• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kv Sorunsalı

Kv teşekkürler. Aynı evde 9 ay yaşayınca laf sokmalar kavgalar dedimki kızım kendine gel. Sustukça eziyorlar. Sonra çat pat her şeyi söyler oldum. İsterse patavatsız desinler. Ama saolsunlar onlar sayesinde açtım kendimi.
Helal olsun sana gurur duydum tüm kadınlar

Bendede içe atıp arkadan yakınma

huyu var tabi ama kişiye etkisi olmuyor

Başarıcam inşallah

Helal olsun sana gurur duydum tüm kadınlar

Bendede içe atıp arkadan yakınma

huyu var tabi ama kişiye etkisi olmuyor

Başarıcam inşallah
İnanın yüzüne karşı üslubu bozmadan söylenen şeyler gerçekten de etkili. Bir kere tadına varınca artık ağzınızı kapatamıyorsunuz. Ben arsız oluyorum artık onlara karşı.
Rabbim hepimizin hakkında ne hayırlı ise onu versin.

İnanın yüzüne karşı üslubu bozmadan söylenen şeyler gerçekten de etkili. Bir kere tadına varınca artık ağzınızı kapatamıyorsunuz. Ben arsız oluyorum artık onlara karşı.
Rabbim hepimizin hakkında ne hayırlı ise onu versin.

Harikasın bende sırf yüze konışama yüzünden çok acı çektim

Her bulunduğum yeri terkettim

Herkese iyi bayramlar.
Yaklaşık bir hafta önce düşük yaptım. Eş ailesinden herkes geçmiş olsun diye beni ve eşimi aradılar.Kp aradı beş dk sonra kv aradı.Kp demiştir gelini ara diye yoksa benim numaramı falan siliyor.Aldığım hediye olursa atıyor ya da birine veriyor. Neyse aradı ve konuşma 1 dk sürdü.İlk aylar olur böyle canım falan diye dil ucuyla konuştu ve acele ile kapattı.
Ben istenmeyen gelinim. 4 yıldır asla kabul etmedi beni. İnsanlar övdü o yerdi. Ne saygısızlığım oldu ne başka bir şeyim. Ama durup durup kavgalar gürültüler çıkardı. Keşke gelmeseydin, oğlum şuraya gidelim ama karın gelmesin ne de olsa el kızı. Vs vs.Geçen yılda da bir kaç defa eşimle bana çocuk yapmayın daha babaanne olacak yaşta değilim demişti.Anlayacağınız ayrılalım diye bekliyor.Bir de falcıya gitmiş çocuğumuz olacak mı ya da olacaksa ne zaman olacak diye.Kısacası eşimi geçmiş olsun bebeğiniz düşmüş ya da üzülme oğlum yine olur falan gibi hiç bir şekilde aramadı. Eşimde annesi geçmiş olsun demedi diye kırılıp bayramını kutlamamış.Sabahta eşim annesinin yazdığı mesajı gösterdi. Mayramın mübarek olsun oğlum. Kutsal varlık annenin bayramını çok güzel kutladın saol yazmış. Eşimde seninki de mübarek olsun yazmış. Sonra eşimi rehberden silmiş.Eşimde tutmuş onu silmiş. Eşime dedim ki sen silme ne olursa olsun annen diyorum dinlemiyor. Hayır yine de her şeyi geçtim beni bile aramasaydı ama insan kendi evladını neden geçmiş olsun diye aramaz ki. Eşim çocuk yaptığı için mi ona kızıyor kendince. Bilemiyorum.
Karışmaa . Aralarında nolursa olsun.

Falcilara kadar giden bir kayinvaliden seni istemediğini evliliğini bozmak isteyen bir kayinvaliden var ve sen ara yapmaya çalışıyorsun . Ara bozma ama ara yapilacak bir durum yok. Eşine yüz verme bu konuda bir hak verir iki hak verir,sonrasında ise eşim zaten takmıyor deyip keyfine bakar .. Yani melek olmuş olmazsin girme bu durumlara.

Falcilara kadar giden bir kayinvaliden seni istemediğini evliliğini bozmak isteyen bir kayinvaliden var ve sen ara yapmaya çalışıyorsun . Ara bozma ama ara yapilacak bir durum yok. Eşine yüz verme bu konuda bir hak verir iki hak verir,sonrasında ise eşim zaten takmıyor deyip keyfine bakar .. Yani melek olmuş olmazsin girme bu durumlara.
Ara yapmaya çalışmıyorum.Annesi numarasını silmiş bende siliyorum sesi. Bende çocuk musun sen de yarışır gibi o neymiş dedim. Ayy annenin silem telefonlarından falan gibi bir şey demedim yani.Son bir yıldır hiçte meleklik yapmıyorum. Ağzıma gelen ne varsa arsız bir şekilde yüzlerine söylüyorum.

Back
X