• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kv ye hayır gelemem demeye başladım ve sonuç

Kapı komsunuzmus gelsin yarim saat bi saat durup gider bence. İlla terslemeye gerek yok ki

ben geçenlerde sorun yaşadım.
kızım halasının sesini duyunca başladı ağlamaya..
bende kapıyı açmayacaktim kızım yüzünden sinirimi bozdu.
halasına bi çiıkıştım niye geliyorsun felan dedim..
çok sinirlendim ...
o günden beri gelmemeye başladi çıkıp...
kusura bakmasin böle daha iyi olduğu düşünüyorum..
gene yaparim böle durum olursa.
Bana soğuk duruyor her zaman öle diye alışkın olduğumdan dolayı takmıyorum.
kv hergün çıkıp gelmez bizimki:)
sende kv bide çıkışma yap içinme tutma.. soğuk durursa dursun.
senin yumuşak yüzlüğü yüzünden sana karşı kullaniyor.

ben geçenlerde sorun yaşadım.
kızım halasının sesini duyunca başladı ağlamaya..
bende kapıyı açmayacaktim kızım yüzünden sinirimi bozdu.
halasına bi çiıkıştım niye geliyorsun felan dedim..
çok sinirlendim ...
o günden beri gelmemeye başladi çıkıp...
kusura bakmasin böle daha iyi olduğu düşünüyorum..
gene yaparim böle durum olursa.
Bana soğuk duruyor her zaman öle diye alışkın olduğumdan dolayı takmıyorum.
kv hergün çıkıp gelmez bizimki:)
sende kv bide çıkışma yap içinme tutma.. soğuk durursa dursun.
senin yumuşak yüzlüğü yüzünden sana karşı kullaniyor.

7-24 degil ki oyle olsa ayni evde olmalari lazim. O kadar yakin olunca illa ki hergun gorusulur. Ozgurluk alanina bu kadar duskun olan kimseye eycallah etmez kendi imkanlariyla kendi evine cikar. Kimse de bisey diyemez.
Kendi imkanlarımla kp imin evinde paramla oturuyorum, aynı binadayım, destursuz evime giremezler, öyle bir dünya yok, bu kadar rahatsız olduğunuza göre var bir ağrınız :)

Ne sartlarla ya da ne vaatle orda oturmaya ikna edildigini vs biliyor musunuz?belki karsi taraf gelip gtmeyiz rahatsz etmeyiz dedi de ikna etti orda oturmaya. Nedir bu kvcilik anlamis degilim
Kvdecilikle ilgisi yok gercekler diyelim. Ne vaatle ikna edilse de yetiskin insan, hosuna gitmiyorsa sartlarini kendi degistirecek.

sen mesafeyi baştan koyamamişsin.
koyamadığı için eskisigibi olmak istemesi normal..
ben 5 yıldır evliyim mesafeyi evlendiğim beri koydum..
hiç de sicakkanlı civil civil olmadim...
çok konuşmadim...
gerektiğinde adim attim...
bölece 5 yıldır yuvalanip gidiyor.
sen içini tutma. kocan arkanda degilse adim at. kendini üzme bence..
kimse senini için değerli degildir..

7-24 degil ki oyle olsa ayni evde olmalari lazim. O kadar yakin olunca illa ki hergun gorusulur. Ozgurluk alanina bu kadar duskun olan kimseye eycallah etmez kendi imkanlariyla kendi evine cikar. Kimse de bisey diyemez.

yok burda bu düşünce geçerli değil, benim ailem çok cici, eşimin ailesi iğrenç durumları var sürekli.
kimseye eyvallahınız olmasın bu kadar nazlıysanız, adamların kendi evi, oturmayı kabul ettiyseniz, oturuyosanız istedikleri zaman da haber verip gelirler, yoksa adınız bizim evimize bizi sokmuyor a çıkar, ki bence bu herşeyden kötü gururlu bir insan için.

Böyle devam edin. Çocuğunuz bir müddet sonra babaannesine iyice bağlanacak. Belki de sizi babaannesinden ayırdınız diye suçlayacak.
Aranızda yaşananlar ne olursa olsun, her ikinizde çocuk üzerinden savaşmaya lütfen bir son verin.

Kimseden madalya beklemiyorum ozgurlugumden ve kimseye minnet etmemekten daha guzel bi odul olabilir mi

herşeyi madalya için yapanlar öyle düşünür boşver.
burda kvmin gelmesini nasıl engellerim, kvmi evden nasıl gönderirim, görümcemin canına nasıl okurum konuları meşhur, çoğu sebep de kabuk doldurmayacak sebepler. adamların evinde oturmayı parasız oturmayı biliyolar, ama işte bunun birlikte getirdiği şartları kabul etmiyolar, bu da herşeyden komik:halay:

O sizin tercihiniz olmus beni ilgilendirmez
Tıpkı konu sahibinin tercihinin sizi ilgilendşrmediği gibi, sizin tercihinizin bizi ilgilendirmediği gibi.
Kendi evinizi aldınız diye eş ailesinden takdir göremediniz sanırım, ondan mı bütün bu acı

herşeyi madalya için yapanlar öyle düşünür boşver.
burda kvmin gelmesini nasıl engellerim, kvmi evden nasıl gönderirim, görümcemin canına nasıl okurum konuları meşhur, çoğu sebep de kabuk doldurmayacak sebepler. adamların evinde oturmayı parasız oturmayı biliyolar, ama işte bunun birlikte getirdiği şartları kabul etmiyolar, bu da herşeyden komik:halay:
Laf çarpmak hımmm, hiç öyle madalya al almak gibi derdim yok. Kimseye minnetim de yok, keyif benim siz bu kadar kasmayın :KK51:

Benim kv baya yaşlı ayağa dahi kalkamıo.. Herhalde geliniysem ben yapcam.. Yaptığım zaman çok mutlu oluyor yemeklerimi çok beğeniyor. Herşeyi emir gibi algılamayın. Emir vermedi. Yaşlılığına veriyorum bende. Anlatım şekli öyle.

8 aylık evliyim Kaynanam ve kayınbabamla oturuyorum. Kaynanam 70 yaşında sinir olduğum şey yatak odama çat diye giriyor. Sahur vaktinde bile kapıyı açıyor kalk yemek hazırla diyor ama yinede yatak odama girmesini istemiyorum. Eşimlede konuştum bu konuyu o da hak verdi annesini uyardı birkaç defa ama Aynı şeyleri yapıyor evin herşeyine karışıyor. Evdeki Yaptığım düzene bile. Evimi ayırmak istiyorum Eşimlede paylaştım bu konuyu ama Her defasında tartışmaya dönüştü çünkü eşim evin en küçüğü ve evden ayrılmak istemiyor.Evimiz var aslında ama kiraya vermişler kirayı bile kendileri alıyor borçları var diye. Oysaki yaz olunca istediğinizi yaparsınız demişti kaynanam. Bende onları kendi haline bıraktım ne yaparsa yapsın diye ama insan üzülüyor Bir evi bir düzen sahibi olmak istiyor.

Bu da sizin konunuzmuş bir öyle bir böyle olmaz. Madem kocasını doğurduğu için sevmeli annesinide konu sahibi,sizde ses çıkartmayın çekin. Aklı başında bir insan kendini kimseye ezdirmez, kv de Allah'ın bir kulu tapılması ondan gelene boyun eğilmesi mi gerekiyor yani?? Tutarlı olun ki sonradan zor durumda kalmayın.

Toplu konu sahibinin tercihinin sizi ilgilendşrmediği gibi, sizin tercihinizin bizi ilgilendirmediği gibi.
Kendi evinizi aldınız diye el ailesinden takdir göremediniz sanırım, ondan mı bütün bu acı
Konu sahibi konunun herkesi ilgilendirdigini dusunmus ki buraya konu acmis ben de ona cevap verdim siz neden benimle ugrastiniz bu kadar anlamadim. Niye takdir gormeyeyim hem kendime ev aldim hem de yatirim icin aldim cok sukur. Ayrica kimsenin beni takdir etmesine de ihtiyacim yok.

Konu sahibi konunun herkesi ilgilendirdigini dusunmus ki buraya konu acmis ben de ona cevap verdim siz neden benimle ugrastiniz bu kadar anlamadim. Niye takdir gormeyeyim hem kendime ev aldim hem de yatirim icin aldim cok sukur. Ayrica kimsenin beni takdir etmesine de ihtiyacim yok.
Anlıyorum peki :)

Back