Herkese iyi bayramlar.
Yaklaşık bir hafta önce düşük yaptım. Eş ailesinden herkes geçmiş olsun diye beni ve eşimi aradılar.Kp aradı beş dk sonra kv aradı.Kp demiştir gelini ara diye yoksa benim numaramı falan siliyor.Aldığım hediye olursa atıyor ya da birine veriyor. Neyse aradı ve konuşma 1 dk sürdü.İlk aylar olur böyle canım falan diye dil ucuyla konuştu ve acele ile kapattı.
Ben istenmeyen gelinim. 4 yıldır asla kabul etmedi beni. İnsanlar övdü o yerdi. Ne saygısızlığım oldu ne başka bir şeyim. Ama durup durup kavgalar gürültüler çıkardı. Keşke gelmeseydin, oğlum şuraya gidelim ama karın gelmesin ne de olsa el kızı. Vs vs.Geçen yılda da bir kaç defa eşimle bana çocuk yapmayın daha babaanne olacak yaşta değilim demişti.Anlayacağınız ayrılalım diye bekliyor.Bir de falcıya gitmiş çocuğumuz olacak mı ya da olacaksa ne zaman olacak diye.Kısacası eşimi geçmiş olsun bebeğiniz düşmüş ya da üzülme oğlum yine olur falan gibi hiç bir şekilde aramadı. Eşimde annesi geçmiş olsun demedi diye kırılıp bayramını kutlamamış.Sabahta eşim annesinin yazdığı mesajı gösterdi. Mayramın mübarek olsun oğlum. Kutsal varlık annenin bayramını çok güzel kutladın saol yazmış. Eşimde seninki de mübarek olsun yazmış. Sonra eşimi rehberden silmiş.Eşimde tutmuş onu silmiş. Eşime dedim ki sen silme ne olursa olsun annen diyorum dinlemiyor. Hayır yine de her şeyi geçtim beni bile aramasaydı ama insan kendi evladını neden geçmiş olsun diye aramaz ki. Eşim çocuk yaptığı için mi ona kızıyor kendince. Bilemiyorum.