- 17 Temmuz 2013
- 10.974
- 17.793
- 298
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynisini dusunuyorum konu sahibi hakkindaAslinda alkol aldigina,kustuguna falan degil o şiddet.
Gece yarisi annesiyle evde yalniz kalmiş,ilgi bulamamiş.ev halkina kizginliğini,eşine boca etmiş.
Kvnin gonlunu alll.esini uzme.anladigim kadariyla gercekten iyi insanlarmiş.onlara layik olmaya caliş.
Gereksiz olan sizsiniz bence.Bana ilk laf atan mesajımı alıntılayan sizsiniz.Kavga çıkarmaya çalışanda siz oluyorsunuz bu durumda .Emin ol sizden daha eşitlikçiyimBir gereksiz laf anlatılamayacak üye daha. Yazdıklarımdan kavga havası yaratabilmek büyük marifet. İnsanların eşit olarak değerlendirilmeleri gerektiğini anlamak bütün mesele. O bilinçte sizde Yok maalesef.
Ben kimseye hakaret etmedim.Erkeğe Aslan kadına fare falan yazan sizsiniz.Mesajlarıma cevap yazıp durmazsanız sevinirim artık sizinle muhattap olmak istemiyorum.Burada sayfalarca yorum yapıldı
Ne yorum yapanlar ne de konu sahibi hakaret etmedi
Ama siz gelip 3 mesaj yazdınız 2 si hakaret içerikli.
Adam memleketine gitmis eski arkadaslariyla bulusmus icmis , tabi ki zil zurna icip sarhos gelmesi hos degil ama akli basinda bir kadin kocasini o halde gorse , alir goturur yataga yatirir , ertesi gun agzinin payini verir , kv yaninda vurmak ne demek?Karakterli sağlam erkek dediğim içip içip yerlere düşmez.İçse bile makul içer kendini bilir.Karısını çocuklarını zor durumda bırakmaz.Bir kere olmuş bir olay diyorsunuz ama herşeyin bir ilki vardır.Konu sahibi taviz verseydi olay başka boyutlara giderdi belki.
Sanırım siz bir linç ekibisiniz.İçip içip yerlere düşen kadın olsaydı durum ne olurdu bir oturun düşünün bakalım.Daha da benim mesajlarımı alıntılamayın artık.Adam memleketine gitmis eski arkadaslariyla bulusmus icmis , tabi ki zil zurna icip sarhos gelmesi hos degil ama akli basinda bir kadin kocasini o halde gorse , alir goturur yataga yatirir , ertesi gun agzinin payini verir , kv yaninda vurmak ne demek?
Benim kocam yapsa bunu , sabah gorusucez senle der elini yuzunu yikar yatiririm , sabah da kizarim ama kv yada bir baskasi yaninda adama vurmak aklima bile gelmez
Taviz vermeyip bağırıp, çağırsa o an o evi terketse annesiyle belki kimse böyle tepki göstermezdi. Asıl taviz vermemek adına şiddeti meşrulaştırırsak karaktersiz insanlar yetiştirmiş oluruz. Şimdi o zaman konu sahibi vurunca, karşıdakiler tepkisiz kaldıkları için taviz verdiler ve arkası gelecek o zaman. Burnundan getirseydi, kavga etseydi bu derece tepki almazdı ama tokat nedir? Cidden vurmasını haklı mı görüyorsunuz? Kızı erkeği yok siz kızınıza ya da oğlunuza vurmasını haklı mı görürdünüz?Karakterli sağlam erkek dediğim içip içip yerlere düşmez.İçse bile makul içer kendini bilir.Karısını çocuklarını zor durumda bırakmaz.Bir kere olmuş bir olay diyorsunuz ama herşeyin bir ilki vardır.Konu sahibi taviz verseydi olay başka boyutlara giderdi belki.
Pardon?? Ben ilk defa alintiladim mesajinizi , istedigim yorumu da yaparimSanırım siz bir linç ekibisiniz.İçip içip yerlere düşen kadın olsaydı durum ne olurdu bir oturun düşünün bakalım.Daha da benim mesajlarımı alıntılamayın artık.
Burada bir kadın bu konuyu açsa eşim bana tokat attı dese hemen boşan şiddete sessiz kalma deriz.
Pardon da sizin kadın olmanız şiddet uyguladiginizi değiştirmiyor.
Adam sizden izin istemiş vermeseydiniz o zaman baştan konuşsaydınız.
Ayrica kv sonuna kadar haklı siz kim oluyorsunuz da evladına vuruyorsunuz ?
Mesajlarımı alıntılayıp duyar kaşımaktan vazgeçin.Sizin kocanız içip içip gelir belki çocuklarınızın önünde yere düşer ses çıkarmasınız,vurmazsınız oldu mu.Bizde deriz ki aman bu üye ne kadar şiddetten uzakmış.Taviz vermeyip bağırıp, çağırsa o an o evi terketse annesiyle belki kimse böyle tepki göstermezdi. Asıl taviz vermemek adına şiddeti meşrulaştırırsak karaktersiz insanlar yetiştirmiş oluruz. Şimdi o zaman konu sahibi vurunca, karşıdakiler tepkisiz kaldıkları için taviz verdiler ve arkası gelecek o zaman. Burnundan getirseydi, kavga etseydi bu derece tepki almazdı ama tokat nedir? Cidden vurmasını haklı mı görüyorsunuz? Kızı erkeği yok siz kızınıza ya da oğlunuza vurmasını haklı mı görürdünüz?
Ay sizi laf anlatılmaz.Ben mi dedim git vur diye.Ego tatmini yapmaktan vazgeçin.Yorumu konuya değil bana yapıyorsunuz resmen hırslanmışsınızPardon?? Ben ilk defa alintiladim mesajinizi , istedigim yorumu da yaparim
Benim dunyamla sizinki baya bir farkli , brn icip sarhos olsam kocam benim elimi yuzumu yikayip yatirirdi , erkek diye vurma hakki mi oldugunu sandiniz??
Yazik size
Güzel. Kızınca birbirimize tekme tokat dalalim peki sonra?Oğlan anneleri basmış burayı ben de diyorum.Neden karakterli sağlam erkek bulmak zor.Şurayı okuyunca anladım.
Mesajınızı çok hadsiz buldum.Ben böyle birşey yazmadım.Bunlar sizin fantezilerinizGüzel. Kızınca birbirimize tekme tokat dalalim peki sonra?
Ay kendimi bi an gelinli damatlı koca kadın zannettim :))) neyseKadının belki çocukları var babalarını o şekilde görmelerini istemiyor.Belki o evde küçük çocuklar var.Siz erkek kardeşinizi,oğlunuza oy benim küçük bebeğim içmiş mi tarzı yaklaşabilirsiniz.Ama başka kadınlar bundan rahatsız oluyor.Konu sahibinin kayınvalideside sizin kafadanmış ki oğlunu savunmuş.Sizin küçük bebekleriniz başka kadınların korkulu kabusları olabiliyor.