Kvnin cocuklarina vicdan yaptirmaya kalkmasi normal mi

Evet resmen kadin etrafina kotuluk saciyor. Beni nasil tehdit etti kusmeden once. Oglum bana da kardesine de bakmak zorunda sen karisamazsin diye. Kendisinin evi var emekli maasi var. Kardesi evli. Neye bakacaksa esim. Ne istiyorlarsa. Ama bilmiyor ki bugune kadar esimin ailesine ne faydasi olmussa benim sayemde. Erkekler cok dusunemiyor. Biz kadinlarin iteklemesiyle oluyor bazi seyler. Ama buna ragmen beni sucladi ogluyla arasini aciyormusum. Alakasi bile yoktu. Kafasinda kurup kurup saldirdi. Esime sen o koltukta benim sayemde oturuyorsun dedi. Güya isine girmesine annesi vesile olmus. Esimin hem iste calisip hem nasil ders calistigina ben sahidim. Bu kadar kotu olmasini aklim almiyor.

Ben ilk kez bu kadinda gordum cocugu babaya karsi doldurma olayini. Bu cok irenc bir durum. Sebebi ne acaba gercekten beyninden neler gectigini ogrenmek isterdim.

Ben ilk kez bu kadinda gordum cocugu babaya karsi doldurma olayini. Bu cok irenc bir durum. Sebebi ne acaba gercekten beyninden neler gectigini ogrenmek isterdim.
Sevebi eşi tarafından giderilmeyen duygusal ihtiyaçlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…