"Çizgimi bozmayayım, saygıda kusur etmeyeyim" diye alttan aldıkça biner bu durumda senin kv.
Eşinin ailesidir elbette çirkin hitaplarda bulunman hoş olmaz ama emzirme konusunda bence "Saygıdan kısma" hakkın var.
Çocuğun annesi sensin, kvnin bencil sevgisi yüzünden sana eziyet etme hakkı yok, bilmeden yapıyorsa da bildireceksin, eşin de salık vermiş nasılsa.
Ne çeşit bir cehaletse, sütüm çekmek nedir ben onu idrak edemedim? Kendi mi emzirecek torununu?
Bi daha öyle sütüm çekiyor filan derse, "Yok be anne yaşlanıyorsun, seni ufaktan toprak çekiyordur karıştırıyorsundur" dersin.
Sok lafını bilsin mesafesini. Yüzgöz olacak gibi olursan da, güzellikle söyledim olmadı, üstü kapalı söyledim olmadı, lafı da soktum olmadı, ben de insanım tepemi attırmayın der çıkarsın işin içinden. Eli maşalı olacaksın böylesine.
Ben de oğlan çocuğuna hamileyim, geleceğin kv aday adayı olarak -böyle sapıtmamalıyım, sapıtmayayım nolur- diyorum bazı konularıyaptikl]
Aslinda fazlasiyla eli maşaliyimdir ama kendisi soylenen en kucuk seyi bile abartarak anlattigi seni yalanci durumuna dusurerek hayal dunyasinda oyle seyler yarattigina sahit oldum. Daha once saygimi bozmadan karsilik verdigimde ikiyuzlu yanlis anlatma boyle demedim gibi çikislari olmustu. Asla soyledigi lafi kabul etmez. Hep hatali karşisindakidir. Kendisi bisey dememistir. Sadece bana değil herkese karşidir bu. Sanirim o yuzden cesaret edemiyorum. Ama maşa nerdeymiş bi bulayim artik ihtiyac var sanirim