- 1 Ocak 2022
- 3.597
- 12.726
Kendinizi doldurmayın, evladına bile merhamet,ilgi göstermemiş size de tepkisi farklı değil Kadının demek ki yapısı bu Sağlıkla yavrunuzu kucağınıza alın .Kv den özel ilgi beklemeyin mesafeyi koruyun ,ne kadar uzak o kadar iyi .....Arkadaşlar 31 haftalık hamileyim ve suyum geldiği için 1 haftadır tedavi altındayım. Doktor bebeği almamız gerekiyor dedi 1 gece hastanede kaldım sonra başka bir doktora gittim evde istirihatla edip 3 günde bir kontrol altında olmamı istedi. Ödüm kopuyor arda bir suyum akıyor yine. Evde dinlenmem gerekiyor. Sağolsun annem yemeklerimi herşeyimi yaptı dolabıma koydu. Kv de duydu biliyor ama bir kere bile ne evime gelmedi nasılsın birşeye ihtiyacın var mı diye ne de aramadı bile. Güya uyuyor olabilirmişim diye aramıyormuş. Yaaa uyusam bile ki görünce ararım. İnsan naısl böyle gamsız olabilir. Gerçi kendi oğluda yoğun bakımdayken aynısını yapmıştı. Bir diyorum ki eşime diyeyim anneni bir daha görmek istemiyorum bir de şu an eşimle konuşsam kendim daha kötü olacağım sinirleneceğim diyorum. Siz olsanız ne yapardınız
Bende aynı durumdayım. Ölse bir yudum su vermemBen öyle yapiyorum.
Benim KVde gebeliğimde beni yok saydi. En son evime gelip benimle kavga etti. Bebeğimi kayip ediyordum az kala.
Kronik bir hastalığım olduğu için gebeliğim zor geçti ama en zoru doğumdan sonra olan zaman oldu.
Lohusalik zaten zor ama birde üstüne kronik bir hastalik eklenince 100 kat daha zorlaşıyor.
Neyse, o olaydan sonra ipleri kopardim. Görüşmüyorum.
Geçen hafta kulağıma geldi. Kötü durumdaymiş. Hiç umursamadim. Pisliğinde boğulsun. Cenazesine bile gitmem
Benim kv de beni hiç aramadı hamileyken. Ben sorun etmedim bunu. Doğumum da inanılmaz travmatik oldu o zaman da bi nasılsın nasıl oldun demedi ama onu da fazla sorun etmemiştim. Sadece ben ağrıdan hıçkırarak ağlarken o gidecekti, gelip bebeğe bi baktı bana bakmadı bile. O zaman üzülmüştüm ama yine uzatmadım.
Burda sürekli bu tarz konular görünce ben mi fazla rahatım aslında bunlar sorun mu diyorum
Ama sorun olsa da anca kendimizi üzeriz. Beklentide olmamak en iyisi en güzeli. Boşverin.
Geçmiş olsun bu arada. Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah.
Böyleleri zaten evlerden ırak. Ben de sonradan mesajı güncelledim kendi yapısı böyle değilse kendi çocuklarına bu konuda çok ilgi gösterirse o zaman üzülürüm diye.Rahatlık değilde gamsizlik diyelim.
Ben şahsen her insana sevecen ve yardim sever yaklaşirim (balik burcuyum).
Bir yetişkin kadinin gebe ve bebeğini ölü doğurma eşiğinde olan başka bir kadina merhamet etmemesini anlamiyorum mesela (kendi KVdem).
Ben şahsen 7 el yabanciya bile koşarım. Analik yaparım.
Benim KVdeme hissettiğim nefret değil mesela. Bariz tiksinti. Resmen midem bulanıyor.
Eş ailesini önemsemek veya ilgi beklemek değil. Ben şahsen böyle kötü insanlarin hakikaten var olduğunu bilmiyordum mesela.
Ne bilim bebeğimin ölebilme ihtimaline sevinen bir insan benim KVdem ve bebeğimin Babaannesi olamaz.
Kanbağı olabilir ama bariz kötü bir insan olduğu için elimden geldiğince uzak tutuyorum
Böyleleri zaten evlerden ırak. Ben de sonradan mesajı güncelledim kendi yapısı böyle değilse kendi çocuklarına bu konuda çok ilgi gösterirse o zaman üzülürüm diye.
Ben doğum ağrılarım yüzünden sürekli ağlarken hem babamın eşi hem kv vardı yanımda, kv hiç ilgilenmedi gibi. Babamın eşi benle ağladı. Herkesin yapısı farklı diyip çok kafaya takmamaya çalıştım. Zaten derdim başımdan aşkın.
Senin kv zaten anlattıklarına göre gerçekten çok kötü birisi. Senden ailenden uzak olsun yeter.
Konu sahibi kendi oğluna karşı da öyle olduğunu söylemiş. Kadın belli ki çok soğuk birisi.
şuan odaklanmanız gereken bebeğiniz benceArkadaşlar 31 haftalık hamileyim ve suyum geldiği için 1 haftadır tedavi altındayım. Doktor bebeği almamız gerekiyor dedi 1 gece hastanede kaldım sonra başka bir doktora gittim evde istirihatla edip 3 günde bir kontrol altında olmamı istedi. Ödüm kopuyor arda bir suyum akıyor yine. Evde dinlenmem gerekiyor. Sağolsun annem yemeklerimi herşeyimi yaptı dolabıma koydu. Kv de duydu biliyor ama bir kere bile ne evime gelmedi nasılsın birşeye ihtiyacın var mı diye ne de aramadı bile. Güya uyuyor olabilirmişim diye aramıyormuş. Yaaa uyusam bile ki görünce ararım. İnsan naısl böyle gamsız olabilir. Gerçi kendi oğluda yoğun bakımdayken aynısını yapmıştı. Bir diyorum ki eşime diyeyim anneni bir daha görmek istemiyorum bir de şu an eşimle konuşsam kendim daha kötü olacağım sinirleneceğim diyorum. Siz olsanız ne yapardınız
Yani şu durumda bile cidden tek derdiniz kayınvalide mi?Arkadaşlar 31 haftalık hamileyim ve suyum geldiği için 1 haftadır tedavi altındayım. Doktor bebeği almamız gerekiyor dedi 1 gece hastanede kaldım sonra başka bir doktora gittim evde istirihatla edip 3 günde bir kontrol altında olmamı istedi. Ödüm kopuyor arda bir suyum akıyor yine. Evde dinlenmem gerekiyor. Sağolsun annem yemeklerimi herşeyimi yaptı dolabıma koydu. Kv de duydu biliyor ama bir kere bile ne evime gelmedi nasılsın birşeye ihtiyacın var mı diye ne de aramadı bile. Güya uyuyor olabilirmişim diye aramıyormuş. Yaaa uyusam bile ki görünce ararım. İnsan naısl böyle gamsız olabilir. Gerçi kendi oğluda yoğun bakımdayken aynısını yapmıştı. Bir diyorum ki eşime diyeyim anneni bir daha görmek istemiyorum bir de şu an eşimle konuşsam kendim daha kötü olacağım sinirleneceğim diyorum. Siz olsanız ne yapardınız
bu kadar da dolup taşmayın bakın erken doğum riskiniz de varBen ondan yardım istemiyorum ki. Ama insan hiç mi merak etmez beni değil yaa torununu da mı merak etmez. Kadının umrunda bile değil resmen. Ama ahtımdır ölse bir yudum su vermeyeceğim
Arkadaşlar geçen hafta eltim çağırdı iftara eşim kardeşiyle tartışmış diye gitmek istemedi bizde gitmedik. Neyse dün de kaynanam aradı çok yoğunum 1 haftadır arayacağım arayamıyorum yeni fırsatım oldu dedi. Neyse kaynanam eşinden ayrıldı kızıyla yaşıyor. Ve arkadaş çevresi oldukça fazla her günde Bn ir yere gidiyor. Normalde pazartesi günü onları çağıracaktım ama çok yoğunum dedi. Ayırca anne yani ilk onun çağırması gerekmiyor mu çocuklarını. O dışarılarda orada burada geziyor. Benim bildiğim ilk büyüklere gidilir. Eşime söyledim annenle konuştum çok yoğunmuş bu hafta boyunca doluymuş erteleyelim diye. Eşimde ne zamana kadar erteleyelim dedi nispet yaparak siz olsanız ne yapardınız
Siz bu şekilde düşünmeye devam edin.Yahu sen gerçekten kayınvalideni takıntı yapmışsın. Kadını sevmiyorsun, kaç tane konu açmışsın kadınla ilgili. Hem de arasın gelsin sorsun etsin istiyorsun. Bu ne yaman çelişki. Kayınvaliden hakkında açtığın ilk konuyu şuraya bırakıyorum. Kadın böyle birisi demek ki kabullen artık ya da git bir okb tedavisine başla. Bebeğini düşüneceğin yerde kv diye diye kendini yedin bitirdin.