Nasıl yani, yakın zamanda çocuk doğurmamış, yaşı kaç olursa olsun bir kadın emzirince süt mü geliyor?
Yok Can'ım onu demek istemedim. Annesinden yani çeker sütü. Kızım kolikti sürekli emiyordu. Görümcem sürekli emzirme boş memeyi emer dedi ben de araştırdım yokmuş böyle bir şey ama dediğinize benzet bir deneme yapılmış doğurmamış anne olmayan bir kadın bebeği emzirerek damla damla süt getirmeyi başarmışlarNasıl yani, yakın zamanda çocuk doğurmamış, yaşı kaç olursa olsun bir kadın emzirince süt mü geliyor?
Yaş sınırı var mı bilmiyorum ama benim de bildiğim bekar biri, teyze olduğunda sütü gelmişti. Çocuk emmeden hemde :) ve emzirmisti de. hormonal bir şey sonuçta.Nasıl yani, yakın zamanda çocuk doğurmamış, yaşı kaç olursa olsun bir kadın emzirince süt mü geliyor?
Çocuğu emzirebilmek için totosundan uydurduğu bir durum. Hani canı çekince pipisi şişme, memesi şişme durumu gibi. İleri seviyesi emzirmezse ölecek.
gelebilir diye duymuştum.
Özellikle emzirmeyi çok isteyen bazı üvey annelerin bu şekilde çocuk emzirdiği söylenir.
ama sadece bebeğin emmesi değil, emziren kişinin de psikolojik olarak buna hazır olması ve çok istemesi gerekiyor.
Yok Can'ım onu demek istemedim. Annesinden yani çeker sütü. Kızım kolikti sürekli emiyordu. Görümcem sürekli emzirme boş memeyi emer dedi ben de araştırdım yokmuş böyle bir şey ama dediğinize benzet bir deneme yapılmış doğurmamış anne olmayan bir kadın bebeği emzirerek damla damla süt getirmeyi başarmışlar
Yaş sınırı var mı bilmiyorum ama benim de bildiğim bekar biri, teyze olduğunda sütü gelmişti. Çocuk emmeden hemde :) ve emzirmisti de. hormonal bir şey sonuçta.
Mesajı okuyunca aklıma bişey geldi. Yazsam ayıp olur. Yazmasam içimde kalır. Çok sütü çektiyse... Hmm...Kp hayatta mıdır acaba?
Evet onu biliyodum. Annelik hissi geldikce sut geliyomus.gelebilir diye duymuştum.
Özellikle emzirmeyi çok isteyen bazı üvey annelerin bu şekilde çocuk emzirdiği söylenir.
ama sadece bebeğin emmesi değil, emziren kişinin de psikolojik olarak buna hazır olması ve çok istemesi gerekiyor.
Göğüs ucum çıkık değildi. Kv nin yorumu da bu olduÖzürlü göğüs mü
bence sütüm geldi demek istedi
Wuuuaaaaaaaaaaa nerelere gittinnnnnMesajı okuyunca aklıma bişey geldi. Yazsam ayıp olur. Yazmasam içimde kalır. Çok sütü çektiyse... Hmm...Kp hayatta mıdır acaba?
Hey allahım!Göğüs ucum çıkık değildi. Kv nin yorumu da bu oldu
Benimde esiminde ailesinde ilk torun. Dogum iznimi uzattim. Elimden geldigince kendim bakmak istiyorum. Hatta bu sebeple işi bile birakabilirim. Mesele carsamba gunu saglik ocagina gittik ve haber vermedim. Oglumla gitmek istedim. Haberim yoktu haber vermediler diye sitemde bulunuyor. Tabiki torunu sevecek gorecek asla ayirmam ama davranislari rahatsiz ediyor. Karsilik verdigimde eminimki esime durum baska anlatilacak. Cunku huyudur. Bilirim.
canım hic isteme benim sutum hep coktu hala oglumu 15aylık emzırıyorum bi kac saat emzırmayım okuldayım calısıyorum ustume basıma akıyor bıktım valla gogus pedınden bıktım unutunca ustum lekelenıyor normal meme olsunşu eski kadınların memelerinden istiyorum..
ne memeymiş arkadaş hepsi süt fışkırtıyor biz de bişey yok
annem de dahil herkes bana aynısını dedi. bence alınganlık yapmayın herkes aynı şeyleri yaşıyor.
kayınvalidenle bir arada oturmuyorsan çok da takma. üç beş gün daha emzirmeyi ağzına dolar, rüya da emzirdiğini görür, sütü çeker, çocuğun annesi gibi davranır sonra çekip gider.
ama aynı evde kalıyorsan sonunuz pek parlak görünmüyor. eşinizle arayı iyi tutup ayrı eve çıkmaya çalışın.
canım hic isteme benim sutum hep coktu hala oglumu 15aylık emzırıyorum bi kac saat emzırmayım okuldayım calısıyorum ustume basıma akıyor bıktım valla gogus pedınden bıktım unutunca ustum lekelenıyor normal meme olsun
benim ki girmedi kesin doğurur. Bu arada böyle pat diye girdim lafa kusura bakmayın ama benimde canıma tak etti annem demesi annesinin kuzusu demesi.gormedigi zaman arayıp sormaz iyi mi diye görünce fenaliklar geçiriyor geciresice inş. benim bebeğim 18 aylık dönüşümlü olarak bi kv bi benim annem bakıyor. sutumun çekilmesinin tek sebebi bu uyuz. yok sütun beyaz yaramıyor yok benim şöyleydi eee emzirseydin madem içinde kalmazdı. offf çok sınırliyim cookMenapoza girmese dogururdu eminim
Siz de her fırsatta ona babaanne olduğunu hatırlatın.. Gülümseyerek 'Sorma babaannesi bugün çok huysuz'.. 'ayy babaannesi bu çok tatlı cook'.. toplum içinde ' babaannesi bi tutar mısın lavaboya gidiyim'.. 'ayyy babaanne gelmişşş, vayy babaanne gitmiş' vs. derken alışsin buna..
Sürekli gelin-kv çekişmeleri dinleye dinleye büyümüş bi toplumuz.. Bu yüzden gelinler de kv-lerde fazla alıngan ve hassas davranıyorlar bence. Ben hiç gelin moduna giremedim. Kıyafete de karıştı yeri geldi çocuğa da karıştı ama hiç aldırış etmedim, kendi annem de karışırdı. Biraz kompleksli bi toplumuz galiba. Duymamazlıktan gelmek bana hiç zor gelmiyo.. Nasıl patavatsiz bi arkadaşınıza kasmadan gülerek cevap veriyosanz kv verin. Sinirlenmeden, sakince.. Sütüm geldi deseydi valla patlatirdim kahkahayi ayy anne çok komiksin' derdim. Sessiz kalıp kendinizi doldurmaktansa. Hiç biseyi ciddiye almadan şaka yollu cevaplar verebilirsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?