Kv ye hayır gelemem demeye başladım ve sonuç

bazı insanlar, böyle kadınların birbirleriyle hayat yarıştırdığı ortamda fazla kalmaktan; laf sokmada ustalaşmış sanıyolar kendilerini, talimli oldukları için, spor gibi birşey onlar için. hayatlarına anlam katıyolar böyle.
takdir görmek umrunda olmasa da ben seni takdir ettim, hayatta en önemli şey "gurur" benim için. kendi kazanmadığım parada söz hakkım olmaz, sen de o minvalde hareket etmişsin
ama hazır ol tamam mı daha çok laf sokulacak bu konuda sana

Sevin ya ne düşmanlığını gördünüz demissiniz
Yani sevmeniz onun düşmanlığını gormediginizden kaynaklanıyor. Eğer düşmanlığını görseydiniz sevmeyin ya yazacaktınız öyleyse.
Arkadaşlar yazmış gorumceninizi de sevin mutlu edin öyleyse nede olsa oda eşinizin kardeşi! Doğru mu doğru.
Ama ona gelince neden şikayet eden başlıklar yorumlar yazmışsınız çünkü hoşunuza gitmeyen şeyler yapmış davranmış.
Kv veya başkası hoşa giden zarar vermicek güzel davranış yaparsa sevilir yapmazsa sevilmez . Bu duygular böyle yaşanır.
Konu sahibi kötülüğünü huysuzlugunu görmüş ki istemiyor . Tıpkı sizin gorumcenizden hareketinden dolayı rahatsız şikayetçi olmanız gibi !
Yargılamayı seviyoruz empati kurmadan böbürlenerek. Maalesef .

Arkadaşlar ev kp kalma evet ama ben bu evde oturdugumuz zaman kv nin de uyandıgım saatten uyuyacagım saate kadar bızımle duracagını bılmıyordum boyle demedıler. Yanı hergun ugramasıda problem degıldı bır ıkı saat durup gıtse tekrar gelmese ama boyle degıldı davranısları şu şekilde oldu. Ben camı acasıya uyandıgımı anlar hemen gelır evı toplayım toplamayım cocugun uyku saatıne kadar kalır. Ikı saat gıder cocuk uyandımı dıye tekrar gelır. Aksama kadar kalır. Esım gelır sofraya bırlıkte otururuz. Yemegımızı yer cayını kahvesını verırım. Gene gıtmez. Takı bızım uykumuz gelınceye kadar saat 11 - 12 olacak ılla. Dısarı cıksak eve gelırken hemen kapıyı acar gelmek ıster veya davet eder. Oglumla kapıya cıksam parka bakkala gıtsem pesıme takılır. Her yapdıgımızı sorar. Yatmamıza kalkmamıza yememıze ıcmemıze herseyımzı sorar arasdırır bırde laf sokar. Gece bıle cocuk uyansın aglasın kapıma dayanırdı cocuk aglıyo dıye. Nasıl anlatayım daha hergun ben bu sekılde 4 yıl cekdım. En son bıkdım evı terkettım. Ve esım de bunlar olurken söyledıgımde yaslı annem alttan al ses etme gormezden gel tek basına sıkılıyor ne yapsın kıme gıtsın gıbı seyler soyledı. Anne bız aıleyız tamam gorusecegız ama bu hergun sureklı bır yasıyormusız gıbı olmaz demedı. Burdan da tasınmıyor ayrılmayı goze alıyor ama tasınmıyor. Annemı bırakamam babam yok basında dıyor. Bende kv yuzunden yuvamı yıkmak ıstemıyorum esımle bunun dısında sorunumuz yok. Kendım kv eskısı gıbı tavız vermemek adına sızden tavsıye bekledım ama yanlıs anlasılıyorum sanırım. Kv herkese soylerdı bı yatmamız ayrı bır gıbıyız dıye övünürdü bu yaptıgıyla anlatabılıyormuyum. Kendı evını sadece otel gıbı kullanıyordu. Sız olsanız nasıl katlanırsınız buna ? Hıc esımle cocugumla neden basbasa kalamadım ? Esım buna musade ettı. Anlıyomusunuz. Bır hafya ayrılıktan sonra mesafe koyabıldım. Sımdı onuda bozmaya calısıyor ve sızlerden akıl ıstıyorum. Cunkı kımsem yok danısabılecegım.

valla çok haklısın kımse durduk yere huzurnu kaçırmak için ugraşmaz , yeri bilseydi de saygıyı kaybetmeseydi ,
tükür elime süreyim yüzüne , saygıda sevgide karşılık lı ,
oğlun kaç yaşında bilmiyorum ben kızıma çok güzel belli etmiştim oda evlerine gidince bile yanımdan ayrılmadi ,
çünkü hak etmediler ,

Tavrinizi korunaya devam edin. Siz taviz vermezseniz o da haddini ve durmasi gerektigi yeri ogrenecektir.

Siz canınızı sıkmayın, evi onlar vermiş olsa bile ki oğullarına veriyorlar ele değil, size köle muamelesi yapma hakkı vermez bu kv nize.
Çok bile dayanmışsınız.

Bazi seyleri biz yönetemeyiz. Kendi kapisi ve cikmak istediginde cikar. Siz birsey derseniz bu kez her rahatsizlik ortaya dökülür. Yine üzülürsünüz. Siz gördügünüzde selaminizi verin hal hatir sorun evinize girin. Yüz göz olmak kötü olmak beni dahada huzursuz ediyor. Iyi olalim mesafeli olalim isterim hep. Zamanla o huyundanda vazgecer. Tamamen hayatinizdan cikaramazsiniz bunun imkani akli olasiligi yok maalesef.

Ilk konusunu okursanız kv'sinden de şikayet etmiş odasına zırt pırt giriyor diye. Evini ayırmak istediğinden bahsetmiş ve çok sevdiği halde... İlginç.

Bn biyerde bir gün kalsam ikinci gün evimi düzenimi özlüyorum bu kadın hiç bi özlemiyor kendi başıma huzurla oturayım demiyor göçebe gibi yaşıyor

Ne kadarda kendini kandıran bir üye hayır açtığınız konuları da biliyoruz, kendinizi kandırmayı basarsanız bizi kandiramazsınız.

Evi sizin kasınıza , gözünüze hasret oldukları için vermediler, oğulları için verdiler sonuçta. Onların evinde oturuyorsunuz diye kayınvalidenizle dil dibe yaşamak zorunda değilsiniz. Siz mesafeyi korumaya devam edin. Ve maalesef bu kadar yakında ve sizinle birarada olmak isteyen kayınvalideyi üzmeden, tepki göstermemesini sağlayarak mesafe koyamazsınız. O yüzden saygısızlık yapmadan kendi bildiğiniz gibi davranın.

Hergün gitmeyin, gerekirse bunu da güzel bir şekilde söyleyin. Çocuğunuzu bırakın 1 saat sonra geri alın. Siz gidip hergün oturmak zorunda değilsiniz.

Ben sizi anlıyorum yakın oturmanizi kullanarak oglunuzla sürekli birlikte.olmaya çalışıyor . Babannesi tabiki her gün görecek ama.her dk kapiys çıkmak seni mecbur bırakmak için bnm kv de.oyle.hicbisey sormasam da.surekli bisiler anlatır orası burası ağrır cvp bile vermiyorum sussun diye iki saat konuşup gidiyo

Siz yerden göğe kadar haklısınız. Ne o öyle yapışık ikizler gibi. Biraz uzak dursun. Ben kendi annemlerle altlı üstlü oturduğum halde bazen günlerce görüşmediğimiz oluyor. Mesafe koyduğunuz iyi olmuş. Biraz anlayış varsa uzak durur zaten.

Kendimi gördüm benimde kv görümceler böyle zırt bırt benim evde. Hele eşim varsa hemen damlıyolar. Tek fark Allahtan bizde yeme içme geç saate kadar ve 1 saatten fazla kalma huylari yok kısa kısa sık sık geliyolr her dk girip çıkıyolar bende sinir oluyorum seni çok iyi anlıyorum eşim bişey desede artık yüzsüzlüğe vurdular işi napcam blmiyorum.

Gelsin işte oyalasın çocuğu sende kendi işlerine bakarsın heç mi ağda filan yapmiyon bacım

O yorumu yapanın eşi askerdeymiş ondan böyle düşünüyor daha geçen gün konu açmıştı küçük görümcesi gelip iş buyuruyormuş kv.si hiçbirşey demiyormuş vs. regl zamanı sancısıyla iş yaptırmışlar buna. Yani bilemedim eşini özledi zaar ondan böyle ikili davranıyor. Ne sevmesi geçen bir kaşık su da boğası geliyordu hepsini. Eşim gelsin gidicez buralardan falan diyordu.

Üff ne kadar yapışkan insanlar ya... Hazır mesafe koymuşken aynen devam edin apartmanda görürseniz selam bile vermeyin görmemezlikten gelin çocuğu alıp eve girin.
Bu arada benim kayınvalide çağırsan gelmez, haftaiçi kesinlikle uğramaz. Kesinlikle tuhaflık sizinkinde bence

Ayyyy cidden sürekli bi davet beklesi ya da davet ettirmek istemesi insanı boğar. Herkesin bi düzeni var sonuçta. Sonuçta bi sınır koymuşsunuz o da anlamış artık sanırım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…