- 13 Nisan 2008
- 5.847
- 27.235
Aklı başında beni anlayan asıl mevzunun aramaması olmadığını anlayan bir yorum. Çok teşekkür ederim.Öncelikle geçmiş olsun sağlıkla gelsin inşallah
Ama tutup kayınvalideniz dese bu çocuk oğlumun da çocuğu ama benim için doğurmuyorsunuz arıyorum soruyorum yeter dese , kimse bir şey diyebilir mi ? Sizden önce oğlu düşünmeli annem niye böyle diye .
Yanlış evet ama bu sebepten su verilir mi verilmez mi bilemedim
Öncesi de varsa o zaman haklısınız .
Evet sizin gibi düşünmeyenlerin akılları başlarında değil. En doğrusunu siz biliyorsunuz. Burada bile kin kusup manipüle peşindesiniz. Karnınızda tehlikede bebek, dilinizde de nefret kin sözcükleri var. Kadın gezmesin arkadaşıyla dostuyla vakit geçirmesin gelip sizde çalışsın. Anneniz yapıyor diye o da yapsın. Bu işler zorlamayla tehditle olmaz içinden gelen gelir yapar. Kadın her gün gelse akşama kadar dursa bu sefer de mahremiyetimize saygısızlık yapıyor dersiniz. İlle telefonla konuşmaksa olay siz arayın bilgi verin. Doktor şunu bunu dedi diyin.Aklı başında beni anlayan asıl mevzunun aramaması olmadığını anlayan bir yorum. Çok teşekkür ederim.
Bende :) arkadaşımın bir lafı var it' in Hayri yok hadi sahibininde mi yok diye.Ben ondan yardım istemiyorum ki. Ama insan hiç mi merak etmez beni değil yaa torununu da mı merak etmez. Kadının umrunda bile değil resmen. Ama ahtımdır ölse bir yudum su vermeyeceğim
Boşverın kafaya takmaya degmez yerı gelınce sızde aynı sekılde davranırsınız.Ben ondan yardım istemiyorum ki. Ama insan hiç mi merak etmez beni değil yaa torununu da mı merak etmez. Kadının umrunda bile değil resmen. Ama ahtımdır ölse bir yudum su vermeyeceğim
Ne demek istediğimi ne hissettiğimi anlayan bir kişi daha. Aynen öyle asıl konu yardık etmesi felan değil yaa insan düşmanını bile merak eder gitmesen bile arayıp sorar. Ama yok ben yanlış düşünüyorum ben abartıyorum doğru :)Bende :) arkadaşımın bir lafı var it' in Hayri yok hadi sahibininde mi yok diye.
Benim kv soğuk ilgilenmez sormaz idi torununu.insan bekliyor sorsun ilgilensin değer versin diye.evladima kıymet vermeyene değer vermeyeceksin.esime anlattım anlamadı sevmiyor işte çocuğu habire ne diye göstermeye çalışıyorsun diye.binolay oldu kv eşime ne onu getir (beni kasdediyor) ne çocuğunu sen gel yeter dedi.sanki baskasinin çocuğu.esim renkten renge girdi ama anladı.simdi yalandan çocuğu soruyorlar bişey ediyor.ama yok gecti o günler.
Sizde haklısınız değer veriyirsa değer görür
Kadın oğlunu bile aramamış düşmanını hiç merak etmez. Burda bizim senin ne hissettiğini anlamamız bir işe yaramıyor. Aramıyor işte kadın. Riskli hamilelik yaşarken bunları düşünmenin sana bi faydası yokNe demek istediğimi ne hissettiğimi anlayan bir kişi daha. Aynen öyle asıl konu yardık etmesi felan değil yaa insan düşmanını bile merak eder gitmesen bile arayıp sorar. Ama yok ben yanlış düşünüyorum ben abartıyorum doğru :)
Teşekkür ederim beni anladığımız için. Evet insan düşmanını bile merak ederken kv böyle yapması beni cidden etkiledi. Yani onun yardımına ilgisine ihtiyacım olduğu için değil. Yaa insan torununu merak etmez mi gerçi oğlunu merak etmeyen niye beni bebeğimi etsin kiİnsan komşusu hasta olsa arıyor soruyor yahu. Torun merak edilmez mi? Her sene mi hamile kalıyor bu kadın, hayatta maksimum iki üç kere yaşanan bir şey… sen haklısın konu sahibi. Bebeğin sağlıkla dünyaya gelsin. Su bile vermem falan deme ama sen de arama bundan sonra.
sız haklısınız. ona dıyecek bır lafımız yok. ama sımdı kaynananıza bılenmek yerıne, strese gırmek , uzulmek yerıne... kendınıze odaklanın.Arkadaşlar 31 haftalık hamileyim ve suyum geldiği için 1 haftadır tedavi altındayım. Doktor bebeği almamız gerekiyor dedi 1 gece hastanede kaldım sonra başka bir doktora gittim evde istirihatla edip 3 günde bir kontrol altında olmamı istedi. Ödüm kopuyor arda bir suyum akıyor yine. Evde dinlenmem gerekiyor. Sağolsun annem yemeklerimi herşeyimi yaptı dolabıma koydu. Kv de duydu biliyor ama bir kere bile ne evime gelmedi nasılsın birşeye ihtiyacın var mı diye ne de aramadı bile. Güya uyuyor olabilirmişim diye aramıyormuş. Yaaa uyusam bile ki görünce ararım. İnsan naısl böyle gamsız olabilir. Gerçi kendi oğluda yoğun bakımdayken aynısını yapmıştı. Bir diyorum ki eşime diyeyim anneni bir daha görmek istemiyorum bir de şu an eşimle konuşsam kendim daha kötü olacağım sinirleneceğim diyorum. Siz olsanız ne yapardınız
Evet çok doğru yazıyorsunuz. Kendime bebeğime odaklanmam gerekiyor ki öyle de yapıyorum ama işte bazen insan dayanamıyor. Bu mesajı yazdığım zamanda dayanamadığım bir andı ve paylaştım. Ama şu an cidden çokta önemli değil ne yaptığı kendimi bebeğimi strese sokmamam ondan daha değerli benim için.sız haklısınız. ona dıyecek bır lafımız yok. ama sımdı kaynananıza bılenmek yerıne, strese gırmek , uzulmek yerıne... kendınıze odaklanın.
saglıgınıza kavusunca, kendısı ıle konusursunuz belkı. ya da esınız konusur
ve kendınızle de bır bag kurmayın bu olayda, baksanıza ogluna bıle aynı tepkıyı veren bırı. sızı ya da bebegı sevmedıgınden degıl, rahat ve gamsız bırı sanırım
Evet haklısınız. Aslında birkaç gündür öyle yapıyordum bebeğime kendime odaklıydım. Ama işte insanın duygusal bir anı oluyor bende o esnada paylaştım ama şu an varlığını bile hatırlamak istemiyorum. Benim için yok yazdığınız gibişimdi kv nin yaşadığını bile unut. doğumunu yap sağlıkla kucağına al sonra düşersin defterini şimdi bebeğin daha önemli
Suan stres olmamanız lazimken kv yi düşünmek bebeğe haksızlık.Arkadaşlar 31 haftalık hamileyim ve suyum geldiği için 1 haftadır tedavi altındayım. Doktor bebeği almamız gerekiyor dedi 1 gece hastanede kaldım sonra başka bir doktora gittim evde istirihatla edip 3 günde bir kontrol altında olmamı istedi. Ödüm kopuyor arda bir suyum akıyor yine. Evde dinlenmem gerekiyor. Sağolsun annem yemeklerimi herşeyimi yaptı dolabıma koydu. Kv de duydu biliyor ama bir kere bile ne evime gelmedi nasılsın birşeye ihtiyacın var mı diye ne de aramadı bile. Güya uyuyor olabilirmişim diye aramıyormuş. Yaaa uyusam bile ki görünce ararım. İnsan naısl böyle gamsız olabilir. Gerçi kendi oğluda yoğun bakımdayken aynısını yapmıştı. Bir diyorum ki eşime diyeyim anneni bir daha görmek istemiyorum bir de şu an eşimle konuşsam kendim daha kötü olacağım sinirleneceğim diyorum. Siz olsanız ne yapardınız
YaaaÖncelikle kendine çok iyi bak… kimsenin de arayıp aramamasına takılma ama tabi unutma :)
Biz soralım sana nasılsın ? Bir şeye ihtiyacın var mı ?
Bak annen yanında imiş en büyün destekçi anneleriyi ki varlar Allah eksiklerini vermesin.
Sen bu evrede lütfen dinlen en çok doktorları dinle onları duy bebişe sohbet et onu da üzme