Kvnin cocuklarina vicdan yaptirmaya kalkmasi normal mi

Birolmak

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2019
183
86
18
35
Kv ile gorusmuyoruz esim de ben de. Daha dogrusu tum ailesi ile gorusmuyoruz. Cok kotuluk yaptilar bize. Kiskanclik yuzunden ayrilmamiz icin ugrastilar. Basaramadilar sonra da iyice ellerine yuzlerine bulastirdilar.

Kv bizimle konusmak istedi. Esim icinde ne varsa soyledi. Kv basladi yine ben babaniza sizin icin katlandim diye acindirmaya aglamaya. Esim bunlari duyunca hep yumusardi. Bu sefer dedi ki hep ayni seyle geliyorsun yeter artik. Madem babama katlanamiyorsun o zaman git bize karsi birlik oldugun kizinda kal dedi. Esim kardesinden nefret ediyor. Cunku en ufak bir tartismamiz olmamasina ragmen sadece annesini dinleyip bana hakaret etti tehdit etti. Hic cevap vermedim. Kendi kendini bitirdi acikcasi. Beni kendi cocugunu bile kiskanmakla sucladi.

Kv esime diyor ki ben iki gune ölürum suclusu da sensin. Dedim ki bir anne nasil cocuguna bunu soyleyebilir. Git babani sikayet et bizi rahatsiz ediyor diye de basimdan alsinlar diyor. Kotulukten besleniyor resmen. Neden esimin basini belaya sokmaya calisiyorsun diyorum cevap yok.

Kv esime bin tane kari bulunur bir tane anne bulunmaz bile dedi. Bosa bunu kadin gibi kadinla evlen dedi. Allah size cocuk vermesin dedi. Simdi de diyor ki bana ben seni hic iyi gormedim neyin var. Sen benim kizimsin diyor. Ister inan istersen de yalakalik yapiyor de bana ama ben seni merak ettim diyor.

Bu kadin bizden ne istiyorne bekliyor. Iliskileri bu kadar rezilleştirdikten sonra nasil toplanir. Ne bekliyor bizden halen. Tek dedigi ben senin icin katlandim babana. Seni soyle buyuttum boyle baktim. Allah askina soyleyin bir annenin cocuguna bakmasi ekstra bir durum mu. Bu cocuk mu istedi o aileye dogmayi. Lütuf mu yaptiklari. Yaptigi da yemek yatacak yer vermesi. Yoksa baska bisey yok. Psikolojisini altust etmis anne baba elele verip. Gecen hafta bosanacagiz dedi kv kp simdi barismis yine ayni evde oturuyorlar. Karisik yazdim kusura bakmayin. O kadar cok anlatacagim sey var ki.

Kesinlikle uzak durmaya devam edin !
Bu nasıl bir annelik ya...
Eşinize helal olsun size destekmiş. Hiç bir şekilde sizinle iletişime geçmelerine izin vermeyin.
Birkac haftadir sesi cikmiyordu. Normalde cumartesi sabahi olunca bize damlardi. Kustugumuzden beri gelmiyor dogal olarak. Bu hafta aradi. Ara sogusun diye bekliyormus. Yani kadin saniyor ki eskisi gibi olacagiz.

İşte bu yüzden burdaki birçok kadın diğer birçok kadına boşan çekme yazıyor .kV niz gibi tipler yıllar sonra cocuklarinada saçma sapan psikolojik etki bırakmasın ben sizin için çektim palavrası atmasın diye . Şimdi boşasın madem KP i çocuklar destek verir ki devlet maaş bağlıyor ama elalem ne der dimi ? Bu kV den bencede uzak durabildiginiz kadar durun hayırlısı olsun hakkınızda ama bu konuyu sürekli kafanıza takmayin hayatınız bu değil sadece stres yapmayın kendinize

Senin konularını biliyorum.

Eşim annesiyle küstü.... barıştı... küstü barıştı.

Yani yine barışacak. Yine kavga olacak. Yine küsecek. Yine barışacak

Yani sen burda kv ye çamur atıyorsun ama asıl mesele kocan bence.

Kvnin evi var maaşı var ama halen ne oldugunu anlayamadigimiz beklemtileri var esimden yani oglundan. Bak o tartismalarin hepsi oldu kustuk ve kv esime sunu yazmis. Bir erkek ne olursa olsun karisini degil annesini savunmali. Yillarca da kaynanamdan soyle cektim boyle cektim diye anlatti agladi. Cektigi bisey de yok zaten. Evlenmisler bikac sene sonra vefat etmis kadin hastaymis. Kv bosanip babanizi sokaga atcam ama size musallat olur diye bosanmiyorum diyor. Bir insan bu kadar kotulukle nasil yasayabilir aklim almiyor.

Aklı başında birine benziyorsunuz. Ama çok yıpranmışsınız. Aile terapisi veya psikologa gidin.

Sizin kayınvalide de balataları sıyırmış. Ciddi bir tedaviye ihtiyacı var. Sizinle barışmak istiyorsa önce tedavi olması gerektiğini ondan sonra barışma işini düşüneceğinizi söyleyin. Belki tedavi olmaya ikna olur.

Yanlis degerlendirmissiniz. Esimle bir problemim yok su anda. Bi ara unutup barisacak diye korkmustum ama cok sukur geecekleri gorebiliyor.

Bunu da ilgi cekmek icin kullanir emin ol. Kp bir ay akil hastanesinde yatti kendi istegiyle. Her hafta da kv zorla bizi ziyaretine goturdu. Bunlar cok garip insanlar. Akil sır ermiyor islerine.

Bir erkek ne olursa olsun karisini degil annesini savunmali. Yillarca da kaynanamdan soyle cektim boyle cektim diye anlatti agladi.
Bir erkek ne olursa olsun annesini savunmalı diyorsun ama senin kocan ne olursa olsun annesini savunduğu için kaynanadan bu kadar çekmişsin. Madem bir erkek ne olursa olsun annesini savunmali o zaman cektiklerinden neden sikayet ediyorsun?

Maalesef bu tip kadınlar zamanında kocasına kaynanasına iki çift laf söyleyemeyip kendilerini ezdirdikleri için yaşadıklarının acısını hiç alakası olmayan insanlara çektirmeye bayılıyorlar.

Bazı insanlar ailem sonuçta deyip ya da vicdan yapıp ne yaparlarsa yapsınlar barışıyor işte.. ama sizin bu çarpık ilişkilerden kendinizi korumanız lazım.eşiniz barışsa bile siz taviz vermeyin, gidip gelmeyin.

Siz uzak durun. Eşinizde biliyor annesinin nasıl bir yapıda olduğunu O da uzak durur zaten. Yeniden muhatap olmayin

O kadar haklısın ki. Tek problem bendim tartisma cikarttigi zaman. Asilsiz seylerle beni sucladi. Azarlayip sindirmeye calisti esim yokken. Sonra senin derdin ne diye esimle konusmaya gittik. Yok oglundan bunu gormemis yok baskalarinin ogullari sunlari sunlari yapiyormus da kendi oglu yapmamis. Yok esinden soyle cekmis kaynanasi gorumcesi bunlari yapmis da cok zor hayati olmus. Eee dedim benimle alakasi ne bunun. Kadin icindeki nefreti kotulugu kusmak icin beni kullandi resmen. Hayatla hesabini benim uzerimden gormeye calisti.

ne yazık ki bazı anne babalar çocuklarını kemiklerine kadar hem maddi hem manevi sömürüyor.
uzak durun iyi kötü hiç bir yorum yapmayın. Eşinizle de ailesi hakkında hiç konuşmayın. O zaman herkes kendi yoluna bakar. Mutsuz insanlar mutsuzluk taşıyor kendi evlilikleri yürümüyor hemen bir yanındakine sarıyorlar. Yani kendi yuvanız için akıllı olun uzak durun . Dert dinleyen merci olmayın

O kadar haklısın ki. Tek problem bendim tartisma cikarttigi zaman. Asilsiz seylerle beni sucladi. Azarlayip sindirmeye calisti esim yokken. Sonra senin derdin ne diye esimle konusmaya gittik. Yok oglundan bunu gormemis yok baskalarinin ogullari sunlari sunlari yapiyormus da kendi oglu yapmamis. Yok esinden soyle cekmis kaynanasi gorumcesi bunlari yapmis da cok zor hayati olmus. Eee dedim benimle alakasi ne bunun. Kadin icindeki nefreti kotulugi

Hic beklemedigi bir anda yuzune karşı söyle. " kaynanan ve gorumcen sana çektirdiği zaman ben daha dünyada bile değilmişim. Kaynanan ölmüş ama görümcenle kocan hayatta. Yaşadıklarının hesabını git onlara sor. Benim yakamdan düş "
Emin ol soğuk duş etkisi yapacaktır.

Değişik ne desem bilemedim ama benimde kv 'nin zor bir hayatı olmuş eşiyle anlasamamis boşanmış eşimin üvey babası var oda pek hayirli çıkmamış ama kusluk falan yok ya kv ne zman hayatım zor kocam şöyle böyle diye konussa eşim asla yorum yapmaz mesafeli durur ve çok hayatımıza müdahele ettirmez yani bizim ile ilgili çok fikir beyan ettirmez sizde mesafeyi koruyun yola kv tehlikeli mesela annem babaanneme bakıyor sabah öğle aksam kizssada kusse de yemegimi hazırlar yedirir icirir ama babannem gider amcama babama aç kaldım yemek yemedim diye ağlar boyke değişik kaynanalara mesafe şart

Söylerim. Etkisi olur umarim.

Tipik türk işi kaynana modeli. Bende de var bundan. Allahtan bana karışmaz. Oğlunu babasına karşı kışkırtır o kadar. Öyle bilinçli olabilseler keşke de kendi eşleriyle iletişimlerini kendileri sağlasalar. Ama o zaman oğullarına sarmak için malzeme çıkmaz (!)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…