Kv ölse bir yudum su vermem artık

Arkadaşlar 31 haftalık hamileyim ve suyum geldiği için 1 haftadır tedavi altındayım. Doktor bebeği almamız gerekiyor dedi 1 gece hastanede kaldım sonra başka bir doktora gittim evde istirihatla edip 3 günde bir kontrol altında olmamı istedi. Ödüm kopuyor arda bir suyum akıyor yine. Evde dinlenmem gerekiyor. Sağolsun annem yemeklerimi herşeyimi yaptı dolabıma koydu. Kv de duydu biliyor ama bir kere bile ne evime gelmedi nasılsın birşeye ihtiyacın var mı diye ne de aramadı bile. Güya uyuyor olabilirmişim diye aramıyormuş. Yaaa uyusam bile ki görünce ararım. İnsan naısl böyle gamsız olabilir. Gerçi kendi oğluda yoğun bakımdayken aynısını yapmıştı. Bir diyorum ki eşime diyeyim anneni bir daha görmek istemiyorum bir de şu an eşimle konuşsam kendim daha kötü olacağım sinirleneceğim diyorum. Siz olsanız ne yapardınız
Kendinizi doldurmayın, evladına bile merhamet,ilgi göstermemiş size de tepkisi farklı değil Kadının demek ki yapısı bu Sağlıkla yavrunuzu kucağınıza alın .Kv den özel ilgi beklemeyin mesafeyi koruyun ,ne kadar uzak o kadar iyi .....

Ben öyle yapiyorum.
Benim KVde gebeliğimde beni yok saydi. En son evime gelip benimle kavga etti. Bebeğimi kayip ediyordum az kala.
Kronik bir hastalığım olduğu için gebeliğim zor geçti ama en zoru doğumdan sonra olan zaman oldu.
Lohusalik zaten zor ama birde üstüne kronik bir hastalik eklenince 100 kat daha zorlaşıyor.
Neyse, o olaydan sonra ipleri kopardim. Görüşmüyorum.
Geçen hafta kulağıma geldi. Kötü durumdaymiş. Hiç umursamadim. Pisliğinde boğulsun. Cenazesine bile gitmem
Bende aynı durumdayım. Ölse bir yudum su vermem

Benim kv de beni hiç aramadı hamileyken. Ben sorun etmedim bunu. Doğumum da inanılmaz travmatik oldu o zaman da bi nasılsın nasıl oldun demedi ama onu da fazla sorun etmemiştim. Sadece ben ağrıdan hıçkırarak ağlarken o gidecekti, gelip bebeğe bi baktı bana bakmadı bile. O zaman üzülmüştüm ama yine uzatmadım.
Burda sürekli bu tarz konular görünce ben mi fazla rahatım aslında bunlar sorun mu diyorum 🤔
Ama sorun olsa da anca kendimizi üzeriz. Beklentide olmamak en iyisi en güzeli. Boşverin.
Geçmiş olsun bu arada. Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah.

Rahatlık değilde gamsizlik diyelim.

Ben şahsen her insana sevecen ve yardim sever yaklaşirim (balik burcuyum).
Bir yetişkin kadinin gebe ve bebeğini ölü doğurma eşiğinde olan başka bir kadina merhamet etmemesini anlamiyorum mesela (kendi KVdem).

Ben şahsen 7 el yabanciya bile koşarım. Analik yaparım.
Benim KVdeme hissettiğim nefret değil mesela. Bariz tiksinti. Resmen midem bulanıyor.
Eş ailesini önemsemek veya ilgi beklemek değil. Ben şahsen böyle kötü insanlarin hakikaten var olduğunu bilmiyordum mesela.
Ne bilim bebeğimin ölebilme ihtimaline sevinen bir insan benim KVdem ve bebeğimin Babaannesi olamaz.
Kanbağı olabilir ama bariz kötü bir insan olduğu için elimden geldiğince uzak tutuyorum

Rahatlık değilde gamsizlik diyelim.

Ben şahsen her insana sevecen ve yardim sever yaklaşirim (balik burcuyum).
Bir yetişkin kadinin gebe ve bebeğini ölü doğurma eşiğinde olan başka bir kadina merhamet etmemesini anlamiyorum mesela (kendi KVdem).

Ben şahsen 7 el yabanciya bile koşarım. Analik yaparım.
Benim KVdeme hissettiğim nefret değil mesela. Bariz tiksinti. Resmen midem bulanıyor.
Eş ailesini önemsemek veya ilgi beklemek değil. Ben şahsen böyle kötü insanlarin hakikaten var olduğunu bilmiyordum mesela.
Ne bilim bebeğimin ölebilme ihtimaline sevinen bir insan benim KVdem ve bebeğimin Babaannesi olamaz.
Kanbağı olabilir ama bariz kötü bir insan olduğu için elimden geldiğince uzak tutuyorum
Böyleleri zaten evlerden ırak. Ben de sonradan mesajı güncelledim kendi yapısı böyle değilse kendi çocuklarına bu konuda çok ilgi gösterirse o zaman üzülürüm diye.

Ben doğum ağrılarım yüzünden sürekli ağlarken hem babamın eşi hem kv vardı yanımda, kv hiç ilgilenmedi gibi. Babamın eşi benle ağladı. Herkesin yapısı farklı diyip çok kafaya takmamaya çalıştım. Zaten derdim başımdan aşkın.

Senin kv zaten anlattıklarına göre gerçekten çok kötü birisi. Senden ailenden uzak olsun yeter.

Konu sahibi kendi oğluna karşı da öyle olduğunu söylemiş. Kadın belli ki çok soğuk birisi.

Böyleleri zaten evlerden ırak. Ben de sonradan mesajı güncelledim kendi yapısı böyle değilse kendi çocuklarına bu konuda çok ilgi gösterirse o zaman üzülürüm diye.

Ben doğum ağrılarım yüzünden sürekli ağlarken hem babamın eşi hem kv vardı yanımda, kv hiç ilgilenmedi gibi. Babamın eşi benle ağladı. Herkesin yapısı farklı diyip çok kafaya takmamaya çalıştım. Zaten derdim başımdan aşkın.

Senin kv zaten anlattıklarına göre gerçekten çok kötü birisi. Senden ailenden uzak olsun yeter.

Konu sahibi kendi oğluna karşı da öyle olduğunu söylemiş. Kadın belli ki çok soğuk birisi.

Zaten genelde öyle.
Benimkide eşime kötü ama kaynima melek (aslinda o psikolojik istismara uğruyor ama konuyu uzatmak istemiyorum).

Bu durum beni ilgilendirmiyor , isterse kaynimi tekrar tekrar dogursun veya aşkı ilan etsin ama bu tip insanlar pusuda bekleyip her ama her güzel aninin ortasına micmak istiyorlar. Firsat vermezsen kavga, terör.
Yani KV gekmesin, ilgilenmesin. Benim için sorun değil. Zaten kendi moklu kıçıni toplasa şükür.
Ama bu tip psikopatlar gelip gelip sarıyor. Bir geçmişe bakıyorsun, doğumgününden tut gebeliğine, düğününden tut bayramina her ama her özel gününü mundar etmiş
Yani cekip gitse git etmem. Gelip gelip ipini koparmış gibi deli gibi isiriyorlar. Yoksa kimse KV sevdalısı değil:KK66:

Arkadaşlar 31 haftalık hamileyim ve suyum geldiği için 1 haftadır tedavi altındayım. Doktor bebeği almamız gerekiyor dedi 1 gece hastanede kaldım sonra başka bir doktora gittim evde istirihatla edip 3 günde bir kontrol altında olmamı istedi. Ödüm kopuyor arda bir suyum akıyor yine. Evde dinlenmem gerekiyor. Sağolsun annem yemeklerimi herşeyimi yaptı dolabıma koydu. Kv de duydu biliyor ama bir kere bile ne evime gelmedi nasılsın birşeye ihtiyacın var mı diye ne de aramadı bile. Güya uyuyor olabilirmişim diye aramıyormuş. Yaaa uyusam bile ki görünce ararım. İnsan naısl böyle gamsız olabilir. Gerçi kendi oğluda yoğun bakımdayken aynısını yapmıştı. Bir diyorum ki eşime diyeyim anneni bir daha görmek istemiyorum bir de şu an eşimle konuşsam kendim daha kötü olacağım sinirleneceğim diyorum. Siz olsanız ne yapardınız
şuan odaklanmanız gereken bebeğiniz bence
gelse karışsa bu sefer de karıştı olur ne güzel mesafeli olması daha iyi eğer anlaşamıyorsanız,kendi anneniz yardıma geliyormuş zaten. Şuan tek düşünceniz bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almak olsun boşverin kv düşünüp kendinizi strese sokmayın…

Yani şu durumda bile cidden tek derdiniz kayınvalide mi?

ben olsaydım Valla bundan sonra ondan hiç bir beklentim olmazdı. Bir daha görüşmeyeceğim demezdim ama Yok etkisiz eleman sayardım. Yine yüzüne karşı merhaba merhaba derdim o kadar. Eşimin annesi ok, kedinin köpeğin doğurduğu gibi o da eşimi doğurmuş işte. Saygısızlık etmem ama he he der geçerim. Hiç de kendimi üzmem. Sizin ona ihtiyacınız yok. siz ve eşiniz kendinize yetersiniz. Allah bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Şimdi hiç kendinizi üzmeyin (bebek de üzülmesin) kendinize çok iyi bakın, siz kendi değerinizi bilin yeter, sizin değerinizi bilmeyenin ise kendi kaybı.

Ay ne yaparsa yapsın. İlla biri kırılıp alınacaksa bu siz değil, eşiniz olmalı anne onun annesi.
Siz dinlenmenize ve bebeğinize odaklanın.

Erken doğum riskin var ama derdin yine kayınvalide. Annen, eşin neyine yetmiyor?
Bu kadın evine gelen, seni rahatsız eden biri de değil. Yapmayıp kendi beklemiyor yani.
Baştan beri sevmemişsiniz birbirinizi.
Oğluna karşı da sıcak değil, sana özel bir garezi yok.
Gelse, arasa bahane bulacağın şeyler olacağına da eminim orası ayrı.
Bu kadar kayınvalide odaklı yaşamayı ben anlamıyorum.

Ararsa muhtemelen moralinizi bozacak şeyler söyleyecek. SOnra bu samimiyete dayanarak belki de lohusa döneminizi zehir edecek. Bence üzülmek yerine sevinin.

Ben ondan yardım istemiyorum ki. Ama insan hiç mi merak etmez beni değil yaa torununu da mı merak etmez. Kadının umrunda bile değil resmen. Ama ahtımdır ölse bir yudum su vermeyeceğim
bu kadar da dolup taşmayın bakın erken doğum riskiniz de var
herkes ne yaparsa yapsın şuan sağlık ve iç huzurunuza odaklanın

Allah ım sağlık ve sıhhatle zamanında kucağınıza almayı nasip etsin

Öncelikle geçmiş olsun sağlıkla gelsin inşallah 😊
Ama tutup kayınvalideniz dese bu çocuk oğlumun da çocuğu ama benim için doğurmuyorsunuz arıyorum soruyorum yeter dese , kimse bir şey diyebilir mi ? Sizden önce oğlu düşünmeli annem niye böyle diye .
Yanlış evet ama bu sebepten su verilir mi verilmez mi bilemedim
Öncesi de varsa o zaman haklısınız .

Gelmesin diye kanaması olduğunu saklayan da var, aramadı diye kırılan da. Kv mevzusu zor iş.
Bence bebeğinizi strese sokmayın. Etkileniyorlar her halimizden. Sağlıkla geldin bebişiniz.

Niye kendinizi gaza getiriyorsunuz ki
gelse geldi yatamıyorum rahatsızım dersiniz belki arasa uyandırdı dersiniz belki
zaten bu halinizde kimse sizden yemek beklemez mutfağın yeri belli anneniz eşiniz gider yapar yer sizde bir kase koyarlar yersiniz stres en tehlike şey bu zamanlar boşu boşuna kendinizi geriyorsunuz
bebişinizi kendinizi düşünün

Kendi oğlu yoğun bakındayken aramamış kadın, seni niye arasın gamsız. Boşuna böyle şeyleri düşünüpte bebeği de kendinide strese sokma. Yat dınlen.

Yahu sen gerçekten kayınvalideni takıntı yapmışsın. Kadını sevmiyorsun, kaç tane konu açmışsın kadınla ilgili. Hem de arasın gelsin sorsun etsin istiyorsun. Bu ne yaman çelişki. Kayınvaliden hakkında açtığın ilk konuyu şuraya bırakıyorum. Kadın böyle birisi demek ki kabullen artık ya da git bir okb tedavisine başla. Bebeğini düşüneceğin yerde kv diye diye kendini yedin bitirdin.

Arkadaşlar geçen hafta eltim çağırdı iftara eşim kardeşiyle tartışmış diye gitmek istemedi bizde gitmedik. Neyse dün de kaynanam aradı çok yoğunum 1 haftadır arayacağım arayamıyorum yeni fırsatım oldu dedi. Neyse kaynanam eşinden ayrıldı kızıyla yaşıyor. Ve arkadaş çevresi oldukça fazla her günde Bn ir yere gidiyor. Normalde pazartesi günü onları çağıracaktım ama çok yoğunum dedi. Ayırca anne yani ilk onun çağırması gerekmiyor mu çocuklarını. O dışarılarda orada burada geziyor. Benim bildiğim ilk büyüklere gidilir. Eşime söyledim annenle konuştum çok yoğunmuş bu hafta boyunca doluymuş erteleyelim diye. Eşimde ne zamana kadar erteleyelim dedi nispet yaparak siz olsanız ne yapardınız

Yahu sen gerçekten kayınvalideni takıntı yapmışsın. Kadını sevmiyorsun, kaç tane konu açmışsın kadınla ilgili. Hem de arasın gelsin sorsun etsin istiyorsun. Bu ne yaman çelişki. Kayınvaliden hakkında açtığın ilk konuyu şuraya bırakıyorum. Kadın böyle birisi demek ki kabullen artık ya da git bir okb tedavisine başla. Bebeğini düşüneceğin yerde kv diye diye kendini yedin bitirdin.
Siz bu şekilde düşünmeye devam edin.

X