Sana bi gelinlik alamayacak bi ev acamayacak adamla niye evlendin ki
Giyilmiş pis külotlarını mı verdi sana
Keşke assaydın bahçeye, kaynanamdan hediye çeyiz diye
herkese rezil olsaydı.
YAHU bir insan bile bile bu iskenceyi eziyeti kendine niye yapar ???? daha kapiyi calip ilk ``cocuk yapmayin dediginde``, daha utanmadan terbiyesiz bir sekilde size hakaret edercesine kullandigi donu verdiginde tepkinizi koyacaktiniz, gerekirse kiyameti koparacaktiniz, siz sustukca tepenize binmisler siz sineye cektikce yaptiklarini normallestirmisler, siz tepki vermedikce resmen eziyet etmekten daha fazla zevk alamadiklari icin durulmuslar yani...
Hala orda oturuyoruz aman esim uzulmesin diye birsey demiyorum pesindesiniz, sinir hastasi olmussunuz psikologluk vaka olmussunuz haberiniz yok....
Esiniz sizden ruh sagliginizdan cocugunuzun gelisiminden daha mi onemli ? Evet cocugunuz diyorum dikkat ederseniz boylesine ici dolmus etrafa hayata nefretle bakan bu sekilde ezilmis eziyet gormus travmalari olan bir insan saglikli cocuk yetistiremez elinizde olan birsey degil ki bu....
Tasinin baska eve baska sehire baska memlekete gerekirse baska ulkeye gidin mutsuzlugunuzun mimari o insanliktan gram nasibini almamis aileden uzaklasin. Nasil size anasi babasi kardesine kadar hakaretler etmis bir aileni yuzune hala bakabiliyorsunuz onlar sizin yuzunuze nasil bakiyorlar cidden ve kocaniz buna katlanmanizi hala nasil bekliyor.....
konu sahıbı konuyu mu degıstırmıs.. ne kilotu ne gelınlıgı.. ? hıc oyle bırsey yazmıyor konuda eskı konusu da yok ?
Ev neyse de bir gelinlik ya huSana bi gelinlik alamayacak bi ev acamayacak adamla niye evlendin ki
Konu ayni. Bana yapılanları tek tek detaylı yazmıştım . Konuyu okuyanlar soruma odaklanmak yerine detaylara takıldılar. Ben de temize çektim konuyu. Detayları sildim.Sorum gayet açık ve anlaşılır durumda hala.[/QUOTE]a_punzel, post: 44921410, member: 397820"]konu sahıbı konuyu mu degıstırmıs.. ne kilotu ne gelınlıgı.. ? hıc oyle bırsey yazmıyor konuda eskı konusu da yok ?
Dugun oncesi kvEv neyse de bir gelinlik ya huŞimdi ne var bunda diyecekler olacaktır. Ama o sadece bir kıyafet değil ya, çok başka bir olay bana göre. İnsan bir defa giyiyor onu, bin defa da giyilse ilki başkadır. Bilemiyorum bir adam bir gelinlik alamıyorsa evlenmesin arkadaş!
Bir de kayınvalide giyilmiş pis külotlarını bağışlamış gelinine. İnsan kendine verdiği değer doğrultusunda hediye yapar. Madem bunu yakıştırmışsa kendine, demek ki bu kadarlık bir insan.
Şimdi onlar da dede babaanne diyecekler olacaktır ama torun da ağaç kovuğundan çıkmadı, sevmiyorsan da saygı duyacaksın. Duymuyorsan da yok sana torun falan! Ben olsam ben de göstermem.
Bir de hep yakın oturmak yok mu! Ha aynı ev ha altlı üstlü, hiç farkı yok ki. Kızlar bunu niye kabul ediyorlar anlamıyorum ki, bir an evvel evlenelim diye ne var ne yok hepsine evet diyorlar. Sonra da cicim ayı geçince dank ediyor tabi gerçekler.
İnsanın belli sınırları, çizgileri olmalı, sonradan rahatsız edecek şeylere ne olursa olsun baştan evet dememeli. Güya aşk için kendinden taviz veriyor sonradan da ultimatomları geri çekmeye çalışıyor ama tren çoktan kalkmış oluyor maalesef.
O yüzden baştan düşünecektin diyorum konu sahibi.
Bekarım, ama evlenirsem asla kayınvalide ile beraber oturmam, beraberi bırak yakın oturmam. Bu çok bariz, belli bir istek yani. Bu şart sağlanmıyorsa da mutsuz olma ihtimalimin olduğu bir evliliği yapmam. Mutlu mesut yaşadığım anamın evini, kavga dövüş, huzursuzluk için niye terk edeyim ya?
Kv beni arayip gelinlik alma dedi babam kizdi parasini verdi ertesi gunu gidip begendigimi aldim esim babama aninda gelinlik parasini geri verdi babacim ben almis olayim gelinligi dedi annesinin yaptigindan utandigini soyledi Yani esim gelinligimi almis oldu. kadinin yaptigi edepsizlikleri unutamiyorum ama esimle bir sorunum yokki annesi babasi kotu insanlarsa esimin kabahati ne.alt ust oturmamizi kv istedi bende 1-2 sene otururum kendi birikimimi yapana kadar diye kabul ettim etmeyebilirdim tabi ama o an dogru oldugunu dusundum Evde huzursuzluk varmis gibi algilamissiniz ama yuvamda tam tersi cok huzurluyum. hic evlendigim icin pisman olmadim ustelik bende sizin gibi evlenmem daha iyi diyen biriydim esimi taniyana kadar tabi insallah dilediginiz gibi bir evlilik yaparsiniz bizler gibi kv sorunu yasamazsinizEv neyse de bir gelinlik ya huŞimdi ne var bunda diyecekler olacaktır. Ama o sadece bir kıyafet değil ya, çok başka bir olay bana göre. İnsan bir defa giyiyor onu, bin defa da giyilse ilki başkadır. Bilemiyorum bir adam bir gelinlik alamıyorsa evlenmesin arkadaş!
Bir de kayınvalide giyilmiş pis külotlarını bağışlamış gelinine. İnsan kendine verdiği değer doğrultusunda hediye yapar. Madem bunu yakıştırmışsa kendine, demek ki bu kadarlık bir insan.
Şimdi onlar da dede babaanne diyecekler olacaktır ama torun da ağaç kovuğundan çıkmadı, sevmiyorsan da saygı duyacaksın. Duymuyorsan da yok sana torun falan! Ben olsam ben de göstermem.
Bir de hep yakın oturmak yok mu! Ha aynı ev ha altlı üstlü, hiç farkı yok ki. Kızlar bunu niye kabul ediyorlar anlamıyorum ki, bir an evvel evlenelim diye ne var ne yok hepsine evet diyorlar. Sonra da cicim ayı geçince dank ediyor tabi gerçekler.
İnsanın belli sınırları, çizgileri olmalı, sonradan rahatsız edecek şeylere ne olursa olsun baştan evet dememeli. Güya aşk için kendinden taviz veriyor sonradan da ultimatomları geri çekmeye çalışıyor ama tren çoktan kalkmış oluyor maalesef.
Bekarım, ama evlenirsem asla kayınvalide ile beraber oturmam, beraberi bırak yakın oturmam. Bu çok bariz, belli bir istek yani. Bu şart sağlanmıyorsa da mutsuz olma ihtimalimin olduğu bir evliliği yapmam. Mutlu mesut yaşadığım anamın evini, kavga dövüş, huzursuzluk için niye terk edeyim ya?
Ev neyse de bir gelinlik ya huŞimdi ne var bunda diyecekler olacaktır. Ama o sadece bir kıyafet değil ya, çok başka bir olay bana göre. İnsan bir defa giyiyor onu, bin defa da giyilse ilki başkadır. Bilemiyorum bir adam bir gelinlik alamıyorsa evlenmesin arkadaş!
Konu ayni. Bana yapılanları tek tek detaylı yazmıştım . Konuyu okuyanlar soruma odaklanmak yerine detaylara takıldılar. Ben de temize çektim konuyu. Detayları sildim.Sorum gayet açık ve anlaşılır durumda hala.
[QUOTE "kendiylesorunlu, post: 44921616, member: 304643"]Ev neyse de bir gelinlik ya huŞimdi ne var bunda diyecekler olacaktır. Ama o sadece bi. Br kıyafet değil ya, çok başka bir olay bana göre. İnsan bir defa giyiyor onu, bin defa da giyilse ilki başkadır. Bilemiyorum bir adam bir gelinlik alamıyorsa evlenmesin arkadaş!
Aynen cogunu silmiskonu sahıbı konuyu mu degıstırmıs.. ne kilotu ne gelınlıgı.. ? hıc oyle bırsey yazmıyor konuda eskı konusu da yok ?
Çok sevsen tek engel sevdiğinin ailesi olsa naparsin? Beni zorlamak için ekonomik olarak kısıntı yaptılar bilerek yaptılar. Esimle biz dugunumuzu kendimiz yaptık sayılır. Maddi birikimi tükettik. Çünkü yardım etmediler. Sonra bu eve oturun dediler o an için hem aramız düzelir hemde maddi olarak kendimize geliriz dedik.kabul ettik. Başka daireleri de var ama illede kötü evde oturmami istedi.ses cikaramadim çünkü dugunume gelmelerine bile sukreder durumdaydim.ölümü gösterip sıtmaya razi etmek gibi oldu bu durum. Ama şimdi işler değişti. Çıkıyoruz bu evden yakında.Ama bunlarla ilgili bir sorum yok. Sorum şu çocuğumu göstermem size deme hakkım olabilir mi?[/QUOTE][
kumrukusum, post: 44917321, member: 676178"]Bilmiyorum da öyle bir kv kp vs olsun daha evlenmeden anlamışsın ne halt olduğunu bile bile lades demişssin ve halada devamını getiriyorsunTabikide maddi durumunuzu bilemeyiz lakin bunca eziyet cekmek KİRA vermemek için değermi?
Aynı durumdayız bırak sevsinler ve yaptıkları dan utansinlar.ben kızına bir şey anlayamayacaksin kararliyim çünkü beni mutsuz eden şeyler onu da edecek ve güveni kal.ayacak.Kayinvalidem ve kayinpederim beni evlenirken pek istemediler evlenince dogumuma kadar olan donemde cesitli sikintilar cikardilar. Hamileligimi uzgun gecirmeme sebep oldular.Esim ailesiyle tartıştı ama silmedi.alt li ustlu oturup sadece merhaba merhaba durumundayiz artik . alt katlarinda oturmamizi onlar istemisti. Kizim dogunca hiçbirşey olmamış gibi babannelik dedelik yapmak istediler. Izin vermedim. Şimdi kızım 2 yaşında eşim ben ve kızım çok mutluyuz. Hala k. V nin altında oturuyoruz çocuğumu doğduğundan beri göstermek istemedim onlara. Mecbur goruyo ama mesafeliyiz. Şimdi çok seviyorlar kızımı. Ama ben kizimi haketmediklerini düşünüyorum. bana baskı kuruyorlar bu ara. eşimi arayıp kızı getir diye israr ediyorlar. Ben patlamak üzereyim. Size ne benim evladım elleyemezsiniz diye bağırmak istiyorum. Eşim uzuluyo diye arada bir yolluyorum.Bunca yaptıklarına rağmen sevmeye hakları yok diye düşünüyorum?
Ben olsam derdim galiba onca hakaret hamileyken onca ağlatma daha saymadığınız neler vardır. Eşimle konuşurdum çok kırgın olduğunu biliyodur zaten saygı duymasını isterdim. Ve derdim kusura bakmayın da hakkınız yok diye. Her şeyi yap yap sonra babanedir dededir göstermeden olmaz de hiç kusura bakmasın kimse böle bi dünya yok yani . Onlar yüzünden bebeğin kolik doğmuş[/QUOTE]Çok sevsen tek engel sevdiğinin ailesi olsa naparsin? Beni zorlamak için ekonomik olarak kısıntı yaptılar bilerek yaptılar. Esimle biz dugunumuzu kendimiz yaptık sayılır. Maddi birikimi tükettik. Çünkü yardım etmediler. Sonra bu eve oturun dediler o an için hem aramız düzelir hemde maddi olarak kendimize geliriz dedik.kabul ettik. Başka daireleri de var ama illede kötü evde oturmami istedi.ses cikaramadim çünkü dugunume gelmelerine bile sukreder durumdaydim.ölümü gösterip sıtmaya razi etmek gibi oldu bu durum. Ama şimdi işler değişti. Çıkıyoruz bu evden yakında.Ama bunlarla ilgili bir sorum yok. Sorum şu çocuğumu göstermem size deme hakkım olabilir mi?
Utanicaklarini sanmiyorumAynı durumdayız bırak sevsinler ve yaptıkları dan utansinlar.ben kızına bir şey anlayamayacaksin kararliyim çünkü beni mutsuz eden şeyler onu da edecek ve güveni kal.ayacak.
Evet kırpmış konuyu...ve içerik silmek yasak...konu sahıbı konuyu mu degıstırmıs.. ne kilotu ne gelınlıgı.. ? hıc oyle bırsey yazmıyor konuda eskı konusu da yok ?
Evet kırpmış konuyu...ve içerik silmek yasak...
Bi de gelmiş atar yapıyor soruma odaklanın diye...niyeyse pek dişli gözüktü bana pek yardıma ihtiyacı yok sanki..
yardıma değil fikre ihtiyacım vardı. Sağolsun hanımlar fikirlerini paylaştı.sorumun cevabını almış bulunmaktayim.Bi de gelmiş atar yapıyor sozunuze uzuldum açıkçası.Evet kırpmış konuyu...ve içerik silmek yasak...
Bi de gelmiş atar yapıyor soruma odaklanın diye...niyeyse pek dişli gözüktü bana pek yardıma ihtiyacı yok sanki..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?