Kv ve bitanem

Z znyildiz

"Esimle biz dugunumuzu kendimiz yaptık sayılır. Maddi birikimi tükettik. Çünkü yardım etmediler."

cok ozur dilerim ama boyle bir mecburiyetleri yok. yani evlenirken ailelerden bir sey beklemekten neden vazgecemiyor bizim toplumumuzdaki insanlar? anlayamiyorum.

kendiniz gorusmezsiniz, kimse aksini sizden isteyemez ancak bebeginizin gorusup gorusmeyecegine esiniz ile ortak karar verebilirsiniz.

ben büyürken aileler arasındaki tüm çekişmeleri duydum ve şahit oldum. evet annem çok çekti ama keşke bize yansıtmasaymış diyorum. çünkü babaanne gene babaanne. bir şekilde görüyorsun, görüşüyorsun. seni öpünce sevince baan dokunma diyemezsin ki?! şimdi ben de hamileyim ve eşime söylediğim ilk şey: çocuğumuz hiç bir şekilde bizim aileler hakkındaki en ufak tartışmayı bile bilmyecek oldu. bebeğim anneannesini, babaannesin, amcasını dayısını bizden bağımsız sevsin.

Ya yok artık gerçekten iğrençlik ötesi hepsini geçtim fakat bu gerçekten insanlık dışı !!
''
Ne göreyim 3-4 tane külot koymuş ve içinde beyaz lekeleri (beyaz akintilari bulasmis kurumus kalmis )vardı. Bariz giyilmis kulotlardi''

E peki ne geziyon hala onların evinin altında ? al kocanı çık kiraya !!

Bütün bunlar olurken kocan nerdeydi. Bunları mı reva gördü aşkına karşılık? Neden hala orda oturuyosunuz?

kişisel fikrim, onların evinde oturup çocuğunuzu görüştürmeme hakkınız yoktur.
hatta torunları olduğunu ve ona bir zararları olmadığını (ona zararları varsa anne olarak önlem elbette almalısınız) düşünürek bence başka evde olsanız da ilişkilerine çok karışmamalısınız.
siz görüşmek istemezseniz, eşiniz götürür getirir kızınızı. tabi bu yaştaki bir çocuk için çok uzun saatler olmasa daha iyi olur.

Sabrınız çok iyi
Allah tan eşiniz yanınızda olmuş
Varsın huzurunuz bozulmasın, eşin için gönder
Dursun bir iki saat

Annesi babası ve erkek kardeşi neden sizi istemedi?

Kızın anne babası damat adayını beğenmediğinde "anne baba beğenmediyse bu evlilik olmaz; anneler babalar kızlarının mutlu olmasını isterler; karşı çıkıyorlarsa bir bildikleri vardır, haklılardır, anne babanın sözünü dinle evlenme o adamla" diyoruz ya hani....Bunun tersi neden doğru olmasın? Sizde mi var bir şey de anne babayı geçtim erkek kardeş bile sizi istemedi?

Aman tanrım didim

Nasıl hala o evde oturursunuz yahu. Kiraymış bilmemneymiş. Eşiniz arkanızda duruyor arada kalıyor sanmayın. Size ayıp olmasın gönlünüz kırılmasın diye idare ediyor ama tamamen ana kuzusu bence. Tüm yorumları okumadım. İlk çıkarımım bu. Nasıl giyilmiş külot verir çeyizine. Nasıl yahu... Çocuğu da hiç göstermeyin bile. Ne demek kv kp küfür edecek falan...

a_punzel, post: 44921410, member: 397820"]konu sahıbı konuyu mu degıstırmıs.. ne kilotu ne gelınlıgı.. ? hıc oyle bırsey yazmıyor konuda eskı konusu da yok ?
Konu ayni. Bana yapılanları tek tek detaylı yazmıştım . Konuyu okuyanlar soruma odaklanmak yerine detaylara takıldılar. Ben de temize çektim konuyu. Detayları sildim.Sorum gayet açık ve anlaşılır durumda hala.[/QUOTE]
Ay detay mı onlar şimdi?
Çocuk konsunda da cevaplar veriliyor. Bence de böyle devam edin veya hiç göstermeyin.
Ama böyle yorum yapmamın sebebi o "detay" dediğiniz "iğrençlikler".
Size normal gelmeye başlamış bu muamele sanırım...

Gelinliğini alma görevi kaynananın değil eşinin be seni o evde yaşamaya mahkum edende bu evd eyaşanır mı denmeyen de o aşık oldığun eşin ona soracaktın bunları. Ayrıca giyilmiş kilot falan verdi demen de bana abartılı geldi kim yapar ki böyle birşeyi ayrca çeyiz olarak verdiği bohça nişanda getirilmez mi hiç mi açıp bakmadın düğünden sonra mı baktın hani yerleştirilir getirilenler düğünden önce falan. Ne bileyin anlattıklarınız çok abartılı geldi bana eğer kiraya çıkacak gücünüz yoktuysa sabretmekten başka çareniz yok eşiniz de ailesinin eline bakıyormuş demek ki.

Aşık bir adam o gelinliği annesine babasına rağmen kadınına alır gelirdi diye düşünüyorum.

Konu sahibi arkadaşım kızınızı göstermeme gibi bir hakkınız bana göre yok. Bu hem evliliğiniz açısından, hem de kızınız açısından çok sağlıklı olmaz. Bir de ne olursa olsun sizin aranızda ne sorun geçerse geçsin sonuçta o insanları torunu göstermemekle cezalandırmak iyi bir yöntem değil.

"Nil desperandum, post: 44944051, member: 709239"]Annesi babası ve erkek kardeşi neden sizi istemedi?

Kızın anne babası damat adayını beğenmediğinde "anne baba beğenmediyse bu evlilik olmaz; anneler babalar kızlarının mutlu olmasını isterler; karşı çıkıyorlarsa bir bildikleri vardır, haklılardır, anne babanın sözünü dinle evlenme o adamla" diyoruz ya hani....Bunun tersi neden doğru olmasın? Sizde mi var bir şey de anne babayı geçtim erkek kardeş bile sizi istemedi?[/QUOTE]
Esimden 1 yas buyukmusum diye.

ejavu_one, post: 44944515, member: 143327"]Gelinliğini alma görevi kaynananın değil eşinin be seni o evde yaşamaya mahkum edende bu evd eyaşanır mı denmeyen de o aşık oldığun eşin ona soracaktın bunları. Ayrıca giyilmiş kilot falan verdi demen de bana abartılı geldi kim yapar ki böyle birşeyi ayrca çeyiz olarak verdiği bohça nişanda getirilmez mi hiç mi açıp bakmadın düğünden sonra mı baktın hani yerleştirilir getirilenler düğünden önce falan. Ne bileyin anlattıklarınız çok abartılı geldi bana eğer kiraya çıkacak gücünüz yoktuysa sabretmekten başka çareniz yok eşiniz de ailesinin eline bakıyormuş demek ki.[/QUOTE]
Doğru düzgün okumadan yorum yapıyorsunuz. Gelinlik almadı kv demedim canim. Almayın diye aradı. Anliyormusun?kocama alma demem için beni işliyor yani.giyilmiş çamaşır konusuna isteyen inanmasin. 4 yil geçti üstünden hala dün gibi.K. v o sıralar ilac kullanıyor diye alttan almıştım. Maddi sorun yok. şimdi kiraya çıkmamızı istemiyorlar.dipdibe istiyolar artik.Ama cikicam kiraya.

dakka durmam o evde.daha ne yapmalarını bekliyorsunuz sizi dövmelerini mi.o evden çıkın.

Konuda artik yazmayacagim

Hanımlar ilgilenen yorum yapan herkese tek tek teşekkür ederim. Değerli fikirlerinizle kafamda birşeyler oluşturdum. Nasıl davranmam gerektiğine karar verdim. Siz konuya yazmaya devam edebilirsiniz. Ama ben birdaha yazmiycam.forumda icini dokme olayı da benim icin bitti :) bu ay içinde insallah kiraya da çıkıyorum. Mutlu huzurlu bir hayata adım aticam. Artık geçmişi unutmak için de elimden geleni yapicam cocuğuma yansitmamak için. Babannesini de belli aralıklarla görmesini saglayacagim. Herkese sağlıklı mutlu günler dilerim.....

Nasil esiniz ve kizinizla cok mutlu oldugunuzu soyleyebiliyorsunuz ki ben okuduklarimda onu hissetmedim.
Esiniz niye sizi ezdirdi bu kadar? Baska ev tutup oraya yerlesebilirdiniz.
Ben esinizide cok pasif gordum.
Bu kadar kotu olaylar yasadiniz madem niye esiniz arkanizda durmadi

Ahh bu gelinlerin anne babaları da ne kadar acı cekiyordur kızlarını bu halde gördüklerinde... Allah sabır versin sana da ailene de...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…