• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kv ve bitanem

Zaten başta istememişler,ona rağmen aynı binada oturuyorsun ,tehlike çanları çalmış başta
başka eve taşınma imkanınız yokmu

Aslında O kadar hakkını almış yerinde kim olsa çocugunu göstermek istemez işte kv kp şunları söylemek lazım ya .....bu çocuk sizin sevmediğiniz kadının çocugu çokmu seveceğiniz tuttu benim hamile kalmayayım diye ilk haftadan kapımıza kadar geldiniz siz istemediğiniz halde Rabbim yavrumu bana bağışladı şimdi sizmi benim canımdan kanımdan yavrumu çok sever oldunuz ! Ne sizin yalan sevginize ihtiyacı var kızımın nede böyle babaanne ve dedeye bize gölge olmayın tek bu bize yeter ! desen ama kocan seni nasıl karşılar onuda sen tahmin et yok kocam karışmaz der diyorsan konuş kv kp ile Allah yar ve yardımcın olsun canım amin

Eger devam ederse asla katlanma bu adama da anasina da

Esim hep arkamda ama ailesiyle tartissa da gene de silemiyor. Dahasi olaylati cabuk unutuyor.Olay bikac ay önce olmuşsa mesela ne yapiyolar sana suanda diyor. Geçmişi unutamiyorum diyorum.eşimin ailesinin maddi durumu çok iyi. 3 binaları var ama bize acı cektiriyolar. Esimse ben onlardan bisey istemiyorum diyor.ev alacak birikimimiz henüz yok kiraya çıkmak için anlaştık eşimle ama eşim korkuyor kira ve geçimi nasıl sağlayacağım, eskisi gibi rahat harcayamiycaz diyor. Ben çalışsam yaşadığım yerde kısmen yok. Eeee ben kızımı k. V. Ye bıraktıktan sonra ne anladım bu işten. Tek derdim onlara siz göremezsiniz kızımı deme hakkım var mi yok mu?

Vay be, kira'ya ödemekten, karisina hakaret eden, onun bosunmasini istiyen bir ailenin altinda oturmayi tercih eden bir "adam" ile evlisin. Marifetmis gibi bide hemencik cocuk yaptin. Bide onca olaydan sonra halen beklentileri var "yok ceyiz kötü", "yok hamileligimde yardim etmediler" ,.. Ya azicik gururun olsaydi o aileden corap bile istemeyip kesinlikle baska bir evde kirada otururdun. Gerce azzcik gururun olsaydi tüm olaylara seyirci kalan esi ile evlenmezdin zaten ama neyse..

Ne diyeyim, gercekten kendi düsen aglamaz.. :KK14:

Vay be, kira'ya ödemekten, karisina hakaret eden, onun bosunmasini istiyen bir ailenin altinda oturmayi tercih eden bir "adam" ile evlisin. Marifetmis gibi bide hemencik cocuk yaptin. Bide onca olaydan sonra halen beklentileri var "yok ceyiz kötü", "yok hamileligimde yardim etmediler" ,.. Ya azicik gururun olsaydi o aileden corap bile istemeyip kesinlikle baska bir evde kirada otururdun. Gerce azzcik gururun olsaydi tüm olaylara seyirci kalan esi ile evlenmezdin zaten ama neyse..

Ne diyeyim, gercekten kendi düsen aglamaz.. :KK14:

Biraz acımasızca olmadığımı yorumunuz baştan bende sizin gibi düşündüm ama olay maddiyat olmadığını anladım kocası herşeye rağmen ana babası ile bağlarını koparmak istememiş herkesin kendi seçimi şurda çok haklısınız balık baştan kokar konu sahibinin hiçbir beklentisi olmamalıydı

Biraz acımasızca olmadığımı yorumunuz baştan bende sizin gibi düşündüm ama olay maddiyat olmadığını anladım kocası herşeye rağmen ana babası ile bağlarını koparmak istememiş herkesin kendi seçimi şurda çok haklısınız balık baştan kokar konu sahibinin hiçbir beklentisi olmamalıydı

Bag koparmamak icin mecburen alt katta, kötü bir evde mi kalinmali? Rest böylemi cekilir? Bak adam halen tasinmak istemiyor "nasil kirada yasayacagiz" diye. Ya hakareti sunu bunu biraktim. Kendi ayaklarimin üzerine duramayan insanlar ile neden evleniliyor?

Gerce konu sahibi ondan asaga kalir yani yok. Onca hakaretten sonra sanirim o'da "ben onlari kullanirim, para harcamam eve, intikami böyle alirim" gibi bir fikri olmustu fakat tutmadi. Elbette tutmadi. Seni üzen, onca hakaret eden insanlarin evine tasinnmak kadar kötü fikir olamaz.

yani kusura bakma ama konuyu okurken şaşırdım çünkü çelişkiler dolu.
bir kere siz çekilmesi o kadar zor şeyler çekmişsiniz anlattıklarınıza göre ve aradan bu kadar zaman geçmiş ama şuan tek takıldığınız kv nizin çocuğunuzu görmek istemesi !! yani bunları çeken bu kadar süperman biri bunu dert etmez bence. bir diğeri ise ailenizin bu kadar şeye rağmen hala dünürlerini çok sevmesi. hiç bişey olmasa sen belli etmesen sana bu kadar eziyet eden aile senin aileni el üstünde mi tuttu yani. o zaman bunlar tiyatrocu. bilmiyorum ama bana çok çelişki dolu geldi yazdıkların.

İnsan ne yaparsa kendine yaparmış..olaylar siz nisanliyken patlak vermiş, niye göz yumdun niye KV evine yerleştin, niye o kadar saygisizliga göz yumdun. Bunlar olurken esin neredeydi..
Zaten evliliğinin ilk yılları berbat olmuş, şimdi mutluyum diyorsun ,çocuk konusunda aynen devam.. Ama kendine bir daha yaşatma lütfen, maddi durum yuzunden tasinamiyorsan ver çocuğu krese, gir bir ise taşın yanı..

Esim beni çok sevdi. Defalarca ayrılmak istedim evlenelim diye yalvardı.nikah olunca düğünden önce de beni istemediler diye ayrilalim dedim olmayacak böyle. Bırakmadı. Kimse umrumda değil dedi.evlenince k. V. Belki düzelir diye bana layık gördüğü yerde yaşamayı kabul ettim.beni kendince zorlu bi sinava sokuyordu. Bende yilmiyodum. niyetim bi iki sene durup birikim yapmaktı.öyle de oldu ev almaya henüz yetmese de birikim yaptik.Esim anneci babaci değildir.Sadece silip atamıyor onları o kadar. bize güzel bir ev vericeklermis sifir ev. Bunca yıl sinavimi geçmişim herhalde. Ama esimde bende istemiyoruz. Bizi rahat bıraksınlar yeter. Hata yapmışım o eve gelin gitmişim falan ben buna aglamiyorum ki. Maddiyata da aglamam ben. Kv. Kp yi anlamaniz icin yazdim. Kizimi onlarla paylasma mevzusu benim ki. ellerinizi cekin kizimdan diye haykırmak istiyorum sadece onlara.
Sen esinle evli olduğun surece onlarında gormeye sevmeye hakkı var..haa sen bosabirsin, babaanne dedenin girmesini istemiyorum diye mahkemede belirtirsin, o yönde karar çıkarsa göremezler.. Tam bilmiyorum sanırım böyleydi.. Yani başka turlu nasıl engelleyecek sin ki..esin ailesinden kopmak istemiyor, kizinida gösterir yani..

Birbirimize aşıgız demişsinde "ADAM" dedigin aşık olduğu kadına, çocuğunun annesine, ailesi dahi olsa küfür ettirmez bunları cektirmez. Hala ayni evde oturuyormuşsunuz birde alıp gidemedi mi seni ??Bende kv ile sorunluyum ve sorunlar yasadim ama hiç hakaret, küfür, hizmetcilik yaptirmak boyutuna varmadı. Bir defa ses yukselttiler bana kv ve kp, eşim öyle bir payladı ki onları annesi ozur diledi babasida sen seviyorsan bizde seviyoruz demeye basladı. Birde kufur edilse, hakarete uğrasam esim onları napardı..Kusura bakma esin seni hicte sevmiyor en azindan sandigin kadar sevmiyor eger esin arkanda olsa boyle rezillik yasamazdin kendini avutuyorsun gorunurde sadece arkanda saniyorsu Hala eşim arada kalip üzüluyor diyorsun bide

Son düzenleyen: Moderatör:
Sizi niye bu kadar sevmeyip istemiyorlar? Senin yüzünden battık, bittik derken kastettikleri ne? Bir insan bir insana kaşından gözünden dolayı bu kadar tepkili olmaz, hem de hepsi aynı şekildeymiş, sizin bir kusurunuz mu oldu bu aileye?

Bir ikincisi, bu kadar istenmediğiniz halde gidip insanların evine, burunlarının dibine yerleşmeniz olmamış. Sizi te şehirlerarası laf saymak için arayan insanların alt katına yerleşmeden önce bir durup düşünmeniz gerekiyordu.

'Aileme sorsan dunurlerimiz çok iyi insanlar derler.' mi?
Siz yazmadınız mı giyilmiş gelinlik alalım dediler babam aldı gelinliği diye?
Balık baştan kokar ve yetişkinler de bunu bilir. Hangi anne baba düğün arefesinde kızına bu muameleyi yapan aileyle mutlu olacağını düşünür ki?

Neden en başından bile bile bu kadar taviz verdiniz? Aşk demeyin lütfen. Biz de aşık olduk. Ama kapısız eve girmeyeceğimi, kirli külotu ona yedireceğimi çok iyi bilirdi eşim ve kv.
Kusura bakma ama aşık olduğunuz eşiniz sizi hiç korumamış ailesine karşı. Öyle olsaydı hala o evde oturmazdınız..

Bu aşk değil benim hala kandırılan kızlarımızla tanımlayamadığım başka bir şey ne yazık ki.
Şimdi tabi ki kızınızı sakınırsınız. Bu kin geçmez çünkü. İstersenız hiç göndermeyin. Ama malesef kızınıza fiziksel ve psikolojik zarar vermiyorlarsa görecekler artık.

Esim beni çok sevdi. Defalarca ayrılmak istedim evlenelim diye yalvardı.nikah olunca düğünden önce de beni istemediler diye ayrilalim dedim olmayacak böyle. Bırakmadı. Kimse umrumda değil dedi.evlenince k. V. Belki düzelir diye bana layık gördüğü yerde yaşamayı kabul ettim.beni kendince zorlu bi sinava sokuyordu. Bende yilmiyodum. niyetim bi iki sene durup birikim yapmaktı.öyle de oldu ev almaya henüz yetmese de birikim yaptik.Esim anneci babaci değildir.Sadece silip atamıyor onları o kadar. bize güzel bir ev vericeklermis sifir ev. Bunca yıl sinavimi geçmişim herhalde. Ama esimde bende istemiyoruz. Bizi rahat bıraksınlar yeter. Hata yapmışım o eve gelin gitmişim falan ben buna aglamiyorum ki. Maddiyata da aglamam ben. Kv. Kp yi anlamaniz icin yazdim. Kizimi onlarla paylasma mevzusu benim ki. ellerinizi cekin kizimdan diye haykırmak istiyorum sadece onlara.

o dokuntu evlerini kullandiginiz surece kizimdan ellerini cekin diyemezsiniz.
al gulum ver gulum dunyasi malesef.
madem cok mutlusunuz esinizle ya bu davari gudun-kalmaya devam edin o evde ama cocugunuzu da gosterin onlara
ya da bu diyardan gidin cocugunuzu da gostermeyin konu sahibi.

Bag koparmamak icin mecburen alt katta, kötü bir evde mi kalinmali? Rest böylemi cekilir? Bak adam halen tasinmak istemiyor "nasil kirada yasayacagiz" diye. Ya hakareti sunu bunu biraktim. Kendi ayaklarimin üzerine duramayan insanlar ile neden evleniliyor?

Gerce konu sahibi ondan asaga kalir yani yok. Onca hakaretten sonra sanirim o'da "ben onlari kullanirim, para harcamam eve, intikami böyle alirim" gibi bir fikri olmustu fakat tutmadi. Elbette tutmadi. Seni üzen, onca hakaret eden insanlarin evine tasinnmak kadar kötü fikir olamaz.

Haklısınız ilk baştan böyle evliliği istemezdim akarım yok kokarım yok kimsenin kahrını çekmek için gelmedik şu yalan dünyaya

O Külot u başına gecirseydin terbiyesiz kadın sinir oldum :KK62:

Niye yok? Bana ben hamileyken kötü davranip karnimdaki cocugu düsünmeyen insanin birak cocugu görmeyi adini dahi soylemeye hakki yok.
Haktan bahsediyoruz. Gostermek istememeniz normal. Ama konu haksa o ayri. Sunu belirteyim. Ben olsam ben de gostermem istemezdim ama kimsenin torun ile babane dede arasina girmeye hakki yok.

Back