Kv ve kp sizi arıyor mu? Tek kaldım beni aramadılar

Arkadaşlar bu dertt değil ama aklıma takılan bir konu. 6 aylık evliyiz eşim işi gereği bazen 1 ay bazen 2 ay evde olmuyor ilk zamanlar eşimin ailesiyle kaldım eşim gelince kendi evimize geçtik. O zamanlar onların beni aramasını gerektiren bir şey olmadı. Eşim yine göreve gidecekti ve ben araba kullanmaya yeni yeni alışıyorum gece vakti 45 dk köy yolundan gidip bıraktım ama araç kullanmaktan korktuğum için ağlaya ağlaya geldim tek başıma gece 1 de yavaş yavaş zor geldim. Ertesi gün ailesi arar diye bekledim çünkü benim bırakacağımı biliyorlardı insan ne yaptın bir sorun yaşadın mı diye sormaz mı? Aramadılar. Abartıyorum gibi gelebilir ama yol gerçekten kötü virajlı sert asfalt ve gidiş geliş yollar karşıdan devamlı kamyon TIR geliyordu ve bir aydır aktif araç kullanıyorum o ayda da en fazla 10 kere dolaştık bunlar da yoğun yerler değildi. Neyse dedim ailem geldi beni aldı babamın evine gittim üstünden 15 gün geçti yine beni kimse aramadı ben yine 2 defa aradım kv yi. Şimdi o köyden dönmüş bende bu hafta içi kendi evime gideceğim. Evlerine gündüz gidip oturayım mı bilmiyorum çünkü davet eden yok arayan soran yok. Ben ararsam konuşuyorlar o da 2 dk yı geçmiyor. Bir de kp ne sıklıkla arıyorsunuz? Sanki onlar her şeyi benden bekliyor gibi ama ben aranıp sorulmayınca değer verilmiyor gibi hissediyorum. Eşim ailesiyle telefonda konuşurken bile insan x nasıl iyi mi selam söyle demez mi ben hiç duymadım. Ama yüz yüze gelince yakın gibi davranıyorlar. Ben nasıl davranayım bilmiyorum
Ohh miss ya birak aramasinlar yaa ogullarini arasinlar arasalar dert olur bir yerden sonra kafana bunu takma.Kv beni aramamasini saglamam 3 yil surdu 😅

Ohh miss ya birak aramasinlar yaa ogullarini arasinlar arasalar dert olur bir yerden sonra kafana bunu takma.Kv beni aramamasini saglamam 3 yil surdu 😅
Hahah :) biz ilk başta çok iyiydik ama uzağa gidince sesleri çıkmamaya başladı. Benim benden uzak olsun gibi bir düşüncem olmadı onları seviyorum sadece benden beklemelerini anlayamıyorum. Şimdi babamın evimdeyim beni çağırırlarsa mı gideyim? Yoksa size gelmek istiyorum mu diyeyim

Bide bişe sorucam cnm senden beklediklerini belli eden bi davranışları oldumu??

Mesela soğuk konuşma surat asma vs gibi

Benim Kvdem ses tonuyla belli eder mesela

Arayıp sormuyorlarsa sen de arama gitme gelme yapma.
Benimkiler beni her hafta arar. Hatta nişanlımın dedesi babaannesi bile arar sorar. Ben de onları sık sık ararım. Kp ile her hafta 1 kez, kv ile gün aşırı araşırız. Benim aramamı beklemezler onlar ararlar genelde.

Yani ikilemde kslmışsınz ama kalmanızı isteseler bi şekil belli ederler bence
Evet arada kaldım. Çünkü yan yana olunca gerçekten iyi davranıyorlar. Ama halimi hatırımı sormuyorlar diye soğudum içimden gitmek gelmiyor. Evleri ufak bir küçük oğlu da evde düzgün yatacak yer yok o yüzden yatılı kalmak istemiyorum. Gidersem gündüz uğrayıp dönmek istiyorum. Buraya kadar gelmiş yanımıza gelmedi diyecekler. Ama davet edilmiyorum bu yüzden arada kaldım

Maalesef arasalar bunalıyorum hep arayıp duruyorlar diye aramasalar da beni aramıyorlar ilgisizler diye dert yakınıyoruz.Bence insan ilişkilerini yürütmede hem eşlerde hem de ailelerinde sorun var bizim ülkemizde.Sizin için de çok takılmamanız gereken bir durum olduğunu düşünüyorum belki niyetleri kötü değildir.Allah korusun bir problem olsa duyarız diye düşünmüşlerdir ya da arada mesafe koymak istemişlerdir bilemiyoruz.Siz de ona göre davranırsınız bundan sonrası için.

Bide bişe sorucam cnm senden beklediklerini belli eden bi davranışları oldumu??

Mesela soğuk konuşma surat asma vs gibi

Benim Kvdem ses tonuyla belli eder mesela
Birkaç kere eşim aramıyorsun dimi diye sordu. Bu yüzden eşime şikayet ettiklerini düşünüyorum onun dışında bana surat asma VS yapmıyorlar.

Arkadaşlar bu dertt değil ama aklıma takılan bir konu. 6 aylık evliyiz eşim işi gereği bazen 1 ay bazen 2 ay evde olmuyor ilk zamanlar eşimin ailesiyle kaldım eşim gelince kendi evimize geçtik. O zamanlar onların beni aramasını gerektiren bir şey olmadı. Eşim yine göreve gidecekti ve ben araba kullanmaya yeni yeni alışıyorum gece vakti 45 dk köy yolundan gidip bıraktım ama araç kullanmaktan korktuğum için ağlaya ağlaya geldim tek başıma gece 1 de yavaş yavaş zor geldim. Ertesi gün ailesi arar diye bekledim çünkü benim bırakacağımı biliyorlardı insan ne yaptın bir sorun yaşadın mı diye sormaz mı? Aramadılar. Abartıyorum gibi gelebilir ama yol gerçekten kötü virajlı sert asfalt ve gidiş geliş yollar karşıdan devamlı kamyon TIR geliyordu ve bir aydır aktif araç kullanıyorum o ayda da en fazla 10 kere dolaştık bunlar da yoğun yerler değildi. Neyse dedim ailem geldi beni aldı babamın evine gittim üstünden 15 gün geçti yine beni kimse aramadı ben yine 2 defa aradım kv yi. Şimdi o köyden dönmüş bende bu hafta içi kendi evime gideceğim. Evlerine gündüz gidip oturayım mı bilmiyorum çünkü davet eden yok arayan soran yok. Ben ararsam konuşuyorlar o da 2 dk yı geçmiyor. Bir de kp ne sıklıkla arıyorsunuz? Sanki onlar her şeyi benden bekliyor gibi ama ben aranıp sorulmayınca değer verilmiyor gibi hissediyorum. Eşim ailesiyle telefonda konuşurken bile insan x nasıl iyi mi selam söyle demez mi ben hiç duymadım. Ama yüz yüze gelince yakın gibi davranıyorlar. Ben nasıl davranayım bilmiyorum
Ben kv kp aramam onlar da beni aramaz doğum yaptım öncesinde düşük riski geçirdim hiç aramadılar biz böyleyiz 7 yıllık evliyim 2 haftada evlerine giderim davet beklemem ilk bir yıl beraber oturduk kâbus gibiydi ama şimdi sorun yok

Beklentini anlıyorum. Mesela benim ailem eşimi merak edip arar benden evvel. Bu değerdir. Bende kv arasam açmaz günlerce arasam dönmez. Hatta hamileliğimin son ayı eşimi aradım kapalıydı telefonu kv aradım açmadı hemde 10 kere doğurdum doğurucam kimseye ulaşamadım. Kadını son aramam da meşguldü mesaj attım anne ben kötüyüm gelebilir misin diye cevap yok. Bu arada evlerimiz yanyanaydı. Neyse eşimin arkadaşını aradım eşime ulaştım telefonu suya düşürmüş tam beni arayacağı haber vereceği sırada ben aramışım. Doğum sancıları dedim zaten hatırlamıyorum gerisini. Derken hastaneye geldim doktor 1 santim açılman var 2 3 güne alırız seni dedi eve geri döndüm. Tabi ben üzgünüm korkudan ağlamaktan bittim. Eşime durumu anlattım. S Adam kafayı yedi. Annesine sen nasıl telefonu açmazsın dedi görmedim dedi kv ver telefonunu dedi benden sonra 3 kişiyle konuşmuş. Bu kıza burda birşey olsaydı seni silerdim anne bu ne demek dedi. Sen bu kızı sevmiyorsun tamam karnındaki benden parça bunu yediremiyorum çıkın evimden ağzıma gelenleri söylememek için zor tutuyorum kendimi gidin dedi. Akşamına o günkü korkudan doğuma aldılar 😂O gün bu gündür kv benden daha da nefret etti. Ne arar ne sorar ben arasam yine açmaz. Eşim uyarsa dahi bahane bulur. O yüzden özel günler hariç eşim aramaz. O da beraber ararız. Diğer türlü annesi ararsa 20 saniye sürmez konuşmaları. Arada bakıyorum 😅

Arayıp sormuyorlarsa sen de arama gitme gelme yapma.
Benimkiler beni her hafta arar. Hatta nişanlımın dedesi babaannesi bile arar sorar. Ben de onları sık sık ararım. Kp ile her hafta 1 kez, kv ile gün aşırı araşırız. Benim aramamı beklemezler onlar ararlar genelde.
İşte istediğim mesaj bu. Diğer insanların kv kp durumunu merak ediyordum. Elbette her gün sımak iyi değil ama karşılıklı olmalı diye düşünüyorum mesela 2 haftada bir sen ararsın 2 haftada bir onlar. Hep gelin arasın deyip bekleyip aramayınca da laf edilmez

Aramıyorlar.
Bende onları hiç aramam.
Selam söylerler ama özellikle beni sormazlar.
Hiç umrumda da değil.
Arayan da Sağolsun aramayan da :)))

Beklentini anlıyorum. Mesela benim ailem eşimi merak edip arar benden evvel. Bu değerdir. Bende kv arasam açmaz günlerce arasam dönmez. Hatta hamileliğimin son ayı eşimi aradım kapalıydı telefonu kv aradım açmadı hemde 10 kere doğurdum doğurucam kimseye ulaşamadım. Kadını son aramam da meşguldü mesaj attım anne ben kötüyüm gelebilir misin diye cevap yok. Bu arada evlerimiz yanyanaydı. Neyse eşimin arkadaşını aradım eşime ulaştım telefonu suya düşürmüş tam beni arayacağı haber vereceği sırada ben aramışım. Doğum sancıları dedim zaten hatırlamıyorum gerisini. Derken hastaneye geldim doktor 1 santim açılman var 2 3 güne alırız seni dedi eve geri döndüm. Tabi ben üzgünüm korkudan ağlamaktan bittim. Eşime durumu anlattım. S Adam kafayı yedi. Annesine sen nasıl telefonu açmazsın dedi görmedim dedi kv ver telefonunu dedi benden sonra 3 kişiyle konuşmuş. Bu kıza burda birşey olsaydı seni silerdim anne bu ne demek dedi. Sen bu kızı sevmiyorsun tamam karnındaki benden parça bunu yediremiyorum çıkın evimden ağzıma gelenleri söylememek için zor tutuyorum kendimi gidin dedi. Akşamına o günkü korkudan doğuma aldılar 😂O gün bu gündür kv benden daha da nefret etti. Ne arar ne sorar ben arasam yine açmaz. Eşim uyarsa dahi bahane bulur. O yüzden özel günler hariç eşim aramaz. O da beraber ararız. Diğer türlü annesi ararsa 20 saniye sürmez konuşmaları. Arada bakıyorum 😅
Yaşadıkların gerçekten çok kötü ve zor. Bende şehir merkezinde olsam sallamam. Ama dağın başı kuş uçmaz kervan geçmez yer derler ya öyle.. Market bakkal bile arabayla gidilecek yerde. Kendi evimizde 1 ay kaldım o yüzden belki ilgilenmelerini bekledim çünkü en başından beri aramız aşırı iyiydi bir kere tartışma yaşamadık aynı evde de kaldık. Uzak yere geldim sesleri çıkmadı. Bu kadar aramız iyiyken bir anda beni sallamamaları elbette değersiz hissettirdi. Hastalandım 6 km yolu karnıma sancılar girerken yürüye yürüye gittim eğer bir kere beni arasalardı söylerdim ama hiç umursamadılar. Şimdi babamın evimdeyim diye gitmekte istemiyorum. Çağırmıyor aramıyor ama gitmezsem de lafınınedip duracaklar biliyorum. O yüzden arada kaldım

Aramıyorlar.
Bende onları hiç aramam.
Selam söylerler ama özellikle beni sormazlar.
Hiç umrumda da değil.
Arayan da Sağolsun aramayan da :)))
Peki ben ne yapayım bu durumda babamın evimdeyim diye onlara uğrayayım mı?

X