- 12 Haziran 2017
- 3.455
- 11.584
- 158
Konu sahibi konunun herkesi ilgilendirdigini dusunmus ki buraya konu acmis ben de ona cevap verdim siz neden benimle ugrastiniz bu kadar anlamadim. Niye takdir gormeyeyim hem kendime ev aldim hem de yatirim icin aldim cok sukur. Ayrica kimsenin beni takdir etmesine de ihtiyacim yok.
Sevin ya ne düşmanlığını gördünüz demissinizAnlamıyorum bu kvleri neden gördüğünüzde öcü görmüş gibi oluyorsunuz.?
Eşinizin annesi.. Eşinizi doğuran kişi.. Sevin ya neden sevmiyorsunuz ne düşmanlığını gördünüz? Torununu görmeye hakkı var yarın öbürgün sizde kv olacaksınız anlarsınız.. Eminim siz oğlunuzun evinden bile çıkmazsanız herkes oğlunu çocuğunu sever.. Bir kabullenin artık. Sevin artık ya.
Hemen cevap verıyorum cocugum emıyor dıye kendısıde ne sebebden bılmıyorum cocuguma cicis cicis dıye memesıne yoneltmeye calıstı bı kac kere yanında emerken oglum memesını gosterdı ona da emmeye gıtsın dıye ve kavga ettık baya . Sonrasında cocugumu dudagından öpmeye kalkdı. Gene kızdım tartıstım. Ve ona emanet edemedım yavrumu bunun dısında da 4 yıllık evlılıgım boyunca hergun her aksam hem yemekde hem gun ıcınde sureklı ıcımızden cıkmadı bızı hıc rahat bırakmadı bıkdırdı esımle cok sorun yasadık bu yuzden Laf sokmalarını saymıyorum Bıle ve sırf evımızden ckmadıgı ıcın evımden bıle ayrı kaldım esımle kavga ettım cocugumla aılemın yanına gıttım. Bır kere bıle aramadı kızım evıne gel ben senı bunaltmam artık bıle demedı. Bılemıyorum ben kendısınden bunaldım bıktım. Buna ragmen ara ara gıdıyorum ama kadın yıne eskısı gıbı olmak ıcın elınden gelenı yapıyor.
Tavrinizi korunaya devam edin. Siz taviz vermezseniz o da haddini ve durmasi gerektigi yeri ogrenecektir.Arkadaşlar ev kp kalma evet ama ben bu evde oturdugumuz zaman kv nin de uyandıgım saatten uyuyacagım saate kadar bızımle duracagını bılmıyordum boyle demedıler. Yanı hergun ugramasıda problem degıldı bır ıkı saat durup gıtse tekrar gelmese ama boyle degıldı davranısları şu şekilde oldu. Ben camı acasıya uyandıgımı anlar hemen gelır evı toplayım toplamayım cocugun uyku saatıne kadar kalır. Ikı saat gıder cocuk uyandımı dıye tekrar gelır. Aksama kadar kalır. Esım gelır sofraya bırlıkte otururuz. Yemegımızı yer cayını kahvesını verırım. Gene gıtmez. Takı bızım uykumuz gelınceye kadar saat 11 - 12 olacak ılla. Dısarı cıksak eve gelırken hemen kapıyı acar gelmek ıster veya davet eder. Oglumla kapıya cıksam parka bakkala gıtsem pesıme takılır. Her yapdıgımızı sorar. Yatmamıza kalkmamıza yememıze ıcmemıze herseyımzı sorar arasdırır bırde laf sokar. Gece bıle cocuk uyansın aglasın kapıma dayanırdı cocuk aglıyo dıye. Nasıl anlatayım daha hergun ben bu sekılde 4 yıl cekdım. En son bıkdım evı terkettım. Ve esım de bunlar olurken söyledıgımde yaslı annem alttan al ses etme gormezden gel tek basına sıkılıyor ne yapsın kıme gıtsın gıbı seyler soyledı. Anne bız aıleyız tamam gorusecegız ama bu hergun sureklı bır yasıyormusız gıbı olmaz demedı. Burdan da tasınmıyor ayrılmayı goze alıyor ama tasınmıyor. Annemı bırakamam babam yok basında dıyor. Bende kv yuzunden yuvamı yıkmak ıstemıyorum esımle bunun dısında sorunumuz yok. Kendım kv eskısı gıbı tavız vermemek adına sızden tavsıye bekledım ama yanlıs anlasılıyorum sanırım. Kv herkese soylerdı bı yatmamız ayrı bır gıbıyız dıye övünürdü bu yaptıgıyla anlatabılıyormuyum. Kendı evını sadece otel gıbı kullanıyordu. Sız olsanız nasıl katlanırsınız buna ? Hıc esımle cocugumla neden basbasa kalamadım ? Esım buna musade ettı. Anlıyomusunuz. Bır hafya ayrılıktan sonra mesafe koyabıldım. Sımdı onuda bozmaya calısıyor ve sızlerden akıl ıstıyorum. Cunkı kımsem yok danısabılecegım.
Siz canınızı sıkmayın, evi onlar vermiş olsa bile ki oğullarına veriyorlar ele değil, size köle muamelesi yapma hakkı vermez bu kv nize.Arkadaşlar ev kp kalma evet ama ben bu evde oturdugumuz zaman kv nin de uyandıgım saatten uyuyacagım saate kadar bızımle duracagını bılmıyordum boyle demedıler. Yanı hergun ugramasıda problem degıldı bır ıkı saat durup gıtse tekrar gelmese ama boyle degıldı davranısları şu şekilde oldu. Ben camı acasıya uyandıgımı anlar hemen gelır evı toplayım toplamayım cocugun uyku saatıne kadar kalır. Ikı saat gıder cocuk uyandımı dıye tekrar gelır. Aksama kadar kalır. Esım gelır sofraya bırlıkte otururuz. Yemegımızı yer cayını kahvesını verırım. Gene gıtmez. Takı bızım uykumuz gelınceye kadar saat 11 - 12 olacak ılla. Dısarı cıksak eve gelırken hemen kapıyı acar gelmek ıster veya davet eder. Oglumla kapıya cıksam parka bakkala gıtsem pesıme takılır. Her yapdıgımızı sorar. Yatmamıza kalkmamıza yememıze ıcmemıze herseyımzı sorar arasdırır bırde laf sokar. Gece bıle cocuk uyansın aglasın kapıma dayanırdı cocuk aglıyo dıye. Nasıl anlatayım daha hergun ben bu sekılde 4 yıl cekdım. En son bıkdım evı terkettım. Ve esım de bunlar olurken söyledıgımde yaslı annem alttan al ses etme gormezden gel tek basına sıkılıyor ne yapsın kıme gıtsın gıbı seyler soyledı. Anne bız aıleyız tamam gorusecegız ama bu hergun sureklı bır yasıyormusız gıbı olmaz demedı. Burdan da tasınmıyor ayrılmayı goze alıyor ama tasınmıyor. Annemı bırakamam babam yok basında dıyor. Bende kv yuzunden yuvamı yıkmak ıstemıyorum esımle bunun dısında sorunumuz yok. Kendım kv eskısı gıbı tavız vermemek adına sızden tavsıye bekledım ama yanlıs anlasılıyorum sanırım. Kv herkese soylerdı bı yatmamız ayrı bır gıbıyız dıye övünürdü bu yaptıgıyla anlatabılıyormuyum. Kendı evını sadece otel gıbı kullanıyordu. Sız olsanız nasıl katlanırsınız buna ? Hıc esımle cocugumla neden basbasa kalamadım ? Esım buna musade ettı. Anlıyomusunuz. Bır hafya ayrılıktan sonra mesafe koyabıldım. Sımdı onuda bozmaya calısıyor ve sızlerden akıl ıstıyorum. Cunkı kımsem yok danısabılecegım.
Sevin ya ne düşmanlığını gördünüz demissiniz
Yani sevmeniz onun düşmanlığını gormediginizden kaynaklanıyor. Eğer düşmanlığını görseydiniz sevmeyin ya yazacaktınız öyleyse.
Arkadaşlar yazmış gorumceninizi de sevin mutlu edin öyleyse nede olsa oda eşinizin kardeşi! Doğru mu doğru.
Ama ona gelince neden şikayet eden başlıklar yorumlar yazmışsınız çünkü hoşunuza gitmeyen şeyler yapmış davranmış.
Kv veya başkası hoşa giden zarar vermicek güzel davranış yaparsa sevilir yapmazsa sevilmez . Bu duygular böyle yaşanır.
Konu sahibi kötülüğünü huysuzlugunu görmüş ki istemiyor . Tıpkı sizin gorumcenizden hareketinden dolayı rahatsız şikayetçi olmanız gibi !
Yargılamayı seviyoruz empati kurmadan böbürlenerek. Maalesef .
Bn biyerde bir gün kalsam ikinci gün evimi düzenimi özlüyorum bu kadın hiç bi özlemiyor kendi başıma huzurla oturayım demiyor göçebe gibi yaşıyorArkadaşlar ev kp kalma evet ama ben bu evde oturdugumuz zaman kv nin de uyandıgım saatten uyuyacagım saate kadar bızımle duracagını bılmıyordum boyle demedıler. Yanı hergun ugramasıda problem degıldı bır ıkı saat durup gıtse tekrar gelmese ama boyle degıldı davranısları şu şekilde oldu. Ben camı acasıya uyandıgımı anlar hemen gelır evı toplayım toplamayım cocugun uyku saatıne kadar kalır. Ikı saat gıder cocuk uyandımı dıye tekrar gelır. Aksama kadar kalır. Esım gelır sofraya bırlıkte otururuz. Yemegımızı yer cayını kahvesını verırım. Gene gıtmez. Takı bızım uykumuz gelınceye kadar saat 11 - 12 olacak ılla. Dısarı cıksak eve gelırken hemen kapıyı acar gelmek ıster veya davet eder. Oglumla kapıya cıksam parka bakkala gıtsem pesıme takılır. Her yapdıgımızı sorar. Yatmamıza kalkmamıza yememıze ıcmemıze herseyımzı sorar arasdırır bırde laf sokar. Gece bıle cocuk uyansın aglasın kapıma dayanırdı cocuk aglıyo dıye. Nasıl anlatayım daha hergun ben bu sekılde 4 yıl cekdım. En son bıkdım evı terkettım. Ve esım de bunlar olurken söyledıgımde yaslı annem alttan al ses etme gormezden gel tek basına sıkılıyor ne yapsın kıme gıtsın gıbı seyler soyledı. Anne bız aıleyız tamam gorusecegız ama bu hergun sureklı bır yasıyormusız gıbı olmaz demedı. Burdan da tasınmıyor ayrılmayı goze alıyor ama tasınmıyor. Annemı bırakamam babam yok basında dıyor. Bende kv yuzunden yuvamı yıkmak ıstemıyorum esımle bunun dısında sorunumuz yok. Kendım kv eskısı gıbı tavız vermemek adına sızden tavsıye bekledım ama yanlıs anlasılıyorum sanırım. Kv herkese soylerdı bı yatmamız ayrı bır gıbıyız dıye övünürdü bu yaptıgıyla anlatabılıyormuyum. Kendı evını sadece otel gıbı kullanıyordu. Sız olsanız nasıl katlanırsınız buna ? Hıc esımle cocugumla neden basbasa kalamadım ? Esım buna musade ettı. Anlıyomusunuz. Bır hafya ayrılıktan sonra mesafe koyabıldım. Sımdı onuda bozmaya calısıyor ve sızlerden akıl ıstıyorum. Cunkı kımsem yok danısabılecegım.
Ne kadarda kendini kandıran bir üyeBen zaten kim ne yaşıyor bilmiyorum..
Bilmeden konuşmak zaten yanlış.. İlk yazdığınız şeylere göre cevap verdim zaten.
Torununu aşırı birşekilde seviyormuş. Tamam bazı hareketleri yanlış olabilir güzel birşekilde annecim
Mutluyum ki yazdım. Mutlu da ederim kocişimin annesini o benimde annem üstelik.. halimden memnunum demek ki :) o sizin tercihiniz herkes aynı şeyi yaşamıyor..
Evi sizin kasınıza , gözünüze hasret oldukları için vermediler, oğulları için verdiler sonuçta. Onların evinde oturuyorsunuz diye kayınvalidenizle dil dibe yaşamak zorunda değilsiniz. Siz mesafeyi korumaya devam edin. Ve maalesef bu kadar yakında ve sizinle birarada olmak isteyen kayınvalideyi üzmeden, tepki göstermemesini sağlayarak mesafe koyamazsınız. O yüzden saygısızlık yapmadan kendi bildiğiniz gibi davranın.Arkadaşlar ev kp kalma evet ama ben bu evde oturdugumuz zaman kv nin de uyandıgım saatten uyuyacagım saate kadar bızımle duracagını bılmıyordum boyle demedıler. Yanı hergun ugramasıda problem degıldı bır ıkı saat durup gıtse tekrar gelmese ama boyle degıldı davranısları şu şekilde oldu. Ben camı acasıya uyandıgımı anlar hemen gelır evı toplayım toplamayım cocugun uyku saatıne kadar kalır. Ikı saat gıder cocuk uyandımı dıye tekrar gelır. Aksama kadar kalır. Esım gelır sofraya bırlıkte otururuz. Yemegımızı yer cayını kahvesını verırım. Gene gıtmez. Takı bızım uykumuz gelınceye kadar saat 11 - 12 olacak ılla. Dısarı cıksak eve gelırken hemen kapıyı acar gelmek ıster veya davet eder. Oglumla kapıya cıksam parka bakkala gıtsem pesıme takılır. Her yapdıgımızı sorar. Yatmamıza kalkmamıza yememıze ıcmemıze herseyımzı sorar arasdırır bırde laf sokar. Gece bıle cocuk uyansın aglasın kapıma dayanırdı cocuk aglıyo dıye. Nasıl anlatayım daha hergun ben bu sekılde 4 yıl cekdım. En son bıkdım evı terkettım. Ve esım de bunlar olurken söyledıgımde yaslı annem alttan al ses etme gormezden gel tek basına sıkılıyor ne yapsın kıme gıtsın gıbı seyler soyledı. Anne bız aıleyız tamam gorusecegız ama bu hergun sureklı bır yasıyormusız gıbı olmaz demedı. Burdan da tasınmıyor ayrılmayı goze alıyor ama tasınmıyor. Annemı bırakamam babam yok basında dıyor. Bende kv yuzunden yuvamı yıkmak ıstemıyorum esımle bunun dısında sorunumuz yok. Kendım kv eskısı gıbı tavız vermemek adına sızden tavsıye bekledım ama yanlıs anlasılıyorum sanırım. Kv herkese soylerdı bı yatmamız ayrı bır gıbıyız dıye övünürdü bu yaptıgıyla anlatabılıyormuyum. Kendı evını sadece otel gıbı kullanıyordu. Sız olsanız nasıl katlanırsınız buna ? Hıc esımle cocugumla neden basbasa kalamadım ? Esım buna musade ettı. Anlıyomusunuz. Bır hafya ayrılıktan sonra mesafe koyabıldım. Sımdı onuda bozmaya calısıyor ve sızlerden akıl ıstıyorum. Cunkı kımsem yok danısabılecegım.
Siz yerden göğe kadar haklısınız. Ne o öyle yapışık ikizler gibi. Biraz uzak dursun. Ben kendi annemlerle altlı üstlü oturduğum halde bazen günlerce görüşmediğimiz oluyor. Mesafe koyduğunuz iyi olmuş. Biraz anlayış varsa uzak durur zaten.Hemen cevap verıyorum cocugum emıyor dıye kendısıde ne sebebden bılmıyorum cocuguma cicis cicis dıye memesıne yoneltmeye calıstı bı kac kere yanında emerken oglum memesını gosterdı ona da emmeye gıtsın dıye ve kavga ettık baya . Sonrasında cocugumu dudagından öpmeye kalkdı. Gene kızdım tartıstım. Ve ona emanet edemedım yavrumu bunun dısında da 4 yıllık evlılıgım boyunca hergun her aksam hem yemekde hem gun ıcınde sureklı ıcımızden cıkmadı bızı hıc rahat bırakmadı bıkdırdı esımle cok sorun yasadık bu yuzden Laf sokmalarını saymıyorum Bıle ve sırf evımızden ckmadıgı ıcın evımden bıle ayrı kaldım esımle kavga ettım cocugumla aılemın yanına gıttım. Bır kere bıle aramadı kızım evıne gel ben senı bunaltmam artık bıle demedı. Bılemıyorum ben kendısınden bunaldım bıktım. Buna ragmen ara ara gıdıyorum ama kadın yıne eskısı gıbı olmak ıcın elınden gelenı yapıyor.
Komik olan ne
Kendimi gördüm benimde kv görümceler böyle zırt bırt benim evde. Hele eşim varsa hemen damlıyolar. Tek fark Allahtan bizde yeme içme geç saate kadar ve 1 saatten fazla kalma huylari yok kısa kısa sık sık geliyolrArkadaşlar ev kp kalma evet ama ben bu evde oturdugumuz zaman kv nin de uyandıgım saatten uyuyacagım saate kadar bızımle duracagını bılmıyordum boyle demedıler. Yanı hergun ugramasıda problem degıldı bır ıkı saat durup gıtse tekrar gelmese ama boyle degıldı davranısları şu şekilde oldu. Ben camı acasıya uyandıgımı anlar hemen gelır evı toplayım toplamayım cocugun uyku saatıne kadar kalır. Ikı saat gıder cocuk uyandımı dıye tekrar gelır. Aksama kadar kalır. Esım gelır sofraya bırlıkte otururuz. Yemegımızı yer cayını kahvesını verırım. Gene gıtmez. Takı bızım uykumuz gelınceye kadar saat 11 - 12 olacak ılla. Dısarı cıksak eve gelırken hemen kapıyı acar gelmek ıster veya davet eder. Oglumla kapıya cıksam parka bakkala gıtsem pesıme takılır. Her yapdıgımızı sorar. Yatmamıza kalkmamıza yememıze ıcmemıze herseyımzı sorar arasdırır bırde laf sokar. Gece bıle cocuk uyansın aglasın kapıma dayanırdı cocuk aglıyo dıye. Nasıl anlatayım daha hergun ben bu sekılde 4 yıl cekdım. En son bıkdım evı terkettım. Ve esım de bunlar olurken söyledıgımde yaslı annem alttan al ses etme gormezden gel tek basına sıkılıyor ne yapsın kıme gıtsın gıbı seyler soyledı. Anne bız aıleyız tamam gorusecegız ama bu hergun sureklı bır yasıyormusız gıbı olmaz demedı. Burdan da tasınmıyor ayrılmayı goze alıyor ama tasınmıyor. Annemı bırakamam babam yok basında dıyor. Bende kv yuzunden yuvamı yıkmak ıstemıyorum esımle bunun dısında sorunumuz yok. Kendım kv eskısı gıbı tavız vermemek adına sızden tavsıye bekledım ama yanlıs anlasılıyorum sanırım. Kv herkese soylerdı bı yatmamız ayrı bır gıbıyız dıye övünürdü bu yaptıgıyla anlatabılıyormuyum. Kendı evını sadece otel gıbı kullanıyordu. Sız olsanız nasıl katlanırsınız buna ? Hıc esımle cocugumla neden basbasa kalamadım ? Esım buna musade ettı. Anlıyomusunuz. Bır hafya ayrılıktan sonra mesafe koyabıldım. Sımdı onuda bozmaya calısıyor ve sızlerden akıl ıstıyorum. Cunkı kımsem yok danısabılecegım.
Gelsin işte oyalasın çocuğu sende kendi işlerine bakarsın heç mi ağda filan yapmiyon bacımMerhaba hanımlar kv nın sık sık hergun cagırmasınüzeeine konu açmıştım. Ve degerlı yorumlarınız ıle artık hayır demeye basladım. Kapı bir oturuyoruz kapıda komsumla konusurken bıle kapıya. Cıkıyor gene o cıkınca bız ıcerı gırecektık kı oğlum kv yı cagırmak ıstedı aglamaya basladı kv bıze gelsın oyun oynayalım dıye. Kı evımı toplamadım daha ve cocugumun uyku saatiydı yanı ısım vardı. Oğlum aglamasın dıye normalde buyur ederdım. Kv benımı cagırıyorsun oglum demeye basladı gelmeye yönelecektıkı ne ıstıyosun oglum dedım. Kv yı gosterdı gelsın dıye. Hayır annecım sen aglıyosun dıye her ıstedıgın olmaz ısımız var dedım ve ben oyle deyınce kv de aglatma cocugu gırın ıcerı dedı. Normalde hıc boyle bırsey soylemezdı gelırdı cagırmamı beklerdı. Neyse gırdım oglumla bırlıkte eve sonra uyuttum Cocugumu. Demem o ki bu kadın ne zman kapıya cıksak davet ettırmek ıcın ve davet etmek ıcın kapıya cıkıyor. Karsılasmaz gorusmezsek oglunu arıyor ayak yapıyor hastalandım ugramadınız falan dıye. Yanı ıstıyor kı eskısı gıbı hergun saatlerce yanımızda olsun herseyımızı bılsın herseyımıze karıssın. Ben ızın vermek ıstemıyorum artık buna. Kv her kapıya cıkmasında ne demelıyım kı bu kadın kapımızı gözlemesın ? Cocugumu kullanıyor bana karsı cocuga kendını oyun oynayarak alısdırmaya kalkdı ve normal olarak oglumda onu gorunce cagırmak yada yanına gıtmek ıstıyor. Bunun önünü nasıl kesebılırım ? Cocuk benı ıstıyor aglıyor dıye bıle gelmeye bahane arıyor. O kadar yakamızdan düşmüyor cok bunaltıyor benı.
O yorumu yapanın eşi askerdeymiş ondan böyle düşünüyor daha geçen gün konu açmıştı küçük görümcesi gelip iş buyuruyormuş kv.si hiçbirşey demiyormuş vs. regl zamanı sancısıyla iş yaptırmışlar buna. Yani bilemedim eşini özledi zaar ondan böyle ikili davranıyor. Ne sevmesi geçen bir kaşık su da boğası geliyordu hepsini. Eşim gelsin gidicez buralardan falan diyordu."Esimin annesi mutlu olsun" nedir ya? Once siz mutlu olun lutfen. Esinizin annesi sadece esinizi dogurdu diye gobek baginizi bir kesmediler. Evlendikten sonra ayri bi aile oluyoruz. Herkes durmasi gerektigi yeri de bilecek. Benim de bi oglum var ilerde kendi hayatini kursun mutlu olsun arada bi arar hal hatir sorarsa da ne ala diye dusunuyorum. Dogurdum diye kendime bir omur köle mi edecegim hem onu hemde eşini?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?