• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kv ve bitanem

Çocuğunu istemesende o evde oturduğun müddetçe görücekler. Kiradan bukadar korkmayın ayrıca bi şekilde geçinirsiniz bu zulmü çekmektense. Yazık canınıza bi şekilde eşinizi ikna edin ve ayrılın o evden

Çocuğunu istemesende o evde oturduğun müddetçe görücekler. Kiradan bukadar korkmayın ayrıca bi şekilde geçinirsiniz bu zulmü çekmektense. Yazık canınıza bi şekilde eşinizi ikna edin ve ayrılın o evden
Bu zulmü çekmektense 1+1 eve kiraya çıkardım

Esimle birbirimize asigiz ve sorun tabiki es ailesi. 6 yillik flortten sonra evlendim. Annesi ve babası hatta erkek kardeşi bile beni istemedi.ben istanbulda yaşıyordum eşimin ailesi izmir de. Ordan ıstanbulu arayıp senin yüzünden şöyle battik bittik borclandik diye basima katkılar. Gelinlik alma birinin gelinligini isteriz onu giyersin diye aradı beni k.v.
Benim babam çıkardı verdi gelinlik parasını. " git al kızım ilk evliliğin ozeniyosun tabi kiyamam "dedi. Daha ne kotulukler yaptilar bana. Nikahtan sonra bosan diye tutturdular. Dugun gunu geldi beş karış suratla dugun yaptılar. Balayına gitmeyecekmisim gelip onun evini temizleyecekmisim. Vs.....
Benim için herşeyin en kötüsünü layık görerek icini rahatlatiyodu sanki k. V... iki katli evlerinin alt katında oturmamizi istediler. Ev çok eski ve çok kötü. Ayrıca küçük. Bizden önce öğrenciler kalıyormuş. Mutfak dolapları 40 senelik. Ev kapısı çelik kapi değil camlı tahta oda kapisiydi. Misafir cagirmaya utanacagim bir evdi. Bense ne guzel bir evden gelin gelmistim. Ev eski olduğundan aşağıda veya yukarıda ne konusulursa duyuluyordu.
Evlendik neyse yerleştik eve. Kv.nin ceyiz diye bana koydugu esyalari bir duzenleyeyim dedim. Ne göreyim 3-4 tane külot koymuş ve içinde beyaz lekeleri (beyaz akintilari bulasmis kurumus kalmis )vardı. Bariz giyilmis kulotlardi. Olay çıkardım bunlar ne diye. Kv bana , onlari kendime almistim giydim dar geldi sana koydum dedi. Yikiyim da vereyim dedi. Bir haftalık evliyken sabah 9 da kapıya dayanıp sakin cocuk yapmayın ha demeye geldi bir ara.
9 ay sonra hamile kaldım. 3 ay çok ağır hamilelik yaşadım.yataktan kalkamadim. Yemek yiyemedim. Ailem istanbulda. Ben izmirdeyim. Hiçbir tanıdığım yok kapımı çalan yok. K. V. Ilgilenmedi. Naz yapiyomusum imalarinda bulundu.8 aylık hamileykende bana sozlu olarak saldırdı. Bunca zaman kinini tutmuş tutmuş hamileyken patlamış. K. V. , K. P. , kaynim hepsi küfürler beddualar ettiler. Belalar okudular. Ben abdestsiz yere ayak basmiyoken... panik atak oldum sayelerinde. Allahim beni, bebegimi koru diye hergün yalvardım.
Aileme dostlarima hicbisey anlatmadim. En basindan beri yaşadıklarımı hiç kimse bilmez. Aileme sorsan dunurlerimiz çok iyi insanlar derler. Kendi içimde yaşadım tüm bunları. Şimdi kızım 2 yaşında eşim ben ve kızım çok mutluyuz. Hala k. V nin altında oturuyoruz çocuğumu doğduğundan beri göstermek istemedim onlara. Mecbur goruyo ama mesafeliyiz. Şimdi çok seviyorlar kızımı. Ama ben kizimi haketmediklerini düşünüyorum. bana baskı kuruyorlar bu ara. eşimi arayıp kızı getir diye israr ediyorlar. Ben patlamak üzereyim. Size ne benim evladım elleyemezsiniz diye bağırmak istiyorum. Eşim uzuluyo diye arada bir yolluyorum.Bunca yaptıklarına rağmen sevmeye hakları yok. Birşeyler söyleyin ne olur.

YAHU bir insan bile bile bu iskenceyi eziyeti kendine niye yapar ???? daha kapiyi calip ilk ``cocuk yapmayin dediginde``, daha utanmadan terbiyesiz bir sekilde size hakaret edercesine kullandigi donu verdiginde tepkinizi koyacaktiniz, gerekirse kiyameti koparacaktiniz, siz sustukca tepenize binmisler siz sineye cektikce yaptiklarini normallestirmisler, siz tepki vermedikce resmen eziyet etmekten daha fazla zevk alamadiklari icin durulmuslar yani...
Hala orda oturuyoruz aman esim uzulmesin diye birsey demiyorum pesindesiniz, sinir hastasi olmussunuz psikologluk vaka olmussunuz haberiniz yok....
Esiniz sizden ruh sagliginizdan cocugunuzun gelisiminden daha mi onemli ? Evet cocugunuz diyorum dikkat ederseniz boylesine ici dolmus etrafa hayata nefretle bakan bu sekilde ezilmis eziyet gormus travmalari olan bir insan saglikli cocuk yetistiremez elinizde olan birsey degil ki bu....
Tasinin baska eve baska sehire baska memlekete gerekirse baska ulkeye gidin mutsuzlugunuzun mimari o insanliktan gram nasibini almamis aileden uzaklasin. Nasil size anasi babasi kardesine kadar hakaretler etmis bir aileni yuzune hala bakabiliyorsunuz onlar sizin yuzunuze nasil bakiyorlar cidden ve kocaniz buna katlanmanizi hala nasil bekliyor.....

Arkadaş, bir tek siz aşk evliliği yapmıyorsunuz ki?
Ailesine bu denli sizi ezdirecek, kendi evini geçindiremeyip 40 senelik anne babasının eski evinin altında oturtacak, gelinlik dahi almayacak adamlara nasıl aşık oluyorsunuz, bu nasıl bir göz görmezliği, nasıl bir sevgi büyüklüğü?
Kusura bakmayın ama sorun eşinizin ailesinde değil.
Bunlar olurken ailesine sırt çeviremeyen, pılınızı pırtınızı toplayıp yeni bir yuva açamayan, kendi giydiği donları size verdiğinde, annesinin yüzüne fırlatamayan, anne baba yetmezmiş gibi bir de kardeşinin küfrünü yediren kocanızda!
Bence kocanızın çocuğunuza dokunmaya hakkı yok çünkü annesine tüm sülalece hayatı zindan ediyorlar.

:KK16:
Esimle birbirimize asigiz ve sorun tabiki es ailesi. 6 yillik flortten sonra evlendim. Annesi ve babası hatta erkek kardeşi bile beni istemedi.ben istanbulda yaşıyordum eşimin ailesi izmir de. Ordan ıstanbulu arayıp senin yüzünden şöyle battik bittik borclandik diye basima katkılar. Gelinlik alma birinin gelinligini isteriz onu giyersin diye aradı beni k.v.
Benim babam çıkardı verdi gelinlik parasını. " git al kızım ilk evliliğin ozeniyosun tabi kiyamam "dedi. Daha ne kotulukler yaptilar bana. Nikahtan sonra bosan diye tutturdular. Dugun gunu geldi beş karış suratla dugun yaptılar. Balayına gitmeyecekmisim gelip onun evini temizleyecekmisim. Vs.....
Benim için herşeyin en kötüsünü layık görerek icini rahatlatiyodu sanki k. V... iki katli evlerinin alt katında oturmamizi istediler. Ev çok eski ve çok kötü. Ayrıca küçük. Bizden önce öğrenciler kalıyormuş. Mutfak dolapları 40 senelik. Ev kapısı çelik kapi değil camlı tahta oda kapisiydi. Misafir cagirmaya utanacagim bir evdi. Bense ne guzel bir evden gelin gelmistim. Ev eski olduğundan aşağıda veya yukarıda ne konusulursa duyuluyordu.
Evlendik neyse yerleştik eve. Kv.nin ceyiz diye bana koydugu esyalari bir duzenleyeyim dedim. Ne göreyim 3-4 tane külot koymuş ve içinde beyaz lekeleri (beyaz akintilari bulasmis kurumus kalmis )vardı. Bariz giyilmis kulotlardi. Olay çıkardım bunlar ne diye. Kv bana , onlari kendime almistim giydim dar geldi sana koydum dedi. Yikiyim da vereyim dedi. Bir haftalık evliyken sabah 9 da kapıya dayanıp sakin cocuk yapmayın ha demeye geldi bir ara.
9 ay sonra hamile kaldım. 3 ay çok ağır hamilelik yaşadım.yataktan kalkamadim. Yemek yiyemedim. Ailem istanbulda. Ben izmirdeyim. Hiçbir tanıdığım yok kapımı çalan yok. K. V. Ilgilenmedi. Naz yapiyomusum imalarinda bulundu.8 aylık hamileykende bana sozlu olarak saldırdı. Bunca zaman kinini tutmuş tutmuş hamileyken patlamış. K. V. , K. P. , kaynim hepsi küfürler beddualar ettiler. Belalar okudular. Ben abdestsiz yere ayak basmiyoken... panik atak oldum sayelerinde. Allahim beni, bebegimi koru diye hergün yalvardım.
Aileme dostlarima hicbisey anlatmadim. En basindan beri yaşadıklarımı hiç kimse bilmez. Aileme sorsan dunurlerimiz çok iyi insanlar derler. Kendi içimde yaşadım tüm bunları. Şimdi kızım 2 yaşında eşim ben ve kızım çok mutluyuz. Hala k. V nin altında oturuyoruz çocuğumu doğduğundan beri göstermek istemedim onlara. Mecbur goruyo ama mesafeliyiz. Şimdi çok seviyorlar kızımı. Ama ben kizimi haketmediklerini düşünüyorum. bana baskı kuruyorlar bu ara. eşimi arayıp kızı getir diye israr ediyorlar. Ben patlamak üzereyim. Size ne benim evladım elleyemezsiniz diye bağırmak istiyorum. Eşim uzuluyo diye arada bir yolluyorum.Bunca yaptıklarına rağmen sevmeye hakları yok. Birşeyler söyleyin ne olur.
Sabrından dolayı tebrik ediyorum seni yaşadıkların çok zor bir insan olarak cinsiyet ayrımı yapmadan kadın içinde erkek içinde çok zor tutumun çok doğru kesinlikle taviz verme en hassas dönemin olan hamilelikte çok sevdikleri torunlarına anne karnında üzdüklerini inş idrak ederler :KK16:

Esim beni çok sevdi. Defalarca ayrılmak istedim evlenelim diye yalvardı.nikah olunca düğünden önce de beni istemediler diye ayrilalim dedim olmayacak böyle. Bırakmadı. Kimse umrumda değil dedi.evlenince k. V. Belki düzelir diye bana layık gördüğü yerde yaşamayı kabul ettim.beni kendince zorlu bi sinava sokuyordu. Bende yilmiyodum. niyetim bi iki sene durup birikim yapmaktı.öyle de oldu ev almaya henüz yetmese de birikim yaptik.Esim anneci babaci değildir.Sadece silip atamıyor onları o kadar. bize güzel bir ev vericeklermis sifir ev. Bunca yıl sinavimi geçmişim herhalde. Ama esimde bende istemiyoruz. Bizi rahat bıraksınlar yeter. Hata yapmışım o eve gelin gitmişim falan ben buna aglamiyorum ki. Maddiyata da aglamam ben. Kv. Kp yi anlamaniz icin yazdim. Kizimi onlarla paylasma mevzusu benim ki. ellerinizi cekin kizimdan diye haykırmak istiyorum sadece onlara.

Yasadigim herşeyi defterime yazarim. Daha şu ana kadar kimseye anlatmisligim olmadı. Onlar dedikodu yapar ben defterime yazarim. Yaşadığım şeyler çok fazla ben buraya sadece kabaca bikac sey yazdım. Ama burayı keşfetmek çok iyi oldu benim için. Bu gece benim için çok özel. Ilk kez birileriyle paylaşıyorum. Kendi aklimla bu kadar mücadele edebildim iste napayim Ailem duyar üzülür diye tek basima yaşadım herşeyi. Akil verenim olmadi. Bi tek eşim vardı iste o da bi erkek olarak ne kadar anlarsa anliyodu beni. Incecik bi kızdım 45 kiloydum evlendigimde hamileyken doktor bana normal dogum yapacaksın dedi k. V bunu duyunca abooo o nasıl cikicak senden dedi. Esimle kan uyuşmazlığı var aramızda diye çocuğun hasta doğar, bilmem kimin cocugu da öyleymiş kanını değiştirmişler diye bana çok iyi moral oluyordu k. V. Normal dogurdum 3, 5 kilo hic de hastalanmadi hiçbirşey olmadı çok şükür.Evet psikolojim bozuldu onlar yüzünden çocuğumun tek sorunu 3 ay kolik oldu . Gece boyu ağlıyordu. K. V sayesinde. cunku hamileligimin son aylarini hep aglayarak gecirdim.

Yaşadılarınız gerçekten yenilir,yutulur gibi değil siz kızınızdan bahsediyor sunuz ama bence asıl mesele siz siniz
Oradan bir an önce ayrılın
Merak ettim, Eşiniz size bunca hakaret edilirken sessiz mi kaldı
Karşılarına geçip eşime bunları yapamazsınız demedi mi bence sizin arkanızda durmuş olsaydı bahsettiklerinizi yapamazlardı

hay Allah'ım
evet bazı hatalar yapılmış ama konu sahibi evliliğimde mutluyum diyor
bir de "soru köküne" cevap vermeyi deneyin arkadaşlar

konu sahibi, eşin tabi ki ailesini silemez, aile silmek öyle kolay değil, yeri geldiğinde tepkisini koysun yeter (sanırım bunu da çok iyi yapamamış ama en azından seni de mutsuz etmemiş)
eğer gerçekten birikim yapmak için 2 sene planlı katlandıysan ve birikimini de yaptıysan, iyi yapmışsın

eşinin aileden sıfır ev istememesi de çok normal, bu zihniyet büyük ihtimalle diyet ister çünkü, yani manevi bir karşılık
veya kafanıza kakarlar, bizim evimizde oturuyorsunuz da vs diye
kendilerinde oğullarına karışma hakkı da görürler iyice
eşin bunları biliyordur tahminim

maddiyatta gözüm yok diyorsun, eğer gerçekten böyle ise o zaman hiç düşünme çıkın kiraya
1+1 bile olsa onlardan uzak olsun yeter
bence kızını göstermeme hakkın yok, çünkü babası onların evladı, çocuğun da onların torunu
ama sınırlandırmak elinde, mümkün olduğu kadar az görüştürürsün
fakat ne yap et sen yanındayken görüşmelerini sağla, sensiz bir ortamda birlikte olmasınlar

Muzurtilki.... hay Allah razi olsun tam olarak anlamış ve yorum yapmışsınız. Teşekkür ederim. Aynen aynen aynen. Başımıza kalkarlar diyet isterler buda doğru. Makul yorumlarınız için gerçekten teşekkür ederim.

Telefonumda bir hata olduğu için mesajımı tamamlayamadım kusura bakmayın lütfen
Kızınızı kesinlikle onlara yalnız göndermeyin,bu zihniyete sahip insanların neler yapacağını bilemezsiniz

E="burcubahar0635, post: 44916774, member: 700121"]Kendi düşen ağlamaz..
Seni istemeyen insanların evine zorla girip yerleşmişsin.
O evde oturacağını bilmiyo muydun
Biliyoduysan seni istemediklerini bildiğin halde niye kabul ettin?
Sana bunları yaptıran bi adamı nasıl çok sevebiliyosun inanamadım.
Yaşadığın duyduğun onca hakarete pisliğe rağmen bi de hemencecik hamile kalıp doğurmuşsun.
Ne diyelim valla buraya gelip şikayet ediyosunuz da gerçek hayatınızda memnuniyetsizliğinize dair boş laftan başka olayınız yok
[/QUOTE]
Hayir şikayet etmiyorum. Tabiki kendim ettim kendim buldum. Nasıl insanlar olduğu anlaşılsın diye yazdım olanları. Ben onlarla napicam eşimle napicam diye sormuyorum. Çocuğumu göstermeme hakkım var midir diye fikir almak istedim sadece.Bu arada ben artık kendimi ezdirmiyorum doğumdan beri bana hiçbirşey yapamıyorlar. Tek derdim çocuğumu görme hakları olması anlatabildim mi? Anama soramadigim şeyi sizlere sormak istedim sadece.

bitanen neden bu kadar sessiz kaldi acaba.. seni bu kadar hakarete maruz bıraktı.. ve senin kendine hic saygın yok muydu..ailene anlat kiyameti kopar ya.. kirli külotlar bela okumalar hakaretler.. pes

Bilmiyorum da öyle bir kv kp vs olsun daha evlenmeden anlamışsın ne halt olduğunu bile bile lades demişssin ve halada devamını getiriyorsunTabikide maddi durumunuzu bilemeyiz lakin bunca eziyet cekmek KİRA vermemek için değermi?

"maya70, post: 44917305, member: 711164"]bitanen neden bu kadar sessiz kaldi acaba.. seni bu kadar hakarete maruz bıraktı.. ve senin kendine hic saygın yok muydu..ailene anlat kiyameti kopar ya.. kirli külotlar bela okumalar hakaretler.. pes[/QUOTE]
Bitanem olan benim kızım. Ailede sagligi iyi olmayan, üzüntüden hastanelik olacak olan sevdiklerin varsa susuyorsun.

Kızını sen olmadığın yerde bırakma torunu onlarında görmek isteyecek ama kızının başıboş olmadığını göster kv

[
Bilmiyorum da öyle bir kv kp vs olsun daha evlenmeden anlamışsın ne halt olduğunu bile bile lades demişssin ve halada devamını getiriyorsunTabikide maddi durumunuzu bilemeyiz lakin bunca eziyet cekmek KİRA vermemek için değermi?

kumrukusum, post: 44917321, member: 676178"]Bilmiyorum da öyle bir kv kp vs olsun daha evlenmeden anlamışsın ne halt olduğunu bile bile lades demişssin ve halada devamını getiriyorsunTabikide maddi durumunuzu bilemeyiz lakin bunca eziyet cekmek KİRA vermemek için değermi?[/QUOTE]
Çok sevsen tek engel sevdiğinin ailesi olsa naparsin? Beni zorlamak için ekonomik olarak kısıntı yaptılar bilerek yaptılar. Esimle biz dugunumuzu kendimiz yaptık sayılır. Maddi birikimi tükettik. Çünkü yardım etmediler. Sonra bu eve oturun dediler o an için hem aramız düzelir hemde maddi olarak kendimize geliriz dedik.kabul ettik. Başka daireleri de var ama illede kötü evde oturmami istedi.ses cikaramadim çünkü dugunume gelmelerine bile sukreder durumdaydim.ölümü gösterip sıtmaya razi etmek gibi oldu bu durum. Ama şimdi işler değişti. Çıkıyoruz bu evden yakında.Ama bunlarla ilgili bir sorum yok. Sorum şu çocuğumu göstermem size deme hakkım olabilir mi?

Back