Kv ye hayır gelemem demeye başladım ve sonuç

Gelin9292

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Mart 2018
138
84
28
Merhaba hanımlar kv nın sık sık hergun cagırmasınüzeeine konu açmıştım. Ve degerlı yorumlarınız ıle artık hayır demeye basladım. Kapı bir oturuyoruz kapıda komsumla konusurken bıle kapıya. Cıkıyor gene o cıkınca bız ıcerı gırecektık kı oğlum kv yı cagırmak ıstedı aglamaya basladı kv bıze gelsın oyun oynayalım dıye. Kı evımı toplamadım daha ve cocugumun uyku saatiydı yanı ısım vardı. Oğlum aglamasın dıye normalde buyur ederdım. Kv benımı cagırıyorsun oglum demeye basladı gelmeye yönelecektıkı ne ıstıyosun oglum dedım. Kv yı gosterdı gelsın dıye. Hayır annecım sen aglıyosun dıye her ıstedıgın olmaz ısımız var dedım ve ben oyle deyınce kv de aglatma cocugu gırın ıcerı dedı. Normalde hıc boyle bırsey soylemezdı gelırdı cagırmamı beklerdı. Neyse gırdım oglumla bırlıkte eve sonra uyuttum Cocugumu. Demem o ki bu kadın ne zman kapıya cıksak davet ettırmek ıcın ve davet etmek ıcın kapıya cıkıyor. Karsılasmaz gorusmezsek oglunu arıyor ayak yapıyor hastalandım ugramadınız falan dıye. Yanı ıstıyor kı eskısı gıbı hergun saatlerce yanımızda olsun herseyımızı bılsın herseyımıze karıssın. Ben ızın vermek ıstemıyorum artık buna. Kv her kapıya cıkmasında ne demelıyım kı bu kadın kapımızı gözlemesın ? Cocugumu kullanıyor bana karsı cocuga kendını oyun oynayarak alısdırmaya kalkdı ve normal olarak oglumda onu gorunce cagırmak yada yanına gıtmek ıstıyor. Bunun önünü nasıl kesebılırım ? Cocuk benı ıstıyor aglıyor dıye bıle gelmeye bahane arıyor. O kadar yakamızdan düşmüyor cok bunaltıyor benı.

Anlamıyorum bu kvleri neden gördüğünüzde öcü görmüş gibi oluyorsunuz.?
Eşinizin annesi.. Eşinizi doğuran kişi.. Sevin ya neden sevmiyorsunuz ne düşmanlığını gördünüz? Torununu görmeye hakkı var yarın öbürgün sizde kv olacaksınız anlarsınız.. Eminim siz oğlunuzun evinden bile çıkmazsanız herkes oğlunu çocuğunu sever.. Bir kabullenin artık. Sevin artık ya.

Vallahi ben de kv ile yaşıyorum düzenim yok belki de ama birbirimize karşı saygımız sevgimiz var.. Yarın öbürgün gitsem bile yinede saygımız sevgimiz olacak her ne yaşarsak yaşayalım.. Çünkü ben de yarın öbürgün kv olcam insan bir hareket etmeden önce düşünmesi gerekiyor vallahi ben kv de bazen herşeye karışır.. Bazen sofrayı kuruyorum kaldırcam sonuçta sofrayı.. ''sofrayı da topla' diyor ama toplicağımı da biliyor. örnek verdim.. Dediklerini yaptığımız zaman mutlu oluyorlar olsun eşimin annesi mutlu olsun :) eşimi seviyorum eşimi bu kadın doğurdu onu da seviyorum

Hemen cevap verıyorum cocugum emıyor dıye kendısıde ne sebebden bılmıyorum cocuguma cicis cicis dıye memesıne yoneltmeye calıstı bı kac kere yanında emerken oglum memesını gosterdı ona da emmeye gıtsın dıye ve kavga ettık baya . Sonrasında cocugumu dudagından öpmeye kalkdı. Gene kızdım tartıstım. Ve ona emanet edemedım yavrumu bunun dısında da 4 yıllık evlılıgım boyunca hergun her aksam hem yemekde hem gun ıcınde sureklı ıcımızden cıkmadı bızı hıc rahat bırakmadı bıkdırdı esımle cok sorun yasadık bu yuzden Laf sokmalarını saymıyorum Bıle ve sırf evımızden ckmadıgı ıcın evımden bıle ayrı kaldım esımle kavga ettım cocugumla aılemın yanına gıttım. Bır kere bıle aramadı kızım evıne gel ben senı bunaltmam artık bıle demedı. Bılemıyorum ben kendısınden bunaldım bıktım. Buna ragmen ara ara gıdıyorum ama kadın yıne eskısı gıbı olmak ıcın elınden gelenı yapıyor.

Yani çocuk düşkünse onu görünce ağlıyorsa onu istiyorsa bu kadının suçu mu ? Kendini oyun oynayarak alıştırdı yazmışsınız ya orada çok güldüm özellikle. Ne güzel işte kadın ilgileniyor demek ki. Size kim dedu ki karşılıklı oturun diye ? Siz gün içinde çocuğunuzla oynuyor musunuz hiç merak ettim?

"Esimin annesi mutlu olsun" nedir ya? Once siz mutlu olun lutfen. Esinizin annesi sadece esinizi dogurdu diye gobek baginizi bir kesmediler. Evlendikten sonra ayri bi aile oluyoruz. Herkes durmasi gerektigi yeri de bilecek. Benim de bi oglum var ilerde kendi hayatini kursun mutlu olsun arada bi arar hal hatir sorarsa da ne ala diye dusunuyorum. Dogurdum diye kendime bir omur köle mi edecegim hem onu hemde eşini?

Hayır demek farklı bu yaptığınız farklı ayıp etmişsiniz bence şuan evde çok iş var sonra çağıralım oğlum diyebilirdiniz yada oğlunuzu kv gönderebilirdiniz
Böyle hos olmamış elbette yaptiginin onunu kesin her zaman müsait olamayacağınızı belirtin direk söyleyerek

Kaynananla mutluluklar hadi bby

Valla bizim annelerimiz evimizden çıkmıyor değil. Hangi kadının ailesinin kızının evinden çıkmadığı görülmüş? Veya hangi damat eşinin ailesiyle beraber yaşıyor? Bir erkeğin ailesi mi aile? Hergün anne görmek isteseydim kendi annemle kalırdım evlenmezdim.

dudaktan öpme kendi memesini gösterme konularında kati olun kesinlikle
o konularda haklısınız

yalnız bakın aynı apartmanda olmuyor ne yaparsanız yapın
ev kendinizin mi?
bence kiraya çıkın
sıkışacaksanız kendiniz de bir müddet çalışabilirsiniz çalışmıyorsanız

Sen yenisin galiba.
Ne kadardır kv ile sin

Tabıykı bende oynuyorum parka goturuyorum oyun salonuna gıdıyoruz bırlıkte oynuyoruz evde de ısım olmadıkca fırsat buldukca oynuyorum. Ama ne kadar ılgılensemde baskalarıyla da oynamak ıstıyor.

Siz sofrayı toplarken kendisi napıyor ? o yemeği birlikte yemiyormusunuz mesela, neden size topla diyor. Hadi kızım sofrayı topla demek varken. Ama olsun eşinizin annesi o mutlu olsun siz emirlere uymaya devam

Ben zaten kim ne yaşıyor bilmiyorum..
Bilmeden konuşmak zaten yanlış.. İlk yazdığınız şeylere göre cevap verdim zaten.
Torununu aşırı birşekilde seviyormuş. Tamam bazı hareketleri yanlış olabilir güzel birşekilde annecim
Mutluyum ki yazdım. Mutlu da ederim kocişimin annesini o benimde annem üstelik.. halimden memnunum demek ki :) o sizin tercihiniz herkes aynı şeyi yaşamıyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…