Kv teşekkürler. Aynı evde 9 ay yaşayınca laf sokmalar kavgalar dedimki kızım kendine gel. Sustukça eziyorlar. Sonra çat pat her şeyi söyler oldum. İsterse patavatsız desinler. Ama saolsunlar onlar sayesinde açtım kendimi.Oo harikasın bendede keşke o huy olsa, ben kimsenin yüzüne konuşamıyorum
Ay bi de su kaynanalarin aglamali zirlamali acitasyon seanslari yok mu, beni benden aliyor vallaSesli güldüm. Artık öyle göbek atmıyorum alıştım çünkü yarın ağlar zırlar eşime kendisini affettirir.
Eşim de bu raddeye gelene kadar ben çok çektim. İlk etapta olmadı yani. 4yıldır iliğim kemiğim sömrüldü. Eşime gerçek yüzünü göstereyim dedikçe.şimdi çok şükür bıraktım. Dedim kim ne görmek istiyorsa yapsın diye. Şükür ki sabrın sonu selametmil. En büyük temennim sağlıklı bir bebeğimin olmasıdır. Teşekkür ederim.Aminn canimm
Bende ilk gebeligimde kaybetmistim, nasipten oteye gecilmiyor.
Esin de yaninda ne guzel insallah hayirlisiyla saglikla bebegin olacaktir
Ben de 8 ay yasadim birlikte, gercekten cok degistirdiler beni saolsunlar, kendi degerimin farkina vardim, ozguvenimi kazandim tekrar, insan ezile ezile yeter be deyip kullerinden doguyor.Kv teşekkürler. Aynı evde 9 ay yaşayınca laf sokmalar kavgalar dedimki kızım kendine gel. Sustukça eziyorlar. Sonra çat pat her şeyi söyler oldum. İsterse patavatsız desinler. Ama saolsunlar onlar sayesinde açtım kendimi.
O da bir şey mi. Bir insan gelinine ben numaradan ağlayabiliyorum der mi hiiç. Evet yanlış okumadın. Aynen kendi ağzından duydım ben bunları.Ay bi de su kaynanalarin aglamali zirlamali acitasyon seanslari yok mu, beni benden aliyor valla
Gerçekten öyle oluyor. Ayakta dipçik gibi de dururuz valla.Ben de 8 ay yasadim birlikte, gercekten cok degistirdiler beni saolsunlar, kendi degerimin farkina vardim, ozguvenimi kazandim tekrar, insan ezile ezile yeter be deyip kullerinden doguyor.
Yok artik ben sokO da bir şey mi. Bir insan gelinine ben numaradan ağlayabiliyorum der mi hiiç. Evet yanlış okumadın. Aynen kendi ağzından duydım ben bunları.
Dipcik gibi durdukca sesleri nasil kesiliyor amaGerçekten öyle oluyor. Ayakta dipçik gibi de dururuz valla.
Bu raddeye zor geldi eşim.Önceden böyle değil. Çok şükür ki bir şeyleri görüyor artıkGerçekten Allah sabır versin.Eşiniz en azından neyin ne olduğunun farkında.Anne kuzusu olanlarda var.Benden tavsiye uzak dur.
Eşime söyledim eşim inanır. Bilir çünkü yalan sötlemeyeceğimi.Yok artik ben sokkeske ses kaydi alma imkanınız olsaydi da esinize dinletseydiniz
Annesinin huyunu bilmez miEşime söyledim eşim inanır. Bilir çünkü yalan sötlemeyeceğimi.
Hepsi biliyor annesinin huyunu. Sadece kabul eden var kabul etmeyen var.Benimki de 4. Yılımıza girerken artık yavaş yavaş gözünü açtı. Çünkü kv beni aramasın ama insan oğlunu arar. Geçmiş olsun der. Demedi çünkü eşim çocuk yaptığı için kızıyor kendince.Annesinin huyunu bilmez mi
Cocuk istememesi de cok garip. Bizimki de cocuk cocuk diye tutturdu, bir tane oldu, simdi de ikinci ikinci diye tutturdu. Allah size de bir evlat versin insallah.Hepsi biliyor annesinin huyunu. Sadece kabul eden var kabul etmeyen var.Benimki de 4. Yılımıza girerken artık yavaş yavaş gözünü açtı. Çünkü kv beni aramasın ama insan oğlunu arar. Geçmiş olsun der. Demedi çünkü eşim çocuk yaptığı için kızıyor kendince.
Çocuk istemesini şuna yoruyorum. Çocukları olmasın ki boşanma kolay olsun. Bir de eşim tek çocuk düşünün istemiyor torun falan. Aminnn inşallah olur. Açıkçası korkuyorum tekrar düşük olur diye. Düşüğün nedenini de bulmadan ve yanaşmak istemiyorum.Sağlıklı bir gebelik olacağından emin olsam ancak öyle. Değerlerim falan aslında çok iyi. Neden böyle oldu bilmiyorum.Cocuk istememesi de cok garip. Bizimki de cocuk cocuk diye tutturdu, bir tane oldu, simdi de ikinci ikinci diye tutturdu. Allah size de bir evlat versin insallah.
Ilk gebeliklerde düşük olma ihtimali fazla oluyor diye biliyorum. Ikinciyi deneyin bakalim. Yine sorunlu olursa tedavi gorursunuz.Çocuk istemesini şuna yoruyorum. Çocukları olmasın ki boşanma kolay olsun. Bir de eşim tek çocuk düşünün istemiyor torun falan. Aminnn inşallah olur. Açıkçası korkuyorum tekrar düşük olur diye. Düşüğün nedenini de bulmadan ve yanaşmak istemiyorum.Sağlıklı bir gebelik olacağından emin olsam ancak öyle. Değerlerim falan aslında çok iyi. Neden böyle oldu bilmiyorum.
Anladım teşekkür ederimIlk gebeliklerde düşük olma ihtimali fazla oluyor diye biliyorum. Ikinciyi deneyin bakalim. Yine sorunlu olursa tedavi gorursunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?