- 28 Mayıs 2019
- 8.403
- 17.153
- 198
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kendi imkanlarımla kp imin evinde paramla oturuyorum, aynı binadayım, destursuz evime giremezler, öyle bir dünya yok, bu kadar rahatsız olduğunuza göre var bir ağrınız :)7-24 degil ki oyle olsa ayni evde olmalari lazim. O kadar yakin olunca illa ki hergun gorusulur. Ozgurluk alanina bu kadar duskun olan kimseye eycallah etmez kendi imkanlariyla kendi evine cikar. Kimse de bisey diyemez.
Kendisi ya görümce ya kv deNe sartlarla ya da ne vaatle orda oturmaya ikna edildigini vs biliyor musunuz?belki karsi taraf gelip gtmeyiz rahatsz etmeyiz dedi de ikna etti orda oturmaya. Nedir bu kvcilik anlamis degilim
Ahh ne mutlu size madalyanız altın mı olsun gümüş müTam tersi bana verilen evde oturmaya dayanamadim ki ayni apartman degildi , calisip kendime ev aldim.
Kvdecilikle ilgisi yok gercekler diyelim. Ne vaatle ikna edilse de yetiskin insan, hosuna gitmiyorsa sartlarini kendi degistirecek.Ne sartlarla ya da ne vaatle orda oturmaya ikna edildigini vs biliyor musunuz?belki karsi taraf gelip gtmeyiz rahatsz etmeyiz dedi de ikna etti orda oturmaya. Nedir bu kvcilik anlamis degilim
Kimseden madalya beklemiyorum ozgurlugumden ve kimseye minnet etmemekten daha guzel bi odul olabilir miAhh ne mutlu size madalyanız altın mı olsun gümüş mü
Kimseden madalya beklemiyorum ozgurlugumden ve kimseye minnet etmemekten daha guzel bi odul olabilir mi
O sizin tercihiniz olmus beni ilgilendirmezKendi imkanlarımla kp imin evinde paramla oturuyorum, aynı binadayım, destursuz evime giremezler, öyle bir dünya yok, bu kadar rahatsız olduğunuza göre var bir ağrınız :)
7-24 degil ki oyle olsa ayni evde olmalari lazim. O kadar yakin olunca illa ki hergun gorusulur. Ozgurluk alanina bu kadar duskun olan kimseye eycallah etmez kendi imkanlariyla kendi evine cikar. Kimse de bisey diyemez.
Kimseden madalya beklemiyorum ozgurlugumden ve kimseye minnet etmemekten daha guzel bi odul olabilir mi
Tıpkı konu sahibinin tercihinin sizi ilgilendşrmediği gibi, sizin tercihinizin bizi ilgilendirmediği gibi.O sizin tercihiniz olmus beni ilgilendirmez
Laf çarpmak hımmm, hiç öyle madalya al almak gibi derdim yok. Kimseye minnetim de yok, keyif benim siz bu kadar kasmayınherşeyi madalya için yapanlar öyle düşünür boşver.
burda kvmin gelmesini nasıl engellerim, kvmi evden nasıl gönderirim, görümcemin canına nasıl okurum konuları meşhur, çoğu sebep de kabuk doldurmayacak sebepler. adamların evinde oturmayı parasız oturmayı biliyolar, ama işte bunun birlikte getirdiği şartları kabul etmiyolar, bu da herşeyden komik
Benim kv baya yaşlı ayağa dahi kalkamıo.. Herhalde geliniysem ben yapcam.. Yaptığım zaman çok mutlu oluyor yemeklerimi çok beğeniyor. Herşeyi emir gibi algılamayın. Emir vermedi. Yaşlılığına veriyorum bende. Anlatım şekli öyle.
Konu sahibi konunun herkesi ilgilendirdigini dusunmus ki buraya konu acmis ben de ona cevap verdim siz neden benimle ugrastiniz bu kadar anlamadim. Niye takdir gormeyeyim hem kendime ev aldim hem de yatirim icin aldim cok sukur. Ayrica kimsenin beni takdir etmesine de ihtiyacim yok.Toplu konu sahibinin tercihinin sizi ilgilendşrmediği gibi, sizin tercihinizin bizi ilgilendirmediği gibi.
Kendi evinizi aldınız diye el ailesinden takdir göremediniz sanırım, ondan mı bütün bu acı
Anlıyorum peki :)Konu sahibi konunun herkesi ilgilendirdigini dusunmus ki buraya konu acmis ben de ona cevap verdim siz neden benimle ugrastiniz bu kadar anlamadim. Niye takdir gormeyeyim hem kendime ev aldim hem de yatirim icin aldim cok sukur. Ayrica kimsenin beni takdir etmesine de ihtiyacim yok.