Kv ölse bir yudum su vermem artık

Suan stres olmamanız lazimken kv yi düşünmek bebeğe haksızlık.
Evet bence de bebeğime haksızlık. Doğru yazdınız. Aslında bir kaç gündür umrumda değildi ama bir anlık duygusal anıma denk geldi ama geçti. Benim için yok birisi zaten asıl önemli olan bebeğim ve sağlığı

Oğluna değer vermeyen sana niye versin ? Bukadar beklenti içinde olma .. kadın oğlunu yok saymış zamanında sana hiç eywallahı olmaz.. kendi annen baban varsa hayatta öp başına koy .. zaten gerisi yalan

Kv'ye odaklanacagima kendime, bebegime ve sagligimiza odaklanirim. Kv'ye olan tepkiniz, tavriniz bekleyebilir bence simdi.

Ben bu kafayı hiç anlayamıyorum. İnşallah hormonlardan dolayıdır. Yani çok zor değil mi ? Beni düşünmediler beni aramadı bir sürü içsel hesaplaşma intikamlar planlar havada uçuşuyor. Neden ? Aramasın aramayınca bir yeriniz mi eksildi ? Neden takıyorsunuz ki karnınızda her duygunuzu hisseden bir canlı varken oğluna merhamet etmeyen bir kadını kafanıza neden takıyorsunuz ?
Ha hamile olmasanız da takmayın kimseyi bu kadar önemsemeyin. Oğluna bal şeker de olsa sizinle herhangi bir bağı yok bu insanın. Sonra da torununa yapmadı gelmedi bakmadı triplerini atacaksınız bence. Hayatınız çok yorucu kusura bakmayın ama gerçekten Allah başka dert vermesin.

Böyle bı ınsan hıc dibinizde olmasın zaten . Şuan en önemli hassas donemdesınız. Kendınıze bebeğıne odaklanın negatıf dusuncelerı salın düşünmeyın bıle bence.

Gecmis olsun öncelikle suan bunları kafanıza takmayın çünkü stres olmamanız lazim

Bebek rahme düştüğünden beri kin ve nefretle büyüyor, yazık o bebeğe. Doğumdan sonra bunun acısı çıkacak

Kayınvalideyi bıraksanız da kendi derdinizle mi uğraşsanız? Ben olsam saniye düşünmem hiç kimseyi. Gerçekten hiç düşünmüyor, kötü bir insan olabilir. Ama bunu düşünüp can sıkmaya gerek var mı? Psikolojinizin son derece önemli olduğu şu günlerde sallayın gitsin. Siz de onun kötü gününde dilediğiniz gibi davranırsınız.

Bebek rahme düştüğünden beri kin ve nefretle büyüyor, yazık o bebeğe. Doğumdan sonra bunun acısı çıkacak
İnsanların ne yaşadığını ne hissettiğiniz düşünmeden ne kadar da acımasızca doğumdan sonra çıkacak bunun acısı diyebiliyorsunuz... Cidden bu kadar empati yoksunu olmayı nasıl başarıyorsunuz? Haaa ya da pardon sizde peygamber sabrı vardır kesin. Size yanlış yapan insanlara sevecen davranıp hiç benim gibi olumsuz etkilenmezsiniz. Doğru pardon siz daha iyisiniz daha merhametlisiniz. Ne diyeyim Maşallah size... Ama insan fıtratında böyle birşey yok bilin istedim.

Ne kadar da anlama yoksunu bir yorum. Ben ne sabırdan ne de sevecenlikten bahsediyorum. Bebek kin ve nefretle büyüyor, annenin her durumunu hissediyor. Bebek doğunca asabi stresli bir bebek olacak. Uykusuz günler ve geceler seni bekliyor. Acısı çıkacak dediğim bu. Kendin bilirsin,istediğin gibi devam et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…