Kv'nin sınırlarımı çiğnemesi ve benim patlama noktam

Bence hastaliginizdan dolayı çok takilmissiniz ama haksız degilsiniz
Durumunuzu biliyor madem ona göre davranacak üstüne üstüne gelmeyecek insanın
Her seye de karismayiversinler
Karışmasa bi tarafı eksik kalır. Melanet. Olan bana oldu yine

Benbi patlama noktası göremedim yüzünüze kapanan kapıyı zorla açmak dışında
Klozet kapağını istediğinde veremem demem ve akabinde yaşadığım panik atak hali benim için patlama noktası.

Eşimin kapıyı ittirmesi için mi söylüyosun yoksa benim gidip kapıyı çalmamı söylüyosun anlamadım

Valla ben sizi hatalı buldum sınırlarınız yok, hem yardım bekleyip hemde insanların size karışmamasını bekliyorsunuz, bir kere kadının her dediğini onun düşüncelerine katılıp yapmışsınız, ben anneyim kendim bilirim, hayır demediğiniz için karşı taraf sizin kontrolünüzde olması gereken evi ele geçirmiş. Haklı mı haklı,insanlara bunu siz veriyorsunuz, anne benim sütüm çocuğa yetiyor demek ve mama vermemek çok zor birşey değil, yatak olayı bizim bir düzenimiz var bozmayı düşünmüyorum deyip kendi bildiklerinizi yapsaydınız bunlar olmazdı. Çocuk hastalandı hemen yardım kayınvalide ararsan cevabınıda alırsın, anne çocuk hasta ama benim kontrolümde hafif üşüttü, görmek istersen buyur bu kadar, hayatta kendi sınırlarınızı çizmeyip o sınırlara başkalarına dahil edip sonra canım sıkıldı hadi kış kış diyemezsiniz, aparat konusu tam komedi yolla gitsin bir daha muhattap dahi olmam lafımı söyler kapatırım konuyu, hele evine gitmişsiniz kapıyı kapamış hala kapı çalma içeri girme derdindesiniz bence durup düşünmesi gereken kişi sizsiniz, kadın çok güzel birşey demiş ben size tabi değilim nokta.

tam olarak buradaki maddeler tüm yaşadıklarınıza zemin hazırlamış fakat ben ek olarak şöyle düşünüyorum: Yaşamak, burada yazmak ya da bir arkadaşımıza akıl vermek gibi olmuyor. Bu sebeple pasif kalma nedenlerinizi anlayabiliyorum. Eşimle kötü olmayayım, aman tatsızlık çıkarmayayım, uğraşmayayım vs. vs. işte. Zaten anladığım kadarıyla doğal, sade, kavgasız gürültüsüz birisiniz. Gerçekten biz gelinler ne yapsak olmuyor. Cevap versek "o senin büyüğün, alttan alabilirdin" "fazla abartmışsın" "drama queen" cevap vermesek "pasifsin, senin suçun" "sen de masum değilsin"

Olan olmuş, siz de zaten pasifliğiniz farkındasınız zaten. bir de her insan da bir değil yani ses çıkarmak herkes için kolay olmayabilir. Bundan sonrası için. Akışına bırakın. Dürüst olun evet -yani mama vermek istemiyorsanız "bir süre daha mama vermeyi düşünmüyorum" deyin FAKAT perdesiz olmayın. Yani hak etmeyen kişilere karşı dürüstlük de iyi bir şey değil. Görüşmek istememenizin bahaneleri olsun. Müsait değiliz, yorgunum, misafirimiz var, planımız var, çocuklar uyudu, çocuk huysuz...

Bir de eşinizi yoklayın. Kv'ye ne demiş ki kadın bu kadar kinli ben burayı anlamadım. Konuştuklarınızı olduğu gibi iletiyor olabilir mi? O da annesine karşı biraz perdeli olsun zahmet olacak.

Okuduğum en insancıl ve çözüm odaklı yorum:)

Ben de sizin gibiydim insanları değiştirmeye çalışırdım… ancak yeni yeni anlıyorum , eşim bile istediğim gibi olmak zorunda değil… şimdi birileri eleştirirse eleştirsin. Şunu bunu yap derse desin. Ben umursamıyorum, kimsenin karakterini düzeltmek benim haddime değil sonuçta. Onlar benim karakterimi düzeltmeye çalışırlarsa, Allah kolaylık versin, çünkü bir kulaktan girer diğerinden çıkar. Olan uğraşanlara olur. Bu yüzden stressiz ve mutlu kalan hep ben olacağım Size de tavsiye ediyorum

Yani sizde bipolarsınız çok alıngan olurlar.Birde peşpeşe 2 çocuk.
Kv her anne gibi şeyler söylemiş.Ben abartı birşeyini görmedim.Sizde çocuklar hastayken gelsin ama iyiyken gitsin istiyorsanız kendinize yardımcı tutsaydınız keşke.2 küçük çocuk peşpeşe yormuş sizi.
bu arada anneniz nerede?

Teşekkür edeeim. Evet sevinmem gerek, hele ki kızımın şu döneminde(2 yaş sendromu olsa gerek, yemek yemez, kıyafet giymez) olmaması o kadar muhteşem ki göbek atmam lazım normalde
İyide yüz göz olmayın o zaman sizde. Çocuğa baksın mantiğıyla goz yumarsanız,idare ederseniz herşeyini,tabi ki tepenize çıkar.
Yatak odanıza da girer,kendi evi gibi evinize anahtarla da girer,çocuğunuza da karışır.
Asla yüz vermeyin şu saatten sonra. Neyi acıklamaya calışıyorsunuz ki ,kadın rahatsızlığınızı bile bile sorun cıkarmaktan vazgeçmiyor. Siz birde kapıyı suratıniza kapatiyor basıp gitmiyorsunuz. Valla kendinize yapıyorsunuz. O bayram günü suratınıza kapı carpması,sizinde kapiyi tiklatıp girmeniz,eşiniz neyse de siz yani bilemedim. Dönüp gitmeliydiniz.eşiniz birşey derse de görmedin mi kapıyı suratıma çarpti annen,kusura bakma istenmediğim yerde duramam deyip geçerdiniz.

KV kim anahtarı verdi.Onu veren tüm yetkiyi vermiş. KV nereden bilsin hem anahtar veriyorsunuz hem de gelirken giderken haber versin istiyorsunuz. yetkiyi hangi kv verseniz sonuna kadar kullanır.

KV kim anahtarı verdi.Onu veren tüm yetkiyi vermiş. KV nereden bilsin hem anahtar veriyorsunuz hem de gelirken giderken haber versin istiyorsunuz. yetkiyi hangi kv verseniz sonuna kadar kullanır.
Bi kez anahtarı evde unutunca, her ihtimale karşı kv de kalsın istedik. Istediği zaman anahtarla girsin diye vermedik

Birikim olmuş artık yipratilmissin seni çok iyi anlıyorum. Bu tür durumlarda sınırı koymasi gereken eşlerimiz kesinlikle. Onlardan bir sınır gelmezse biz kendimizi parçalasak bile faydası olmuyor

Birikim olmuş artık yipratilmissin seni çok iyi anlıyorum. Bu tür durumlarda sınırı koymasi gereken eşlerimiz kesinlikle. Onlardan bir sınır gelmezse biz kendimizi parçalasak bile faydası olmuyor
Nokta atışı. Eşimin beni anlaması için heyheylerimin gelmesi lazım

Ay çok görüşüp yüz göz olmuşsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…