Kv Sorunsalı

Bunu söylemem yani annen seni silmiş boşver yarışır gibi sende me siliyorsun demem eşimin annesinin hatasını görmediği anlamına gelmez. Ara falan yapmak için söylemedim. O da bunu anladı zaten. Ne ara yapacağım. Aksine böyle yaparak kendi oğluna yüzünü gösterdiği için seviniyorum bile.

Mesafemi koydum son bir yıldır. Zaten durmam gereken yer burasıymış diyorum kendime. Hem zaten artık başka şehire geldik ve daha rahatım.

Hediyenizi cope attığını bildiginiz bırıne neden hediye alıyorsunuz?
Kadın sizi sevmemıs sevmeye de nıyetı yok, uzak durun zorlamayın bence.

Hediyenizi cope attığını bildiginiz bırıne neden hediye alıyorsunuz?
Kadın sizi sevmemıs sevmeye de nıyetı yok, uzak durun zorlamayın bence.
Hayır hediyelerimi attığını bildiğim birine hediye almıyorum. Geçen yıl hediyelerimi attığını ya da birilerine verdiğini söylemişti. O günden sonra bir daha hediye falan almadım. Ve o gün öğrendim böyle yaptığını. Ben hiç bir şeyi zorlamıyorum. Kendimi zorla sevdirecek değilim. Ayrıca ben uzak duruyorum.Bir şeyleri de zorlamıyorum.

İnan çok üzüldüm arkadaşım Rabbim tekrar sağlıklı hayırlı evlat versin inşAllah.. Boşver hangi gelin istendi ki bu dünyada en iyisi hiç araya girme kim me yaparsa yapsın boşver.. Şimdi küserler birazdan barışırlar arada olan sana olur ki olmuşta.. hiç umursama

Boşver hiç umursama seni istemezse istemesin demesinde hiç yorum bile yapma anne oğul ilişkilerine iyi yönde konuşursan konuş mutluluğuna bak.Ben bile ne desem bilemedim Rabbim gönlünü ferahlatsın en kısa zamanda hayırlı bir evlat nasip etsin inşallah.

Bence karışmayın...asla ama asla yani..

Kutsal varlik annen de koptum yalniz
Kutsal varlik anne nedir ya, illa ki kutsal olacak biri varsa ben degilimdir, o da evladimdir, tobe tobee..
Siz de hic karismayin, ne istiyorsa yapsin kutsal varlik annesiyle

Bu arada cok gecmiş olsun, kısa zamanda kucagınız dolsun insallah

Nasıl yani ? Açık açık ben senin hediyelerini çöpe atıyorum veya birilerine veriyorum mu dedi sana ?

Amimm teşekkür ederim

Aynı yerde ben de koptum. Allah evladınızı size bağışlasın yokluğunu hiç göstermesin inşallah. Bu arada teşekkür ederim inşallah bir gün benim de evladım olur.

Nasıl yani ? Açık açık ben senin hediyelerini çöpe atıyorum veya birilerine veriyorum mu dedi sana ?
Ben fincan takımı vs almıştım sordum anne nerde diye ben onu birine verdim gibi kem küm cümleler etti. Sonra bi kaç defa kayınpederim kv den yakındı. Şunu atıyor bunu atıyor. Neymiş o hediyeleri sevmediği insanlar alıyormuş dedi. Sonra anladım benim verdiğim şeylerin hep çöpe gittiğini ya da başkasına verildiğini. Bir daha da hiç bir şey almadım.

Aynı yerde ben de koptum. Allah evladınızı size bağışlasın yokluğunu hiç göstermesin inşallah. Bu arada teşekkür ederim inşallah bir gün benim de evladım olur.
Aminn canimm
Bende ilk gebeligimde kaybetmistim, nasipten oteye gecilmiyor.
Esin de yaninda ne guzel insallah hayirlisiyla saglikla bebegin olacaktir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…