Kv Sorunsalı

allahım bugun okudugum bu kacıncı kaynana teroru costular ya

klasık kaynana gercekten yıldırıcı farkındayım ama maalesef evlılık kaynanayla bas etme oyunu gıbı bırsey

Oo harikasın bendede keşke o huy olsa, ben kimsenin yüzüne konuşamıyorum
Kv teşekkürler. Aynı evde 9 ay yaşayınca laf sokmalar kavgalar dedimki kızım kendine gel. Sustukça eziyorlar. Sonra çat pat her şeyi söyler oldum. İsterse patavatsız desinler. Ama saolsunlar onlar sayesinde açtım kendimi.

Öncelikle geçmiş olsun. Sizin için en hayırlı zamanda nasip olur inşallah.

Kutsal varlık annen diyen kayınvalidenizle ilgili iyi/ kötü tek bir yorum yapmayın bence. Siliyor mu? Bırakın silsin. Ne biçim insanlar var ya hu. Babaanne olmaya hazır değilmişmiş

Aminn canimm
Bende ilk gebeligimde kaybetmistim, nasipten oteye gecilmiyor.
Esin de yaninda ne guzel insallah hayirlisiyla saglikla bebegin olacaktir
Eşim de bu raddeye gelene kadar ben çok çektim. İlk etapta olmadı yani. 4yıldır iliğim kemiğim sömrüldü. Eşime gerçek yüzünü göstereyim dedikçe.şimdi çok şükür bıraktım. Dedim kim ne görmek istiyorsa yapsın diye. Şükür ki sabrın sonu selametmil. En büyük temennim sağlıklı bir bebeğimin olmasıdır. Teşekkür ederim.

Ben de 8 ay yasadim birlikte, gercekten cok degistirdiler beni saolsunlar, kendi degerimin farkina vardim, ozguvenimi kazandim tekrar, insan ezile ezile yeter be deyip kullerinden doguyor.

Gerçekten Allah sabır versin.Eşiniz en azından neyin ne olduğunun farkında.Anne kuzusu olanlarda var.Benden tavsiye uzak dur.

Gerçekten Allah sabır versin.Eşiniz en azından neyin ne olduğunun farkında.Anne kuzusu olanlarda var.Benden tavsiye uzak dur.
Bu raddeye zor geldi eşim.Önceden böyle değil. Çok şükür ki bir şeyleri görüyor artık

Annesinin huyunu bilmez mi
Hepsi biliyor annesinin huyunu. Sadece kabul eden var kabul etmeyen var.Benimki de 4. Yılımıza girerken artık yavaş yavaş gözünü açtı. Çünkü kv beni aramasın ama insan oğlunu arar. Geçmiş olsun der. Demedi çünkü eşim çocuk yaptığı için kızıyor kendince.

Cocuk istememesi de cok garip. Bizimki de cocuk cocuk diye tutturdu, bir tane oldu, simdi de ikinci ikinci diye tutturdu. Allah size de bir evlat versin insallah.

Cocuk istememesi de cok garip. Bizimki de cocuk cocuk diye tutturdu, bir tane oldu, simdi de ikinci ikinci diye tutturdu. Allah size de bir evlat versin insallah.
Çocuk istemesini şuna yoruyorum. Çocukları olmasın ki boşanma kolay olsun. Bir de eşim tek çocuk düşünün istemiyor torun falan. Aminnn inşallah olur. Açıkçası korkuyorum tekrar düşük olur diye. Düşüğün nedenini de bulmadan ve yanaşmak istemiyorum.Sağlıklı bir gebelik olacağından emin olsam ancak öyle. Değerlerim falan aslında çok iyi. Neden böyle oldu bilmiyorum.

Ilk gebeliklerde düşük olma ihtimali fazla oluyor diye biliyorum. Ikinciyi deneyin bakalim. Yine sorunlu olursa tedavi gorursunuz.

Herşeye karışmayın bence.
Eşiniz tepkisinde haklı ve bırakın kendi aralarında çözsünler.
Siz zaten ona göre öylede kötüsünüz böylede

QUOTE="Morbahar, post: 64701270, member: 1001763"]
Herkese iyi bayramlar.
Yaklaşık bir hafta önce düşük yaptım. Eş ailesinden herkes geçmiş olsun diye beni ve eşimi aradılar.Kp aradı beş dk sonra kv aradı.Kp demiştir gelini ara diye yoksa benim numaramı falan siliyor.Aldığım hediye olursa atıyor ya da birine veriyor. Neyse aradı ve konuşma 1 dk sürdü.İlk aylar olur böyle canım falan diye dil ucuyla konuştu ve acele ile kapattı.
Ben istenmeyen gelinim. 4 yıldır asla kabul etmedi beni. İnsanlar övdü o yerdi. Ne saygısızlığım oldu ne başka bir şeyim. Ama durup durup kavgalar gürültüler çıkardı. Keşke gelmeseydin, oğlum şuraya gidelim ama karın gelmesin ne de olsa el kızı. Vs vs.Geçen yılda da bir kaç defa eşimle bana çocuk yapmayın daha babaanne olacak yaşta değilim demişti.Anlayacağınız ayrılalım diye bekliyor.Bir de falcıya gitmiş çocuğumuz olacak mı ya da olacaksa ne zaman olacak diye.Kısacası eşimi geçmiş olsun bebeğiniz düşmüş ya da üzülme oğlum yine olur falan gibi hiç bir şekilde aramadı. Eşimde annesi geçmiş olsun demedi diye kırılıp bayramını kutlamamış.Sabahta eşim annesinin yazdığı mesajı gösterdi. Mayramın mübarek olsun oğlum. Kutsal varlık annenin bayramını çok güzel kutladın saol yazmış. Eşimde seninki de mübarek olsun yazmış. Sonra eşimi rehberden silmiş.Eşimde tutmuş onu silmiş. Eşime dedim ki sen silme ne olursa olsun annen diyorum dinlemiyor. Hayır yine de her şeyi geçtim beni bile aramasaydı ama insan kendi evladını neden geçmiş olsun diye aramaz ki. Eşim çocuk yaptığı için mi ona kızıyor kendince. Bilemiyorum.
[/QUOTE]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…