Kv ye hayır gelemem demeye başladım ve sonuç

Kayinvalideniz olan sorunu anlayabiliyorum ama çocuğunuzla oyun oynamasını siz ondan çok istemelisiniz. Yapılan araştırmalar büyük ebeveynleriyle oynayan, zaman geçiren çocukların çok daha mutlu ve sağlıklı yetiştiğini gösteriyor. Arada sırada gelmesinin size de zararı olmaz. Ha hiç istemiyorsanız kapılarda bacalarda oturacaginiza misafirinizi evinizde ağırlayın ya da siz ona gidin. Vaktinizin çoğunu da evinizde çocuğunuzla oynayarak geçirin. Böylece başkalarına daha az ihtiyaç duyar.

O zaman bir zahmet evlenirken kendi evinde oturabilecek, kendi düzenini kurabilecek yeterlilikte adamlarla evlenecek kadınlar. Baştan sırf evlenebilmek için aileyle oturmayı kabul etmeyecek. Ya da nasıl olsa bedava diye ınsanların evlerine kurulup bir de tantana yapmayacak.

Aklına her bu düşünce geldiğinde" kovulmuş şeytanın şerrinden Allah'a sığınırım de" sonra karşındakinin kendi annen olduğunu düşün..ve seni özlediğini çok sevdiğini düşün..yaşlı olduğunu ömrünün az kaldığını düşün..

Ah ah benimde bir oğlum var ikinciside oğlan olacak. Yandım ben gelinlerden çocuklarımı göremeyecekmiyim evlendiler diye ..Ah biraz empati karşıda oturan kendi öz annen olsa bunları dermiydiniz annem gelenimi gidenimi gözlüyor bana gelmek istiyor çocuğum onu çağırıyor diye hayır tabiki demezsiniz.Bilakis memnun kalırsınız.

Kadın çocuğu dudağından öpüp taciz ediyor, memesini açıyor emsin diye hanımefendi bilmem okudunuz mu? Bunun adı cinsel tacizdir ve böyle bir insan çocukla asla baş başa bırakılmamalıdır. Böyle bir konuda empatiye yer yok. Kusura bakmayın.

Konu sahibi yerden göğe kadar haklısın. Çocuklarına ev vermeleri o evde yaşananlara, o evdeki hayatın akışına müdahele etmelerini gerektirmez. Evladımızın evi olsun diye mi ev vermişler, sizi kendilerinin uzantısı yapmak için mi? Ayrıca kayınvalidenizin çocuğunuza verdiği psikolojik hasar korkunç. Fiziksel istismar var ortada resmen. Hazır mesafeyi koymuşken hayır demeye ve tavrınızı sürdürmenize devam etmenizde bir yanlışlık yok.

Neymiş eşiniz kendi evini alsaymış da insanların evini gasp edip bir de onlardan rahatsız olmayacakmışsınız. Hanımlar, kendinize gelin. Akraba olsun, komşu olsun; kimse çocuğu dudağından öpüp de görmemesi gereken organları çocuğun önünde açamaz. Aile birliğini bozacak şekilde yol geçen hanı gibi eve girip çıkamaz. Ağlamasından uykusuna karışamaz.

Konu sahibi, eşinden destek al. Bilmediği, o yokken yaşanan şeyleri ona söyle ancak kendini iyi ifade edebil ki eşin onu, annesine karşı bilediğini düşünmesin -ki öyle bir amacın yok, gereksiz dahil oluşunu engellemek istiyorsun.- Allah sabır versin.

Ben hiç kızına ev verdi diye kızının evinden çıkmayan anne baba görmedim. Ama ilk cümlenize sonuna kadar katılıyorum tabi.

Hımmm kocişim diye bahseden sizdiniz demek ki ?sizi arıyorum yarim saattir

sapıtık cinsten. O cicişlerini kocasına sevdirsin ruh hastası.

Aynen devam canım. Hem oglun her ıstedıgı olamayacagını ogrenır hemde kaynanan her ıstedıgınde oglunun evı olsa dahi dalamayacagını öğrenir. Hadsiz kadın

Hakli sebeplerin var. Ama fazlasıyla kurmuşsun kendini kadina bence torunu sonucta ard niyet arama okadar

Sizede baya dert olmuş bu kadın kadın sürekli geliyor konu aç kadın gelmiyor davet ediyor konu aç kadın kapıya çıkıyor yok oğlunu arıyor vs vs bitmez bu sizin kv sorunu ne yapsa suç insan kapı komşusu ile sürekli burun buruna..sizin iyice gözünüze batmış bu kadın ne zararı var anlamadım burada o kadar çok kv sorunu varki aramayan sormayan torununu sevmeyen sürekli gelinin dedikodusu yapan oğlunu dolduran büyü yapan sizin ki onların yanında melek azıcık insafff yahu imkanın olsa nefes aldırmıycaksın..sizin gibi gelin düşman başına aileden kvdede olsa anneden zarar gelmez hayır duasını alırsın

Ya yanlis anlasilir isem affola da gelse ne olacak sonucta esini doguran ana oda. Üstelik torun sevgisi evlattan da ote. Belki cok ozluyor torununu. Tabiki her saat basi kimse kimseyi istemez annesini bile yani su sekilde herkezin yalniz kalmasi gereken zamanlar da olmali. Ama iki.gunde uc gunde bir geliyor sa davet ediyor sa bu guzel bir bag bence. Degerini bilin. Benim kaynanam da ne torun sevgisi ne esime düşkünlügu ne de evime girip cikmisligi var. Biraz kabalik etmissin kalp kirmissin unutma ALLAH kirik kalplerdedir. Sonucta senden yasca cok buyuk bi insan cocuklasabiliyorlar. Herseye kötü tarafindan bakmamak lazim.. Buyuklerimize bize hernekadar hos davranmasalar da saygi gostermemiz gerekir.

Eşinizi sevdiğiniz ve bu bağlantıyı kurabildiğiniz için böyle düşünüyorsunuz ama herkes aynı şekilde göremiyor bir de kültürel olarak işlenmiş işte. Ben de eşimi seviyorum ve hep düşünüyorum o doğurdu bu yaia getirdi eşim bu kadar iyi birisiyse onların sayesinde diye. Ama herkesin böyle görmesini beklemeyin çünkü türlü çeşitli insan var. Yakınımızda neler görüyoruz...

Var vallahi bunu diyenler.
Arkadasimin kvsi boyle bir kadin.
Anlatiyor hala biz birsey gormedik,her sey zordu eskiden,alin giyin gezin,ne çıktıysa yenilik alin kullanin diye soyluyor gelinlerine.
Hadi mış gibi yapiyor diyecegim,eline para gecince gelinlere bolusturmustu de gelinler,anne bizim ihtiyacimiz yok sagol,gel senin mutfagi yenileyelim bu parayla demislerdi ve oyle yapilmisti.
Herkes potansiyel kotu degil ki.

Nasil da düşüncesiz bir düşünce.
Ben de hazir evde oturmadim fakat empati yapiyorum,Misirdaki halamdan miras kalir da cocuklarima ev alirsam istedigim zaman girip cikmak benim hakkim olacak,gelin isteksizligini belli etse adı "beni kendi evime sokmuyor"a cikacak?
Siz iyimisiniz
Bu davranis,sokakta aciyipta bodrumumuzda yasamasina izin verdigimiz gariban evsize bile yapilmaz.
Orasi bile o adamin ozeli olur,insana saygimiz varsa istedigimiz zaman o bodruma komurluge bile giremeyiz.
Ama sizin dusuncenizde insanlar tanimadim da degil,ondan derim ki 1+1olsun,eski püskü olsun,kira olsun,kendin sagladigin ev olsun.

Sizin dusuncede kadinin biri,kendi evim diye sabahin karanliginda anahtariyla oglunun evine giriyor,apar topar kalkan gelinin yaninda,oooogluum işe gitmeyecekmisin,kalk annem diye cagiriyordu birde...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…