• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kv ve bebek

Sütsüz meme yoktur ama:) Bebek çektikçe süt gelir Konu dışı ama not düşeyim dedim kusura bakmayın
Gerçekten mi :KK57:
Bekarken bile mi süt var

E benim sütüm niye kızım 8 aylıkken bitti, çekiyodu ama boş diye kızıp ısırıp bırkıyodu cadoloz

Bunlarin bi ortasi yok mu yahu :) benim kayinvalidem de hic ilgilenmez oglumla kucagina almisligi 5 i gecmez :) bi kere yemek yedirmemistir ogluma ben de isterimki sevsin opsun koklasin benle de bi sorunu yok ala alaaa kafaya taktim simdi:KK53: madem icine dert oluyo bu durum kalbini kirmadan soyle bazilarinin sevme sekli farkli oluyo doya doya dolu dolu seviyolar :)

Bunlarin bi ortasi yok mu yahu :) benim kayinvalidem de hic ilgilenmez oglumla kucagina almisligi 5 i gecmez :) bi kere yemek yedirmemistir ogluma ben de isterimki sevsin opsun koklasin benle de bi sorunu yok ala alaaa kafaya taktim simdi:KK53: madem icine dert oluyo bu durum kalbini kirmadan soyle bazilarinin sevme sekli farkli oluyo doya doya dolu dolu seviyolar :)
Öyle de insan o lohusalıkta kafasına öyle bir takıyor ki böyle şeyleri .. Rüyalarıma giriyordu benim Alp i alıp geri getirmiyordu :/

Bekarken bile mi süt var

E benim sütüm niye kızım 8 aylıkken bitti, çekiyodu ama boş diye kızıp ısırıp bırkıyodu cadoloz
Az da olsa oluyor o örnekler Sizin durumunuzu bilmiyorum valla. Niye kesilmiş olabilir? Moral bozucu bir şey falan mı yaşadınız? Doktora gittiniz mi

bu tarz insanlardan TİKSİNİYORUM
eşinizle konuşun ve kv'yi evden sepetleyin
sakın çocuğu onunla yanlız bırakmayın,hasta o kadın tuh hastası :KK57:

Şu süt olayının mantığını çözemedim.
Kvdem de senin sütün olmaz onu yemiyon bunu yemiyon benim sütüm çoktu aka aka bi hal oldu dedi. Oyüzden mi 2 çocuğunuda mamayla büyüttün dedim sustu.

bence bunların sütü yoktu oyüzden böyle yapıyolar

Az da olsa oluyor o örnekler Sizin durumunuzu bilmiyorum valla. Niye kesilmiş olabilir? Moral bozucu bir şey falan mı yaşadınız? Doktora gittiniz mi
Yok valla lohusayken kesilmediyse 8 ayda iç bişey olmadı kesilmemliydi
Çekme desen tazmanya gibi çekiyodu kıızm ama yok birden pat diye kesildi
Doktora gitmedim hani şükür bu devirde 8 ay içti bari deyip zaten ek gıdaya da geçmiştik

Yok valla lohusayken kesilmediyse 8 ayda iç bişey olmadı kesilmemliydi
Çekme desen tazmanya gibi çekiyodu kıızm ama yok birden pat diye kesildi
Doktora gitmedim hani şükür bu devirde 8 ay içti bari deyip zaten ek gıdaya da geçmiştik
Tabi çok şükür sekiz ayı çıkarmışsınız ama merak ettim yine de

Canım seni gayet ii anlıyorum benim başımdada aynı bela var inan rabbim afftsn sözde beş vakit namaz klar abdest alır dilinden dua hiç düşmez ama eşimle tanıştıgım günden bu yana yapmadıkları kalmadı ne laflar ne laflar ay bir duysan ne oyunlar yalanlar hocalara okutmalar eşim benden vazgegeçirmek için evneli 2 yıl oldu çocuk yokmu olmuyomu ben senin yaşındayken dört tane çocugum vardı yok görümcem derki ee senin kızın olur arka arkaya ne yapsınlar gelecegi görüyolar yha sanki kız erkek dogurmak benim elimdede off off insanlar neden cinnet geçiriyo işte böle şerefsizler yüüznden acayip kıskaçn kuduruyo sanki ben kuma gelmişim üstüne daha neler neler tatlım anlatsam varya roman olur annem uyarıyo hep eşimin tarafına gidince dikkat et gözünü dört aç herşey beklerim diyo eşimn yanındada bi görsen bir blöfler oyunlar fazla uzatmıcam muhatap olma yüz verme evinede koyma arkadaşım böleleriden herşey beklenir sakın bebegide güvenme kendine ii bak kafana takma daha yeni dogum yapmışın susma susutukça kendilerini bi mal zannediyolar hatta varya onun yaptıgı bişeyi bile yeme saglıcakla kal

Son düzenleme:
Bekarken bile mi süt var

Canim herkeste olmuyor bu prolaktin yuksekligi olan kisilerde emme uyarisi sut getirebiliyor. Ama oyler herkeste olsa kaynanalar bebekleri gelinden alip kendileri emzirir. Benimkide kizimda hep oyleydi hala annem annem diyor simdi 2. Geliyor bakalim napacak

ayni seyleri yasadim..benimki komsusuyla bir olup her an saldiriuordu laflariyla yok doymuyor yok senin sutun iyi degil..ah ah neler demedi ki..dikkat diyorum sadece.sakin çalışıyım da cocuga o baksin gibi bir hata yapma..ben yaptim ve 3 yil da neler yapmadi ne laflar söyledi ne sorunlar çıkardı bir bilsen...

Aynı sokakta oturuyorduk evine kadar gidip geliyordu Kp e yemek yapmaya. Bebek ağlıyordu geldiğinde bunum sevgiye ihtiyacı var ben anladım beni arıyor bu diyordu. Sanki biz veremiyoruz

Öncelikle sunu söyleyim o sütü az aman doymuyor vesaire duymayan anne yoktur :) hiç takma salla gitsin. Ama benden demesi eğer ki çalışmak zorunda değilsen maddi anlamda Sak'ın çalışıp kv ye bırakma çocuğu. Eğer çocuk şense olursa emin ol senin istediğin doğrultuda büyür
Çocuğun selameti anneninde ruh sağlığı için anne çalışmamalı, madem böyle validelerin oğlu aslan kaplan ek iş yapsın çocuğuna baksın evi geçindirsin. Konu sahibide evinde dertsiz tasasız çocuğuna baksın büyüdükten sonra ister çalışır ister çalışmaz. Baksın bakalım aslan oğlu evine, çocuğa nasıl bakmış die evirip çevireceğine kendi oğluna baksın. Cahil cühelalar

Ya Bebek çekmeyi reddediyorsa ne yapmalı.??
Ben üç aydır kendimi sağıyorum valla iki ay manuelle sağdım eşim acıdı halime elektrikli aldı çiftlilerden sağıp duruyorum kendimi ://

Kesilirse de nasibi buymuş diyebilirim çünkü ben elimden gelenin en iyisini yaptım herkes de gördü

Back