Kv ve bitanem

Sana bi gelinlik alamayacak bi ev acamayacak adamla niye evlendin ki

Giyilmiş pis külotlarını mı verdi sana

Keşke assaydın bahçeye, kaynanamdan hediye çeyiz diye

herkese rezil olsaydı.

konu sahıbı konuyu mu degıstırmıs.. ne kilotu ne gelınlıgı.. ? hıc oyle bırsey yazmıyor konuda eskı konusu da yok ?

konu sahıbı konuyu mu degıstırmıs.. ne kilotu ne gelınlıgı.. ? hıc oyle bırsey yazmıyor konuda eskı konusu da yok ?

a_punzel, post: 44921410, member: 397820"]konu sahıbı konuyu mu degıstırmıs.. ne kilotu ne gelınlıgı.. ? hıc oyle bırsey yazmıyor konuda eskı konusu da yok ?[/QUOTE]
Konu ayni. Bana yapılanları tek tek detaylı yazmıştım . Konuyu okuyanlar soruma odaklanmak yerine detaylara takıldılar. Ben de temize çektim konuyu. Detayları sildim.Sorum gayet açık ve anlaşılır durumda hala.

Sana bi gelinlik alamayacak bi ev acamayacak adamla niye evlendin ki
Ev neyse de bir gelinlik ya hu Şimdi ne var bunda diyecekler olacaktır. Ama o sadece bir kıyafet değil ya, çok başka bir olay bana göre. İnsan bir defa giyiyor onu, bin defa da giyilse ilki başkadır. Bilemiyorum bir adam bir gelinlik alamıyorsa evlenmesin arkadaş!
Bir de kayınvalide giyilmiş pis külotlarını bağışlamış gelinine. İnsan kendine verdiği değer doğrultusunda hediye yapar. Madem bunu yakıştırmışsa kendine, demek ki bu kadarlık bir insan.
Şimdi onlar da dede babaanne diyecekler olacaktır ama torun da ağaç kovuğundan çıkmadı, sevmiyorsan da saygı duyacaksın. Duymuyorsan da yok sana torun falan! Ben olsam ben de göstermem.
Bir de hep yakın oturmak yok mu! Ha aynı ev ha altlı üstlü, hiç farkı yok ki. Kızlar bunu niye kabul ediyorlar anlamıyorum ki, bir an evvel evlenelim diye ne var ne yok hepsine evet diyorlar. Sonra da cicim ayı geçince dank ediyor tabi gerçekler.
İnsanın belli sınırları, çizgileri olmalı, sonradan rahatsız edecek şeylere ne olursa olsun baştan evet dememeli. Güya aşk için kendinden taviz veriyor sonradan da ultimatomları geri çekmeye çalışıyor ama tren çoktan kalkmış oluyor maalesef.
O yüzden baştan düşünecektin diyorum konu sahibi.
Bekarım, ama evlenirsem asla kayınvalide ile beraber oturmam, beraberi bırak yakın oturmam. Bu çok bariz, belli bir istek yani. Bu şart sağlanmıyorsa da mutsuz olma ihtimalimin olduğu bir evliliği yapmam. Mutlu mesut yaşadığım anamın evini, kavga dövüş, huzursuzluk için niye terk edeyim ya?

a_punzel, post: 44921410, member: 397820"]konu sahıbı konuyu mu degıstırmıs.. ne kilotu ne gelınlıgı.. ? hıc oyle bırsey yazmıyor konuda eskı konusu da yok ?
Konu ayni. Bana yapılanları tek tek detaylı yazmıştım . Konuyu okuyanlar soruma odaklanmak yerine detaylara takıldılar. Ben de temize çektim konuyu. Detayları sildim.Sorum gayet açık ve anlaşılır durumda hala.[/QUOTE]

evet sorunuzu anladım da yorumculara bunları nereden cıkardıklarını sormustum.
>
bence görmeye hakları olsada çok da mıc mıc sık görmelerıne bır sebep yokmus..
ayda bır 1 saat gidip gösterın herkesın dedıgı gıbı ben cocugun onlarla tek kalmasını dogru bulmadım mutlaka yanında bulunun cocugunuzun..

[QUOTE "kendiylesorunlu, post: 44921616, member: 304643"]Ev neyse de bir gelinlik ya hu Şimdi ne var bunda diyecekler olacaktır. Ama o sadece bi. Br kıyafet değil ya, çok başka bir olay bana göre. İnsan bir defa giyiyor onu, bin defa da giyilse ilki başkadır. Bilemiyorum bir adam bir gelinlik alamıyorsa evlenmesin arkadaş!
Bir de kayınvalide giyilmiş pis külotlarını bağışlamış gelinine. İnsan kendine verdiği değer doğrultusunda hediye yapar. Madem bunu yakıştırmışsa kendine, demek ki bu kadarlık bir insan.
Şimdi onlar da dede babaanne diyecekler olacaktır ama torun da ağaç kovuğundan çıkmadı, sevmiyorsan da saygı duyacaksın. Duymuyorsan da yok sana torun falan! Ben olsam ben de göstermem.
Bir de hep yakın oturmak yok mu! Ha aynı ev ha altlı üstlü, hiç farkı yok ki. Kızlar bunu niye kabul ediyorlar anlamıyorum ki, bir an evvel evlenelim diye ne var ne yok hepsine evet diyorlar. Sonra da cicim ayı geçince dank ediyor tabi gerçekler.
İnsanın belli sınırları, çizgileri olmalı, sonradan rahatsız edecek şeylere ne olursa olsun baştan evet dememeli. Güya aşk için kendinden taviz veriyor sonradan da ultimatomları geri çekmeye çalışıyor ama tren çoktan kalkmış oluyor maalesef.
Bekarım, ama evlenirsem asla kayınvalide ile beraber oturmam, beraberi bırak yakın oturmam. Bu çok bariz, belli bir istek yani. Bu şart sağlanmıyorsa da mutsuz olma ihtimalimin olduğu bir evliliği yapmam. Mutlu mesut yaşadığım anamın evini, kavga dövüş, huzursuzluk için niye terk edeyim ya?
[/QUOTE]

esorunlu, post: 44921616, member: 304643"]Ev neyse de bir gelinlik ya hu Şimdi ne var bunda diyecekler olacaktır. Ama o sadece bir kıyafet değil ya, çok başka bir olay bana göre. İnsan bir defa giyiyor onu, bin defa da giyilse ilki başkadır. Bilemiyorum bir adam bir gelinlik alamıyorsa evlenmesin arkadaş!
[/QUOTE]
Dugun hazirligi
Dugun oncesi kv
Kv beni arayip gelinlik alma dedi babam kizdi parasini verdi ertesi gunu gidip begendigimi aldim esim babama aninda gelinlik parasini geri verdi babacim ben almis olayim gelinligi dedi annesinin yaptigindan utandigini soyledi Yani esim gelinligimi almis oldu. kadinin yaptigi edepsizlikleri unutamiyorum ama esimle bir sorunum yokki annesi babasi kotu insanlarsa esimin kabahati ne.alt ust oturmamizi kv istedi bende 1-2 sene otururum kendi birikimimi yapana kadar diye kabul ettim etmeyebilirdim tabi ama o an dogru oldugunu dusundum Evde huzursuzluk varmis gibi algilamissiniz ama yuvamda tam tersi cok huzurluyum. hic evlendigim icin pisman olmadim ustelik bende sizin gibi evlenmem daha iyi diyen biriydim esimi taniyana kadar tabi insallah dilediginiz gibi bir evlilik yaparsiniz bizler gibi kv sorunu yasamazsiniz

>
ayda bır 1 saat gidip gösterın herkesın dedıgı gıbı ben cocugun onlarla tek kalmasını dogru bulmadım mutlaka yanında bulunun cocugunuzun..[/QUOTE]

el, post: 44921936, member: 397820"]Konu ayni. Bana yapılanları tek tek detaylı yazmıştım . Konuyu okuyanlar soruma odaklanmak yerine detaylara takıldılar. Ben de temize çektim konuyu. Detayları sildim.Sorum gayet açık ve anlaşılır durumda hala.[/QUOTE]

>
ayda bır 1 saat gidip gösterın herkesın dedıgı gıbı ben cocugun onlarla tek kalmasını dogru bulmadım mutlaka yanında bulunun cocugunuzun..[/QUOTE]
Tesekkur ederim artık tek gondermiycem çocuğumu.

esorunlu, post: 44921616, member: 304643"]Ev neyse de bir gelinlik ya hu Şimdi ne var bunda diyecekler olacaktır. Ama o sadece bir kıyafet değil ya, çok başka bir olay bana göre. İnsan bir defa giyiyor onu, bin defa da giyilse ilki başkadır. Bilemiyorum bir adam bir gelinlik alamıyorsa evlenmesin arkadaş!
[/QUOTE]
Dugun hazirligi

Dugun oncesi kv

Kv beni arayip gelinlik alma dedi babam kizdi parasini verdi ertesi gunu gidip begendigimi aldim esim babama aninda gelinlik parasini geri verdi babacim ben almis olayim gelinligi dedi annesinin yaptigindan utandigini soyledi Yani esim gelinligimi almis oldu. kadinin yaptigi edepsizlikleri unutamiyorum ama esimle bir sorunum yokki annesi babasi kotu insanlarsa esimin kabahati ne.alt ust oturmamizi kv istedi bende 1-2 sene otururum kendi birikimimi yapana kadar diye kabul ettim etmeyebilirdim tabi ama o an dogru oldugunu dusundum Evde huzursuzluk varmis gibi algilamissiniz ama yuvamda tam tersi cok huzurluyum. hic evlendigim icin pisman olmadim ustelik bende sizin gibi evlenmem daha iyi diyen biriydim esimi taniyana kadar tabi insallah dilediginiz gibi bir evlilik yaparsiniz bizler gibi kv sorunu yasamazsiniz[/QUOTE]
Ya ama bunlar def olsunlar diye tepenizde bağrışıp duruyorlarmış. Buna rağmen neden hala oradasınız?
Kendi evimde laf duysam, kapıyı çekip çıkardım ben. İstenmediğim yerde durmam ben olsam.
Üstelik sefalet içinde de yaşamıyormuşsunuz. Birikim var diyorsunuz, o halde kendinizi toparlayana kadar güvenceniz de var. İlk kiraya çıkan siz olmayacaksınız merak etmeyin.
Şu lafları duyacağınıza, 2 odalı evinizde kuru ekmek yiyin daha iyi yıldız.
Taşınırsanız, o eve gelemezler işte. Gelseler de almazsınız, benim evim dersiniz olur biter.
Hem artık eşiniz de kendine güvensin, aile reyisi olduğunun farkına varsın biraz. Sonsuza kadar bir şeylere güvenerek yaşayamaz. Anne babası yardım edecek illa ki fakat şu durumda değil. Başına kakılan, ikide bir kovulan iyilikleri hiç olmasın daha iyi.
İnsan kendine saygısını yitirmemeli. Ev alana kadar hakaret duymaya devam ederiz diyorsanız, ben bir şey diyemem.

Sen gorusturmek istemiyorsun tamam bunda haklisin..ama esin buna ne kadar dayanacak bu sefer olan huzurunuza olacak.. Erkeklerin hemen hepsi böyle ailesi ne kadar kötü olsada kiyamazlar.. En iyisi belirli gunler sec, o günlerde iki saat uç saat gorsunler yada sende yanlarında ol

Bence hakli olabilirsin.
Kizini gostermemeyede hakkin var belkide.
Ama kocanin mutlulugu icin bence ses etmemelisin...
Kocan seni hic bseye zorlamiyor, seni suclamiyor, sana kizmiyor dogru algiladiysam.
Boyle bi kocanin bu istegi kabul edilmelidir.
Annesi gile gotursun kizini.

Çok sevsen tek engel sevdiğinin ailesi olsa naparsin? Beni zorlamak için ekonomik olarak kısıntı yaptılar bilerek yaptılar. Esimle biz dugunumuzu kendimiz yaptık sayılır. Maddi birikimi tükettik. Çünkü yardım etmediler. Sonra bu eve oturun dediler o an için hem aramız düzelir hemde maddi olarak kendimize geliriz dedik.kabul ettik. Başka daireleri de var ama illede kötü evde oturmami istedi.ses cikaramadim çünkü dugunume gelmelerine bile sukreder durumdaydim.ölümü gösterip sıtmaya razi etmek gibi oldu bu durum. Ama şimdi işler değişti. Çıkıyoruz bu evden yakında.Ama bunlarla ilgili bir sorum yok. Sorum şu çocuğumu göstermem size deme hakkım olabilir mi?[/QUOTE]
Ben olsam derdim galiba onca hakaret hamileyken onca ağlatma daha saymadığınız neler vardır. Eşimle konuşurdum çok kırgın olduğunu biliyodur zaten saygı duymasını isterdim. Ve derdim kusura bakmayın da hakkınız yok diye. Her şeyi yap yap sonra babanedir dededir göstermeden olmaz de hiç kusura bakmasın kimse böle bi dünya yok yani . Onlar yüzünden bebeğin kolik doğmuş

Aynı durumdayız bırak sevsinler ve yaptıkları dan utansinlar.ben kızına bir şey anlayamayacaksin kararliyim çünkü beni mutsuz eden şeyler onu da edecek ve güveni kal.ayacak.

Ben olsam derdim galiba onca hakaret hamileyken onca ağlatma daha saymadığınız neler vardır. Eşimle konuşurdum çok kırgın olduğunu biliyodur zaten saygı duymasını isterdim. Ve derdim kusura bakmayın da hakkınız yok diye. Her şeyi yap yap sonra babanedir dededir göstermeden olmaz de hiç kusura bakmasın kimse böle bi dünya yok yani . Onlar yüzünden bebeğin kolik doğmuş[/QUOTE]
Eşimin baskısı yok konu bende bitiyor. Bense ikilemde kaldım eşimin hatrına görsünler kizimi hadi diyorum. Yüz verince astarini istiyorlar. Pişman oluyorum ne hakları var kızıma dokunmaya diyorum hamile bir kadını üzmek çok yanlış çeşitli sağlık sorunları yaşayabilir çünkü. beni Allah korudu ama kotu birşeyler olabilirdi. Kiraya çıktığımda nasıl olsa hiçbir bağım kalmayacak onlarla evlerinde de oturuyor olmayacağım. Şeytana uyup asla göremezsiniz çocuğumu yaptıklarınızı unutmadım diycem . Diycemde esimi uzmek istemiyorum.annesi babası iste sonuçta kendisi de diyor atsan atılmaz satsan satılmaz diye.

Makul ol canım benim sizin aranızda geçenleri bilemeyiz tabiki ama onlarda el değil ki torunları.Öyle düşünme.İyi düşün.Bir fırsat var.Sokakta ele sevdiriyoruz çocuklarımızı.Hatta zeytindalı uzat bi gün,eşini aradıklarında sen çıkar çocuğu ve anne haber ederseniz gelirseniz bizde de sevebilirsiniz fln de.İnsanlar değişebilirler iyi yönde.

Evet kırpmış konuyu...ve içerik silmek yasak...
Bi de gelmiş atar yapıyor soruma odaklanın diye...niyeyse pek dişli gözüktü bana pek yardıma ihtiyacı yok sanki..

Evet kırpmış konuyu...ve içerik silmek yasak...
Bi de gelmiş atar yapıyor soruma odaklanın diye...niyeyse pek dişli gözüktü bana pek yardıma ihtiyacı yok sanki..
yardıma değil fikre ihtiyacım vardı. Sağolsun hanımlar fikirlerini paylaştı.sorumun cevabını almış bulunmaktayim.Bi de gelmiş atar yapıyor sozunuze uzuldum açıkçası.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…