki msj da açıkça şiddeti savunduğunuz görünüyor. Siz yazdıklarınızı tekrar okuyun bence. Annesi küçükken dövseymiş de içmeseymiş msjı.
Millete "dışarıda söyleyemediklerinizi bana söylüyorsonoz, benim üzerimden feministlik kasıyorsonoz" diye carlamadan önce düşünün e mi? İnsanları yaftalayan sizsiniz. Kimse ben mükemmelim demedi, yanlış cümleleriniz var. Bu kadar kompleks yapmayın.Tamam bak siz en mükemmel eşsiniz.Kimseye vurmaz kimseye bağırmaz.Size vurana bir yanağınızı daha dönersiniz.Tek elinizde 10 tabak taşır.Uçarak yer silerken araba kullanırsınız.Yeterince övdük bak sizi hadi artık benimle değil kendi işinizle uğraşın
Ben sizi çok önemli görüyordum bak çok üzüldüm şimdi.Sataşan sizsiniz.Yazmayın diyorum.Haksız olduğumu karar mercisi siz değilsiniz diyorum.Ben konu sahibine yazmıştım o mesajı siz atlıyorsunuz.Mal bulmuş mağrabi gibiÖnemli görmüyorum zaten. Fakat konuyu suistimal edip insanlarla polemiğe giriyorsunuz,haksız olduğunuz halde sataşıyorsunuz. Rahatsız olan illaki birkaç insan vardır.
Bence siz yalniz bir insansiniz. Arkadasiniz falan da yok dogru düzgün, ayrıca kendini beğenmeyen asosyal birisiniz. Bu zamana kadar bir birlikteliginizin oldugunu da düşünmüyorum. Erkeklere olan sinirinizi çıkaracak bu tarz firsatlarla kendinizi avutuyorsunuz.Bana cevap yazma önemli görmüyorsan mesela ?
Of anlatılamaz size laf en mükemmel sizsiniz oldu mu ?
İşte böyle gerçek yüzünüzü gösterin biraz daha çirkefleşin.Millete "dışarıda söyleyemediklerinizi bana söylüyorsonoz, benim üzerimden feministlik kasıyorsonoz" diye carlamadan önce düşünün e mi? İnsanları yaftalayan sizsiniz. Kimse ben mükemmelim demedi, yanlış cümleleriniz var. Bu kadar kompleks yapmayın.
O problemi kendinde ara bence zira sende varOkuma yazmada, anlamada problem var sanırım der, çıkarım bu işten
Kimse size anlatamıyor,bende anlatamayacağım sanırım.Ben sizi çok önemli görüyordum bak çok üzüldüm şimdi.Sataşan sizsiniz.Yazmayın diyorum.Haksız olduğumu karar mercisi siz değilsiniz diyorum.Ben konu sahibine yazmıştım o mesajı siz atlıyorsunuz.Mal bulmuş mağrabi gibi
Şöylesin böylesin.Sen nesin bir aynaya bak bakalım.Psikolog tavırlarının altında umutsuz bir ev hanımı yatıyor bence bir işin olsaydı sosyal medyada bir insanın mesajını alıntılayıp saldırmazdınBence siz yalniz bir insansiniz. Arkadasiniz falan da yok dogru düzgün, ayrıca kendini beğenmeyen asosyal birisiniz. Bu zamana kadar bir birlikteliginizin oldugunu da düşünmüyorum. Erkeklere olan sinirinizi çıkaracak bu tarz firsatlarla kendinizi avutuyorsunuz.
Usulünce tartışmayı da sizden daha iyi bilirim emin olun.Benim yazdığım yazıların hiçbirinde şiddet savunulmamıştır.Sadece Kadına üzüldüğümü belirttim.Burda benim üzerimden ben ne kadar şiddete karşı,muhteşem bir insanım bakın görün diye beni linç etmeye çalışanlar var bende diyorum ki esas onlar değmez.
Bir gereksiz duyar kasan daha.Erkeği Aslan kadını fare gibi gören sizsiniz bence .Yazdıklarımdan bunu çıkarmak büyük marifet.Olanı olduğu gibi kabullenmek bütün mesele.O bilinçte siz de yok maalesef
Gereksiz olan sizsiniz bence.Bana ilk laf atan mesajımı alıntılayan sizsiniz.Kavga çıkarmaya çalışanda siz oluyorsunuz bu durumda .Emin ol sizden daha eşitlikçiyim
Ben kimseye hakaret etmedim.Erkeğe Aslan kadına fare falan yazan sizsiniz.Mesajlarıma cevap yazıp durmazsanız sevinirim artık sizinle muhattap olmak istemiyorum.
Sanırım siz bir linç ekibisiniz.İçip içip yerlere düşen kadın olsaydı durum ne olurdu bir oturun düşünün bakalım.Daha da benim mesajlarımı alıntılamayın artık.
Mesajlarımı alıntılayıp duyar kaşımaktan vazgeçin.Sizin kocanız içip içip gelir belki çocuklarınızın önünde yere düşer ses çıkarmasınız,vurmazsınız oldu mu.Bizde deriz ki aman bu üye ne kadar şiddetten uzakmış.
Ay sizi laf anlatılmaz.Ben mi dedim git vur diye.Ego tatmini yapmaktan vazgeçin.Yorumu konuya değil bana yapıyorsunuz resmen hırslanmışsınız
Mesajınızı çok hadsiz buldum.Ben böyle birşey yazmadım.Bunlar sizin fantezileriniz
Topluca yazıyorum anlamayanlar olmuş.Konu sahibinin kocasını dövmedim.Hatta hayatımda kimseyi dövmedim.Gerçek hayatta ses çıkaramadıkları şeylere burada benim üzerimden feministlik yapmaya çalışanlara duyurulur.
Kadının çocuğu var demedim.Çocuğu olmuş olabilirdi dedim.İyice okumadan yorum yapmamanı tavsiye ederim.Umarım biricik kardeşinle sonsuza kadar beraber oturursun hiçbir kızın başı yanmaz böylece :)
Ben dediğimin ne anlama geldiğini sizden daha iyi biliyorum.Gerçekten çok hadsizsiniz.Ne dediğini ben daha iyi bilirim tavırları falan.Birde kışkırtıyorsun salık vermişim de ben dayağa falan. Ortalığı karıştıran sizsiniz benim mesajıma cevap yazmasaydınız benmi elinizden tuttum yaz diye ? Yazma bana seninle muhattap olmak istemiyorum diyorum hala yazıyorsun?
Siz başkalarına üzüleceğinize kendi çocuğunuza terbiye vermeyi deneyin.varsa tabi.Gerçekten bir cümleyi cımbızlayıp o cümleyi kendi fantazilerinize göre şekillendirip saldırıyorsunuz.Gerçek hayatta sinirlenipte söyleyemediğiniz şeyleri burda söylemeye çalışıyorsunuz bende buna üzülüyorum.
Güle güleKimse size anlatamıyor,bende anlatamayacağım sanırım.hanmadi gibi parmaklarımı yormayacağım,anlatamıyoruz çünkü. İyi günler.
İle ve iş bulma kurumuna yönlendireyim sizi.Tek tek mesajlarımı bulmuşsunuz birdeTartışma/Münazara bu şekilde yapılmaz.
Usulünce tartışmayı bilmediğinizi bu mesajlarınızdan çıkardım.
Siz de benden çok daha iyi bildiğinizi iddia ediyorsunuz, hergangi bir tartışmama şahit olmadan.
Ben anladım sizi. Sorun yok. Öyle dediğiniz gibi oluversin.:)
Tamam bak siz en mükemmel eşsiniz.Kimseye vurmaz kimseye bağırmaz.Size vurana bir yanağınızı daha dönersiniz.Tek elinizde 10 tabak taşır.Uçarak yer silerken araba kullanırsınız.Yeterince övdük bak sizi hadi artık benimle değil kendi işinizle uğraşın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?