• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kv’nin yanında kocaya tokat...

Bence siz normal değilsiniz.
Tokat atıp garip ağlama seansları yapmasaydınız eşinizin ailesiyle ve sizinle beraber geçireceği ilk gece neden kusacak kadar içme gereği duyduğunu sorgulardık.
Bence buraya yazmadığınız sorunlar var.

Aslinda alkol aldigina,kustuguna falan degil o şiddet.
Gece yarisi annesiyle evde yalniz kalmiş,ilgi bulamamiş.ev halkina kizginliğini,eşine boca etmiş.
Kvnin gonlunu alll.esini uzme.anladigim kadariyla gercekten iyi insanlarmiş.onlara layik olmaya caliş.
Aynisini dusunuyorum konu sahibi hakkinda
Kendisini dunyanin merkezi sanan simarik bir kadin , ego patlamasi yasamis
Adamin icmesiyle alakali degil konu evde annesiyle yalniz birakilmasi
Evlerden irak

Bir gereksiz laf anlatılamayacak üye daha. Yazdıklarımdan kavga havası yaratabilmek büyük marifet. İnsanların eşit olarak değerlendirilmeleri gerektiğini anlamak bütün mesele. O bilinçte sizde Yok maalesef.
Gereksiz olan sizsiniz bence.Bana ilk laf atan mesajımı alıntılayan sizsiniz.Kavga çıkarmaya çalışanda siz oluyorsunuz bu durumda .Emin ol sizden daha eşitlikçiyim

Burada sayfalarca yorum yapıldı
Ne yorum yapanlar ne de konu sahibi hakaret etmedi
Ama siz gelip 3 mesaj yazdınız 2 si hakaret içerikli.
Ben kimseye hakaret etmedim.Erkeğe Aslan kadına fare falan yazan sizsiniz.Mesajlarıma cevap yazıp durmazsanız sevinirim artık sizinle muhattap olmak istemiyorum.

Karakterli sağlam erkek dediğim içip içip yerlere düşmez.İçse bile makul içer kendini bilir.Karısını çocuklarını zor durumda bırakmaz.Bir kere olmuş bir olay diyorsunuz ama herşeyin bir ilki vardır.Konu sahibi taviz verseydi olay başka boyutlara giderdi belki.
Adam memleketine gitmis eski arkadaslariyla bulusmus icmis , tabi ki zil zurna icip sarhos gelmesi hos degil ama akli basinda bir kadin kocasini o halde gorse , alir goturur yataga yatirir , ertesi gun agzinin payini verir , kv yaninda vurmak ne demek?
Benim kocam yapsa bunu , sabah gorusucez senle der elini yuzunu yikar yatiririm , sabah da kizarim ama kv yada bir baskasi yaninda adama vurmak aklima bile gelmez

O kadar çok kadınlar eziliyor gururlari incitiliyor çaresiz bırakılıyorki
Sen bı tokat atmışsın çok mu yani...bizimde hata yapma hakkımız var.her halti yiyip gelip özür diliyorlar biz napiyoruz hemen affet..
Ozur dile O da seni affetsin.bu kadar.yok illa yargilicaz ezicez suclicaz can cikacak

Eşinize üzüldün bence hicbir erkek annesinin kayınvalidesinin yanında karısından dayak (yemez )yemek istemez. Eşinize karşı aşağılayıcı bir tavır sergilediğiniz halde adam sizi bağrına basmış

Adam memleketine gitmis eski arkadaslariyla bulusmus icmis , tabi ki zil zurna icip sarhos gelmesi hos degil ama akli basinda bir kadin kocasini o halde gorse , alir goturur yataga yatirir , ertesi gun agzinin payini verir , kv yaninda vurmak ne demek?
Benim kocam yapsa bunu , sabah gorusucez senle der elini yuzunu yikar yatiririm , sabah da kizarim ama kv yada bir baskasi yaninda adama vurmak aklima bile gelmez
Sanırım siz bir linç ekibisiniz.İçip içip yerlere düşen kadın olsaydı durum ne olurdu bir oturun düşünün bakalım.Daha da benim mesajlarımı alıntılamayın artık.

Karakterli sağlam erkek dediğim içip içip yerlere düşmez.İçse bile makul içer kendini bilir.Karısını çocuklarını zor durumda bırakmaz.Bir kere olmuş bir olay diyorsunuz ama herşeyin bir ilki vardır.Konu sahibi taviz verseydi olay başka boyutlara giderdi belki.
Taviz vermeyip bağırıp, çağırsa o an o evi terketse annesiyle belki kimse böyle tepki göstermezdi. Asıl taviz vermemek adına şiddeti meşrulaştırırsak karaktersiz insanlar yetiştirmiş oluruz. Şimdi o zaman konu sahibi vurunca, karşıdakiler tepkisiz kaldıkları için taviz verdiler ve arkası gelecek o zaman. Burnundan getirseydi, kavga etseydi bu derece tepki almazdı ama tokat nedir? Cidden vurmasını haklı mı görüyorsunuz? Kızı erkeği yok siz kızınıza ya da oğlunuza vurmasını haklı mı görürdünüz?

Sanırım siz bir linç ekibisiniz.İçip içip yerlere düşen kadın olsaydı durum ne olurdu bir oturun düşünün bakalım.Daha da benim mesajlarımı alıntılamayın artık.
Pardon?? Ben ilk defa alintiladim mesajinizi , istedigim yorumu da yaparim
Benim dunyamla sizinki baya bir farkli , brn icip sarhos olsam kocam benim elimi yuzumu yikayip yatirirdi , erkek diye vurma hakki mi oldugunu sandiniz??
Yazik size

Konu sahibi bence zaten alkol alıp sarhoş old için değil sürekli geldim geliyorum diyerek eşi onu beklettiği için sinirlenmiş
Burada bir kadın bu konuyu açsa eşim bana tokat attı dese hemen boşan şiddete sessiz kalma deriz.
Pardon da sizin kadın olmanız şiddet uyguladiginizi değiştirmiyor.
Adam sizden izin istemiş vermeseydiniz o zaman baştan konuşsaydınız.
Ayrica kv sonuna kadar haklı siz kim oluyorsunuz da evladına vuruyorsunuz ?

Taviz vermeyip bağırıp, çağırsa o an o evi terketse annesiyle belki kimse böyle tepki göstermezdi. Asıl taviz vermemek adına şiddeti meşrulaştırırsak karaktersiz insanlar yetiştirmiş oluruz. Şimdi o zaman konu sahibi vurunca, karşıdakiler tepkisiz kaldıkları için taviz verdiler ve arkası gelecek o zaman. Burnundan getirseydi, kavga etseydi bu derece tepki almazdı ama tokat nedir? Cidden vurmasını haklı mı görüyorsunuz? Kızı erkeği yok siz kızınıza ya da oğlunuza vurmasını haklı mı görürdünüz?
Mesajlarımı alıntılayıp duyar kaşımaktan vazgeçin.Sizin kocanız içip içip gelir belki çocuklarınızın önünde yere düşer ses çıkarmasınız,vurmazsınız oldu mu.Bizde deriz ki aman bu üye ne kadar şiddetten uzakmış.

Pardon?? Ben ilk defa alintiladim mesajinizi , istedigim yorumu da yaparim
Benim dunyamla sizinki baya bir farkli , brn icip sarhos olsam kocam benim elimi yuzumu yikayip yatirirdi , erkek diye vurma hakki mi oldugunu sandiniz??
Yazik size
Ay sizi laf anlatılmaz.Ben mi dedim git vur diye.Ego tatmini yapmaktan vazgeçin.Yorumu konuya değil bana yapıyorsunuz resmen hırslanmışsınız

Bence sizi sinirlendiren
Evde kimsenin olmaması
Eşinizin çekip gitmesi

Çünkü siz kendinizi prenses olarak görüyorsunuz ya
Herkes el pençe divan durup
Uyuyacağınız zaman pamuklara sarmaları gerekiyordu

Peygamber sabrı varmış hem eşinizde hem kayınvalidenizde
KIYMET BİLİN bu zamanda çok zor böyle naif insanlar kalmadı
Kusura bakmayın kimse sizin kaprisinizi nazınızı bu kadar çekemez
Burada ki üyeleri bile DELİRTTİNİZ

Allah sabır versin eşinize ve ailesini
Evlerden ırak :dua:

Kadının belki çocukları var babalarını o şekilde görmelerini istemiyor.Belki o evde küçük çocuklar var.Siz erkek kardeşinizi,oğlunuza oy benim küçük bebeğim içmiş mi tarzı yaklaşabilirsiniz.Ama başka kadınlar bundan rahatsız oluyor.Konu sahibinin kayınvalideside sizin kafadanmış ki oğlunu savunmuş.Sizin küçük bebekleriniz başka kadınların korkulu kabusları olabiliyor.
Ay kendimi bi an gelinli damatlı koca kadın zannettim :))) neyse

Kadının çocuğu olmadığı konusundan belli .evde kimse yok ,bir annem bir ben diyor .doğal olarak bu tezin çürük .

Bide çocuk gelince konuştuğumu anlayacak halde olmuyor bazen .ne diyeyim ona "allah senin cızırtını versin ,tüh insanın 4 ayaklısı, vah gavurun bilmem nesi "mi ?
Biz babamızı kaybettik ,ondan önce içip boyle kendinden geçmezdi .çok içse de kendinde olurdu ,dağılmazdı .şimdi hangi teselli avutur bu çocuğu ? İçmek şart değil fakat onun rahatlama yada unutma yöntemi bu . Seni hiç ilgilendirmez yani bu durum kısaca .git başka yerlerde duyar kas.

Çok isteyen biricik kardeşimi almasın paşa kızına !

Back