Esimle birbirimize asigiz ve sorun tabiki es ailesi. 6 yillik flortten sonra evlendim. Annesi ve babası hatta erkek kardeşi bile beni istemedi.ben istanbulda yaşıyordum eşimin ailesi izmir de. Ordan ıstanbulu arayıp senin yüzünden şöyle battik bittik borclandik diye basima katkılar. Gelinlik alma birinin gelinligini isteriz onu giyersin diye aradı beni k.v.
Benim babam çıkardı verdi gelinlik parasını. " git al kızım ilk evliliğin ozeniyosun tabi kiyamam "dedi. Daha ne kotulukler yaptilar bana. Nikahtan sonra bosan diye tutturdular. Dugun gunu geldi beş karış suratla dugun yaptılar. Balayına gitmeyecekmisim gelip onun evini temizleyecekmisim. Vs.....
Benim için herşeyin en kötüsünü layık görerek icini rahatlatiyodu sanki k. V... iki katli evlerinin alt katında oturmamizi istediler. Ev çok eski ve çok kötü. Ayrıca küçük. Bizden önce öğrenciler kalıyormuş. Mutfak dolapları 40 senelik. Ev kapısı çelik kapi değil camlı tahta oda kapisiydi. Misafir cagirmaya utanacagim bir evdi. Bense ne guzel bir evden gelin gelmistim. Ev eski olduğundan aşağıda veya yukarıda ne konusulursa duyuluyordu.
Evlendik neyse yerleştik eve. Kv.nin ceyiz diye bana koydugu esyalari bir duzenleyeyim dedim. Ne göreyim 3-4 tane külot koymuş ve içinde beyaz lekeleri (beyaz akintilari bulasmis kurumus kalmis )vardı. Bariz giyilmis kulotlardi. Olay çıkardım bunlar ne diye. Kv bana , onlari kendime almistim giydim dar geldi sana koydum dedi. Yikiyim da vereyim dedi. Bir haftalık evliyken sabah 9 da kapıya dayanıp sakin cocuk yapmayın ha demeye geldi bir ara.
9 ay sonra hamile kaldım. 3 ay çok ağır hamilelik yaşadım.yataktan kalkamadim. Yemek yiyemedim. Ailem istanbulda. Ben izmirdeyim. Hiçbir tanıdığım yok kapımı çalan yok. K. V. Ilgilenmedi. Naz yapiyomusum imalarinda bulundu.8 aylık hamileykende bana sozlu olarak saldırdı. Bunca zaman kinini tutmuş tutmuş hamileyken patlamış. K. V. , K. P. , kaynim hepsi küfürler beddualar ettiler. Belalar okudular. Ben abdestsiz yere ayak basmiyoken... panik atak oldum sayelerinde. Allahim beni, bebegimi koru diye hergün yalvardım.
Aileme dostlarima hicbisey anlatmadim. En basindan beri yaşadıklarımı hiç kimse bilmez. Aileme sorsan dunurlerimiz çok iyi insanlar derler. Kendi içimde yaşadım tüm bunları. Şimdi kızım 2 yaşında eşim ben ve kızım çok mutluyuz. Hala k. V nin altında oturuyoruz çocuğumu doğduğundan beri göstermek istemedim onlara. Mecbur goruyo ama mesafeliyiz. Şimdi çok seviyorlar kızımı. Ama ben kizimi haketmediklerini düşünüyorum. bana baskı kuruyorlar bu ara. eşimi arayıp kızı getir diye israr ediyorlar. Ben patlamak üzereyim. Size ne benim evladım elleyemezsiniz diye bağırmak istiyorum. Eşim uzuluyo diye arada bir yolluyorum.Bunca yaptıklarına rağmen sevmeye hakları yok. Birşeyler söyleyin ne olur.