- 28 Eylül 2018
- 2.012
- 5.617
- 158
- Konu Sahibi Free Women
-
Dimi ?Kayınvalide yatak odasına dalıyor gece gece, hala hepinimizin annesi böyle diyorsunuz . Normal değil bu tutumların hepsi, huyları böyle deyip geçemezsiniz. İlerde siz de böyle olacaksınız belli sonra da şey dersiniz , biz annemizden böyle gördük ….
Vay beBilmiyorum neden, öyle bi beklentimde olmadı açıkçası ben kendi savunmamı yaptım. Ordaki mevzuda eşimin desteğine ihtiyaç duymadım zaten adam kalk gidelim diyerek tepkisini koydu ortaya
Demedi ne yapayımVay be
Tepki de tepki yani ..
kalk gidelim nedir ya saat geç oldu gibisinden
Anne ne diyorsun diyemedi mi
Tepkini ver susmaDemedi ne yapayım
Aramayın. Kayınvalide uzak bir yerde olsa ne yapacaktınız? Siz bir kere çağırırsınız o da 10 kere davetsiz gelir. Ben de iki bebekle hep yalnızdım. Anne kayınvalide uzakta. İki bebek bezledim, birini emzirdim diğerini yedirdim, biri hasta kucağımdan inmez diğeri beni de kucağına al diye ağlayan iki küçük çocuk. Tamam sinirler yıpranıyor, çökme noktasına geliniyor, hastalık varsa tetikleniyor kolay değil. Ama hem bunları yaşıyorsunuz hem de üstüne kayınvalideyi çekiyorsunuz.aradim anne ayşe hastalandı ne yapacağımı bilemedim gelir misin diye gelirim gelmem demeden " yaa ben sana diyorum çıplak ayak gezdirme çocuğu banyodan sonra hemen giydir zart zurt demeye başladı bişey demedim geldi eve sağolsun yine aynı şeyi söyledi ya sabır dedim buda böyle gecti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?