Benim kv baya yaşlı ayağa dahi kalkamıo.. Herhalde geliniysem ben yapcam.. Yaptığım zaman çok mutlu oluyor yemeklerimi çok beğeniyor. Herşeyi emir gibi algılamayın. Emir vermedi. Yaşlılığına veriyorum bende. Anlatım şekli öyle.Siz sofrayı toplarken kendisi napıyor ? o yemeği birlikte yemiyormusunuz mesela, neden size topla diyor. Hadi kızım sofrayı topla demek varken. Ama olsun eşinizin annesi o mutlu olsun siz emirlere uymaya devam
Ne kadar güzel anlaşabilmeniz. Allah daha da mutlu etsin. Ama herkes bir değil mesela ben sırf kocisimin annesi mutlu olsun diye kendimi kasamam. Bazı seylere büyüğüm diye bir susarım, iki susarım ama sonra mesafemi koyarım. Sonuçta hangi kayınvalide oğluşumun karısı mutlu olsun diyor.Benim kv baya yaşlı ayağa dahi kalkamıo.. Herhalde geliniysem ben yapcam.. Yaptığım zaman çok mutlu oluyor yemeklerimi çok beğeniyor. Herşeyi emir gibi algılamayın. Emir vermedi. Yaşlılığına veriyorum bende. Anlatım şekli öyle.
Bu kere geldigim bu hayatta kendi annem de dahil kimse mutlu olsun diyd yasayamam. Size baskasini mutlu etme cabasinda basarilar.Ben zaten kim ne yaşıyor bilmiyorum..
Bilmeden konuşmak zaten yanlış.. İlk yazdığınız şeylere göre cevap verdim zaten.
Torununu aşırı birşekilde seviyormuş. Tamam bazı hareketleri yanlış olabilir güzel birşekilde annecim
Mutluyum ki yazdım. Mutlu da ederim kocişimin annesini o benimde annem üstelik.. halimden memnunum demek ki :) o sizin tercihiniz herkes aynı şeyi yaşamıyor..
Soyle biiiii eski konulariniza baktim da görumceleriniz hakkinda baya baya sikayetcisiniz. Esiniz hatrina onlari da eliniz degmisken mutlu edin. Kocisiniz mutlu olsun yazik ona gorumceleri de alttan aliverin.Benim kv baya yaşlı ayağa dahi kalkamıo.. Herhalde geliniysem ben yapcam.. Yaptığım zaman çok mutlu oluyor yemeklerimi çok beğeniyor. Herşeyi emir gibi algılamayın. Emir vermedi. Yaşlılığına veriyorum bende. Anlatım şekli öyle.
Hım o zaman eşinizin tayini çıktığı için neden bu kadar sevindiniz, vazgeçer diye bu kadar korktunuz? Oturun madem çok sevgili kv niz ve sülalesi ile.Vallahi ben de kv ile yaşıyorum düzenim yok belki de ama birbirimize karşı saygımız sevgimiz var.. Yarın öbürgün gitsem bile yinede saygımız sevgimiz olacak her ne yaşarsak yaşayalım.. Çünkü ben de yarın öbürgün kv olcam insan bir hareket etmeden önce düşünmesi gerekiyor vallahi ben kv de bazen herşeye karışır.. Bazen sofrayı kuruyorum kaldırcam sonuçta sofrayı.. ''sofrayı da topla' diyor ama toplicağımı da biliyor. örnek verdim.. Dediklerini yaptığımız zaman mutlu oluyorlar olsun eşimin annesi mutlu olsun :) eşimi seviyorum eşimi bu kadın doğurdu onu da seviyorum
Soyle biiiii eski konulariniza baktim da görumceleriniz hakkinda baya baya sikayetcisiniz. Esiniz hatrina onlari da eliniz degmisken mutlu edin. Kocisiniz mutlu olsun yazik ona gorumceleri de alttan aliverin.
Kocisinin kardesi onun da kardesi sayilir o yuzden mutlu etmek en tabii ve en asli göreviSonuçta onlarda kocişin kardeşleri yani
Evi verdi diye 7/24 gormek zorunda mi?Ayni apartmanda oturdugunuza gore muhtemelen kayinpeder ve kayinvaldenin size verdigi evde oturuyorsunuz. Hem evinde otur hem kapidan sokma oh ne ala. eger boyle degilse de cikar baska yerde oturursunuz.
Cocugumu kullanıyor bana karsı cocuga kendını oyun oynayarak alısdırmaya kalkdı ve normal olarak oglumda onu gorunce cagırmak yada yanına gıtmek ıstıyor. Bunun önünü nasıl kesebılırım ? Cocuk benı ıstıyor aglıyor dıye bıle gelmeye bahane arıyor. O kadar yakamızdan düşmüyor cok bunaltıyor benı.
Ayni apartmanda oturdugunuza gore muhtemelen kayinpeder ve kayinvaldenin size verdigi evde oturuyorsunuz. Hem evinde otur hem kapidan sokma oh ne ala. eger boyle degilse de cikar baska yerde oturursunuz.
7-24 degil ki oyle olsa ayni evde olmalari lazim. O kadar yakin olunca illa ki hergun gorusulur. Ozgurluk alanina bu kadar duskun olan kimseye eycallah etmez kendi imkanlariyla kendi evine cikar. Kimse de bisey diyemez.Evi verdi diye 7/24 gormek zorunda mi?
Her konuya bu yorumu yazıyorsunuz, siz ev verdiniz sanırımAyni apartmanda oturdugunuza gore muhtemelen kayinpeder ve kayinvaldenin size verdigi evde oturuyorsunuz. Hem evinde otur hem kapidan sokma oh ne ala. eger boyle degilse de cikar baska yerde oturursunuz.
Ne sartlarla ya da ne vaatle orda oturmaya ikna edildigini vs biliyor musunuz?belki karsi taraf gelip gtmeyiz rahatsz etmeyiz dedi de ikna etti orda oturmaya. Nedir bu kvcilik anlamis degilim7-24 degil ki oyle olsa ayni evde olmalari lazim. O kadar yakin olunca illa ki hergun gorusulur. Ozgurluk alanina bu kadar duskun olan kimseye eycallah etmez kendi imkanlariyla kendi evine cikar. Kimse de bisey diyemez.
Tam tersi bana verilen evde oturmaya dayanamadim ki ayni apartman degildi , calisip kendime ev aldim.Her konuya bu yorumu yazıyorsunuz, siz ev verdiniz sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?