Kv ye hayır gelemem demeye başladım ve sonuç

Belki bilmiyordum onunla konuşmam gerektiğini.. İnsan yaşayarak olgunlaşarak öğreniyor gün geçtikçe bile yeni yeni şeyler öğreniyoruz insanız olabilir.. Burda hepimiz kadınız.. Kadınız diye derdimizi yazıyoruz belki iyi bilen biri fikir verir onu uygularız güzel saygılı birlekilde yaşamak için. Ama burda boşuna konu açtığımın hatasına sonradan vardım. Bunu kendi başıma bile halledebilirmişim.. Hernyse

Kessinlikle.. :)

Ohoo ben neler neler yapmadım. Vallahi onun kalbini çok kırdım. Ona bağırdım en kötüsü benim çok sinirli bir yapım var kayınvalidem de hep benimle sohbet etmek ister.. Ben de içine kapanık biriyim karşılıklı sohbet etmeyi asla sevmem.. Adet günümde kapıyı onun suratına çarpıp ona bağırmışlığım var. Sırf sancım var diye. Ben de çok çektirdim maalesef. Keşkeler havada uçuşsada yinede şükür şimdiki halimize bin şükür.. İyi ki benim kayınvalidem ama iyi ki diyorum vallahi.. :))

hele bir çocuğun olmayacak olsun (umarim boyle bisey yasamazsin)tedavi gordugunu bile bile seni hergun arayip baskasinin cocugunu seviyoruz diyip oglundada problem oldugunu ogrenince telefonlar tacizler sussun da goreyim ben o esimin anasini seviyorum diyen muhteşem gelini

Hi tabi sevin ya. Gelinini babasının mali gibi görüp kullanmaya çalıştıkları sürece sevilmeyecekler. Sınır nedir bilmedikleri sürece sevilmeyecekler. Bir aile içinde bile eğer aile fertlerinin odası varsa kapısı çalınır öyle girilir. Ama kv ler meydanı sadece kendilerinin sanıp istedikleri gibi at koşturacaklarını sandıkları sürece sevilmeyecekler. Bu şekilde davranmayan istisnalara boynumuz kıldan ince. Keşke kayınvalidem duyarlı biri olsaydı da ben de onu başımın üstünde taşısaydım keşke...

Sizi anlıyorum ama ben olsam sanırım hem çocuğa hem ona izah ederdim durumu. Mesela çocuk gifeceğim diye ağladığunda güzelce anneciğim babannenle oynamak istediğibi biliyorum ama bizim aynı katta oturuyor olmamız canımızın her istediği anda görüşeceğimiz anlamına gelmez şuan müsait değiliz daha sonra oynarsın deyip içeri al çocuğu. Veya sen ordayken şindi eve gitme zamanımız annem herşeyin bir zamanı sınırı var başka zaman babaannen müsait olduğunda biz de müsait olursak yine geliriz. Babannen de seninle olmaktan çok keyif alıyor ama kurallara uymak zorundayız falan derdim. Her ikisinin de duyacağı şekilde.

Evet içerik ve yorum silmek yasak, yaparsanız ceza alırsınız, neden bu kadar aşırı derecede kv savunuyorsunuz onu anlamadım. Isterse melek olsun, isterseniz siz de melek olun, süper anlaşın. Ama yine de ayni evde yasamak istemeyebilirsiniz bu cok normal en doğal hakkiniz. Sonucta insan kendi evini düzenini kurmak icin evlenir, esiyle yaşamak için evlenir anne babayla yasamak icin değil. Yani ayrı eve çıkıp kocayla başbaşa yemek yemeyi istemek, salonda sarılıp film izlemeyi koca evde yalnız olmayı istemek, bunlari istemek cok normal konu silmenize gerek yoktu ki.

Konu sahibi de kv nin surekli kendisini gözetlemesinden, surekli gorusmek istemesinden rahatsiz ki bu da cok normal.
Insanlar surekli gorusmek zorunda degiller. Bunun sevgisizlikle alakasi yok.
Ben annemi cok severim mesela o benim hayattaki en değerli varliklarimdan biridir. Görüşürüm de giderim de cagiririm da. Ama herseyin bi sınırı var. Benim öz annem bile karsi dairemde oturup her kapimi actigimda beni gozetlese sorgulasa, surekli zirt pirt gelmeye gitmeye kalksa ben yine rahatsiz olurum. Insan ilişkilerinde bi sınır olmali. O sınırı koymak isteyeni sevgisizlikle suçlayamazsınız.

Sizinde oglunuz var, sızde yasarsınız.
Mesafe koymayı beceremeyecek kadar kötüysenız , sızde yasarsınız yasattıklarınızı.

Katılıyorum ve ben bunu bu devırde hala okumus etmıs ınsanların yapmıs olmasına asırı sasırıyorum.
Bızım her ıkı tarafta ev verdı, es tarafı evı bızımkılere gore daha yenı verdı sayılır ama ben tesekkur etmedım sonucta verdıyse ogluna verdı. Ama bu yukarda sızın yazılanlar oldugu zaman kusura bakmayın ne kadar ekmek o kadar köfte, o zaman karsı tarafında bazı seylerını gormezden gelmelıler ama oda yok . Bence oyle bı dunya vermekden alabılecegın tek sey, anneden gorulen sevgı valla

Yeni mi evlendin

Kv benim altimda oturuyor keske oda torunlarini oynatsa ilgilense şöyle parka götürse ohh bugunlerini ararsın bak demedi deme..

Yemek yapma saatini onun geldiği saate denk getir ve git mutfağa yemek yap fazla muhattap olmazsın o zaman veya al eline bir toz bezi fısfıs başla bütün evi temizlemeye ona da kusura bakma temizlik yapıyordum de sıkılıp gider

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…