Kv'nin sınırlarımı çiğnemesi ve benim patlama noktam

Eminim ki bunlar sadece yazdıklarınızın bi kısmı ,bi süreden sonra insana kvsinin yaptığı herşey gözüne batmaya başlıyo kesinlikle merhamet göstermeyin eşiniz siz çocuklarınız o dış kapının dış mandalı bişey olmaz ,acaba benmi diyede kendinizi suçlamayın .sizi çok iyi anlıyorum ;atın kemiği uzaklara koşa koşa gitsin bidahada gelmesin elinden gelse eşinizlede ayırır

Kurtuldum canım sağol. Görüşmüyoruz artık. Bundan sonrada taviz vermem asla görüşme konusunda. Benim için bitti kv muhabbeti.

Evet bu anlattıklarım sadece bi kısmı daha neler neler var.

Bipolarla hamilelik süreciniz nasıl oldu acaba? Ben de bipolarım ve gebelik düşünüyorum

Bipolarla hamilelik süreciniz nasıl oldu acaba? Ben de bipolarım ve gebelik düşünüyorum
Sinir oluyordu zaman zaman oda her zamanki halim yani. Gayet rahat geçti. Ben ilacımıda bırakmıştım, halâda kullanmıyorum Hastalığımı tanıyorum artık ona göre duygularımı kontrol ediyorum. Ki hamileykende kullanabilecek ilaçlar var

Yatak odasina dalmasi hos degil. Herseye mudahale etmesi de. Sen simdi git, ben cocuklara bakarim, sen tuvalet aparati al diye emirvaki yapmasi, size sormamadi da hos degil. Cocuk degilsiniz siz. Mesafe iyidir. Sınırı aşmış bence. Giderek de arayı kapatmaya baslamıs.
Eve gelen misafir kovulmaz, kapi da yuze carpilmaz. O buyuk. Kucukler hata yapsa da buyukler daha olgun davranmali. Burada kapi carpmalar, gelmesi o bundan sonra demeler hic olgunca tavirlar degil. Konusarak cozmeyi deneyebilirdi.

Malesef beni incitende bi büyük olarak krizi yönetememesi vede bu tavırları bayram günü sergilemesi. Bayramda düşmanlar barışır benim bildiğim. Ben bayram bayram küslük olmasın diye bi adım attım iyiki de yapmışım ne olduğunu gördüm. Bundan sonra benden ırak, nereye direk olursa olsun.

Vay be
Tepki de tepki yani ..
kalk gidelim nedir ya saat geç oldu gibisinden
Anne ne diyorsun diyemedi mi
Karısı anneni istemiyorum dediginde de bir tepki koymamış farkindaysaniz.Konu sahibi koca ailesi en son tutacagim kişilerdir çunkü ben cok cektim ama burada sizide hatali gordum.Evinize sokmamak yerine istemiyorum demek yerine yasadiginiz her olayda uygun bir dille şunlardan şunlardan rahatsizim rica edecegim bunu yapmayin diyebilirdiniz.Agir olmuş istemiyorum demek.

Evime gelmeni istemiyorum demedim ki. Psikolojimin iyiye doğru gitmediğini anlayınca "biraz yanlız kalmaya ihtiyacım var" dedim. (Kendimi toparlayabilmek adına) Bu evime bi daha asla gelmeyin anlamina gelmiyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…