Gerçekten miSütsüz meme yoktur ama:) Bebek çektikçe süt gelir Konu dışı ama not düşeyim dedim kusura bakmayın
Öyle de insan o lohusalıkta kafasına öyle bir takıyor ki böyle şeyleri .. Rüyalarıma giriyordu benim Alp i alıp geri getirmiyordu :/Bunlarin bi ortasi yok mu yahu :) benim kayinvalidem de hic ilgilenmez oglumla kucagina almisligi 5 i gecmez :) bi kere yemek yedirmemistir ogluma ben de isterimki sevsin opsun koklasin benle de bi sorunu yok ala alaaa kafaya taktim simdimadem icine dert oluyo bu durum kalbini kirmadan soyle bazilarinin sevme sekli farkli oluyo doya doya dolu dolu seviyolar :)
Az da olsa oluyor o örnekler Sizin durumunuzu bilmiyorum valla. Niye kesilmiş olabilir? Moral bozucu bir şey falan mı yaşadınız? Doktora gittiniz miGerçekten mi
Bekarken bile mi süt var
E benim sütüm niye kızım 8 aylıkken bitti, çekiyodu ama boş diye kızıp ısırıp bırkıyodu cadoloz
Yok valla lohusayken kesilmediyse 8 ayda iç bişey olmadı kesilmemliydiAz da olsa oluyor o örnekler Sizin durumunuzu bilmiyorum valla. Niye kesilmiş olabilir? Moral bozucu bir şey falan mı yaşadınız? Doktora gittiniz mi
Tabi çok şükür sekiz ayı çıkarmışsınız ama merak ettim yine deYok valla lohusayken kesilmediyse 8 ayda iç bişey olmadı kesilmemliydi
Çekme desen tazmanya gibi çekiyodu kıızm ama yok birden pat diye kesildi
Doktora gitmedim hani şükür bu devirde 8 ay içti bari deyip zaten ek gıdaya da geçmiştik
Gerçekten mi
Bekarken bile mi süt var
E benim sütüm niye kızım 8 aylıkken bitti, çekiyodu ama boş diye kızıp ısırıp bırkıyodu cadoloz
Çocuğun selameti anneninde ruh sağlığı için anne çalışmamalı, madem böyle validelerin oğlu aslan kaplan ek iş yapsın çocuğuna baksın evi geçindirsin. Konu sahibide evinde dertsiz tasasız çocuğuna baksın büyüdükten sonra ister çalışır ister çalışmaz. Baksın bakalım aslan oğlu evine, çocuğa nasıl bakmış die evirip çevireceğine kendi oğluna baksın. Cahil cühelalarÖncelikle sunu söyleyim o sütü az aman doymuyor vesaire duymayan anne yoktur :) hiç takma salla gitsin. Ama benden demesi eğer ki çalışmak zorunda değilsen maddi anlamda Sak'ın çalışıp kv ye bırakma çocuğu. Eğer çocuk şense olursa emin ol senin istediğin doğrultuda büyür
Sutsuz meme yoktur, ilgilenilmeyen meme vardir:)))Sütsüz meme yoktur ama:) Bebek çektikçe süt gelir Konu dışı ama not düşeyim dedim kusura bakmayın
Sutsuz meme yoktur, ilgilenilmeyen meme vardir:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?