Yok hayır biz zaten 4 ay olana kadar söylemeyi düşünmüyorduk. Başka şehire geldik. İzinde söyleriz diyorduk. Ama düşük günü babası arayıp beni sorunca eşim de söylemiş.E sizde yani bu insanlara ne diye hamile olduğunuzu ilan ediyorsunuz biraz bekleseydiniz keşke.
Kaç haftalık düşük yaptınız?
Çok geçmiş olsun.
Eşinize de karışmayın annesi ile arasında hallederler bir şekilde onlar.
Yok zaten bana uzak olsun da ne yaparsa yapsın.Bence hiç karışma. Ayrıca benim çocuğumu istemeyen annem babam bile olsa ben de onu istemem.
2 aylıktı. Allah kimseye yaşatmasın.E sizde yani bu insanlara ne diye hamile olduğunuzu ilan ediyorsunuz biraz bekleseydiniz keşke.
Kaç haftalık düşük yaptınız?
Çok geçmiş olsun.
Eşinize de karışmayın annesi ile arasında hallederler bir şekilde onlar.
2 aylıktı. Allah kimseye yaşatmasın.
Bu ne saçmalık yaaaa. Hele ki bir kadın bunu yapan ve çocuk doğurmuş bir kadın. Düşük yapmanın insanın canını ne kadar yakabilecegini bilen birinin bunu yapması ağır. Her daim mesafeli olun kafanız rahat olsunHerkese iyi bayramlar.
Yaklaşık bir hafta önce düşük yaptım. Eş ailesinden herkes geçmiş olsun diye beni ve eşimi aradılar.Kp aradı beş dk sonra kv aradı.Kp demiştir gelini ara diye yoksa benim numaramı falan siliyor.Aldığım hediye olursa atıyor ya da birine veriyor. Neyse aradı ve konuşma 1 dk sürdü.İlk aylar olur böyle canım falan diye dil ucuyla konuştu ve acele ile kapattı.
Ben istenmeyen gelinim. 4 yıldır asla kabul etmedi beni. İnsanlar övdü o yerdi. Ne saygısızlığım oldu ne başka bir şeyim. Ama durup durup kavgalar gürültüler çıkardı. Keşke gelmeseydin, oğlum şuraya gidelim ama karın gelmesin ne de olsa el kızı. Vs vs.Geçen yılda da bir kaç defa eşimle bana çocuk yapmayın daha babaanne olacak yaşta değilim demişti.Anlayacağınız ayrılalım diye bekliyor.Bir de falcıya gitmiş çocuğumuz olacak mı ya da olacaksa ne zaman olacak diye.Kısacası eşimi geçmiş olsun bebeğiniz düşmüş ya da üzülme oğlum yine olur falan gibi hiç bir şekilde aramadı. Eşimde annesi geçmiş olsun demedi diye kırılıp bayramını kutlamamış.Sabahta eşim annesinin yazdığı mesajı gösterdi. Mayramın mübarek olsun oğlum. Kutsal varlık annenin bayramını çok güzel kutladın saol yazmış. Eşimde seninki de mübarek olsun yazmış. Sonra eşimi rehberden silmiş.Eşimde tutmuş onu silmiş. Eşime dedim ki sen silme ne olursa olsun annen diyorum dinlemiyor. Hayır yine de her şeyi geçtim beni bile aramasaydı ama insan kendi evladını neden geçmiş olsun diye aramaz ki. Eşim çocuk yaptığı için mi ona kızıyor kendince. Bilemiyorum.
Bu aileden korkun bence.Herkese iyi bayramlar.
Yaklaşık bir hafta önce düşük yaptım. Eş ailesinden herkes geçmiş olsun diye beni ve eşimi aradılar.Kp aradı beş dk sonra kv aradı.Kp demiştir gelini ara diye yoksa benim numaramı falan siliyor.Aldığım hediye olursa atıyor ya da birine veriyor. Neyse aradı ve konuşma 1 dk sürdü.İlk aylar olur böyle canım falan diye dil ucuyla konuştu ve acele ile kapattı.
Ben istenmeyen gelinim. 4 yıldır asla kabul etmedi beni. İnsanlar övdü o yerdi. Ne saygısızlığım oldu ne başka bir şeyim. Ama durup durup kavgalar gürültüler çıkardı. Keşke gelmeseydin, oğlum şuraya gidelim ama karın gelmesin ne de olsa el kızı. Vs vs.Geçen yılda da bir kaç defa eşimle bana çocuk yapmayın daha babaanne olacak yaşta değilim demişti.Anlayacağınız ayrılalım diye bekliyor.Bir de falcıya gitmiş çocuğumuz olacak mı ya da olacaksa ne zaman olacak diye.Kısacası eşimi geçmiş olsun bebeğiniz düşmüş ya da üzülme oğlum yine olur falan gibi hiç bir şekilde aramadı. Eşimde annesi geçmiş olsun demedi diye kırılıp bayramını kutlamamış.Sabahta eşim annesinin yazdığı mesajı gösterdi. Mayramın mübarek olsun oğlum. Kutsal varlık annenin bayramını çok güzel kutladın saol yazmış. Eşimde seninki de mübarek olsun yazmış. Sonra eşimi rehberden silmiş.Eşimde tutmuş onu silmiş. Eşime dedim ki sen silme ne olursa olsun annen diyorum dinlemiyor. Hayır yine de her şeyi geçtim beni bile aramasaydı ama insan kendi evladını neden geçmiş olsun diye aramaz ki. Eşim çocuk yaptığı için mi ona kızıyor kendince. Bilemiyorum.
Ben kimsenin ne arasını bozuyorum ne de arasını yapıyorum. Ben hiç karışmıyorum. Sadece annen silsin yine de sen silme dedim. Bu ara yapmak barıştırmak değil. Ben zaten uzağım çok şükür artık. Gözüm görmüyor kafam rahat. Ama merak ettiğim bir şeyi yazmıştım. Ara yapmak falan hiç yaptığım şey değilSizin gibi kadınları anlayamıyorum ben.Tamam eşinizle annesinin arasını bozmayın.Ama aralarını yapma isteği niye? Hak etmediği aşikar.4 yıldır sizi kabullenememiş,suratınıza karşı el kızı diyen biri.. Eşime yaranacağim ya da sevaba girerim düşüncesinden falan mı bu uğraş?? Kadından uzak durmanız için daha ağırr ne yapmalı? Yüzünüze falan mı tükürmeli? Zirve noktanız nedir daha fazla kendi topuğunuza sıkmamak için? Bir de B Bumuduur var size benzer konu açan.Allah akıl fikir versin ne diyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?