Kv ölse bir yudum su vermem artık

Mlk8822

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2021
612
-49
30
Arkadaşlar 31 haftalık hamileyim ve suyum geldiği için 1 haftadır tedavi altındayım. Doktor bebeği almamız gerekiyor dedi 1 gece hastanede kaldım sonra başka bir doktora gittim evde istirihatla edip 3 günde bir kontrol altında olmamı istedi. Ödüm kopuyor arda bir suyum akıyor yine. Evde dinlenmem gerekiyor. Sağolsun annem yemeklerimi herşeyimi yaptı dolabıma koydu. Kv de duydu biliyor ama bir kere bile ne evime gelmedi nasılsın birşeye ihtiyacın var mı diye ne de aramadı bile. Güya uyuyor olabilirmişim diye aramıyormuş. Yaaa uyusam bile ki görünce ararım. İnsan naısl böyle gamsız olabilir. Gerçi kendi oğluda yoğun bakımdayken aynısını yapmıştı. Bir diyorum ki eşime diyeyim anneni bir daha görmek istemiyorum bir de şu an eşimle konuşsam kendim daha kötü olacağım sinirleneceğim diyorum. Siz olsanız ne yapardınız

Aranızda öncesinde bir problem mi var? Ya da kayınvalide de mi bir sorun var? Kendi oğluna bile yoğun bakım sürecinde aynı şeyi yaptı demişsiniz. Yani normal bir insanın yapacağı şeyler değil bunlar. Şu anda hiç eşinizle bu tarz şeyleri konuşup kendinizi ve ortamı germeyin derim..hele bir bebek sağlıkla gelsin, sonra halledilecek konular bunlar. Eşiniz de neyin ne olduğunu görüyordur elbette.
Umarım sağlıkla kucağınıza alırsınız bebeğinizi.

Bir kavgamız sadece mesafeliyiz çok samimi değiliz o kadar.

Şöyle söyliyim benim kv de fazla samimiyet seviyor ben de bu durumdan rahatsızım. Hiç gelmese aramasa yokluğunu fark etmem şahsen. İleride hamilelik süreci yaşarsam ya beni bunaltırsa veya çocuk doğduğunda her gün gelirse diye şimdiden panik oluyorum

Neden yardımına ihtiyaç duyuyorsunuz anneniz var eşiniz var. Daha iyi fazla samimiyettense uzak olsun. Kafanız rahat eder. Geçmiş olsun bu arada sağlıkla kucağınıza alın
Ben ondan yardım istemiyorum ki. Ama insan hiç mi merak etmez beni değil yaa torununu da mı merak etmez. Kadının umrunda bile değil resmen. Ama ahtımdır ölse bir yudum su vermeyeceğim

Bir kavgamız sadece mesafeliyiz çok samimi değiliz o kadar.
Ben dahil herkes eş ailesi ile mesafeli zaten. O çok değişik bir şey değil. Siz anladığım kadarıyla bir kere bile aramamasindan şikayetçisiniz. Bence haklısınız ya. Devamlı devamlı iletişim kurmak bana göre de değil, kurmuyoruz da zaten. Ama böyle hastane, hastalık vb. İşler oldugunda da insan bir aramalı ya. Ancak yine de oturmayan şeyler var. Çocuğuna niye öyle yapmış yoğun bakım sürecinde.

Gamsızsa kendi oğluna da gamsızmış. Niye beklenti içindesiniz ki, sizin anneniz değil bırakın eşiniz beklesin. Umurumda olmadı şimdi de olmaz. Kusura bakmayın da benim suyum gelecek erken doğum tehlikem olacak, kayınvalidem niye aramıyor sormuyor diye dert edicem. Asla etmem ayrıca işime gelir. Sakince yatarım kendime bakarım. Onun torunundan önce benim çocuğum doğacak olan. Yardımsa kendi annem var bana ne kayınvalideden.

Şu aşamada kendinizi doldurup sinirlenmeyin bence. Sağlığınızı düşünün. Yatın dinlenin. Stres yapmayın.
Aramasın, sormasın, gelmesin. Aman.
Aynen öyle kendimi doldurmak istemiyorum. Tek bebeğim iyi olsun benimle olsun da. Ama işte insan yine de düşünüyor

e zaten sevmiyorsun. arasa gelse hatta hic gitmese basinda dursa daha mi iyi?
riskli gebeliksin, cocugunla hassas bir dönemdesin, kuvezler hayati riskler söz konusu
ama senin agzindan cikan cümle esimin annesi ölse.. merhamet etmem, su vermem, daha da görüşmem...
ne sacma sapan seylerle dolduruyorsun kendini, evrene de nefretli nefretli ölümlü cümleler saçıyorsun.
bence yaptigin cok yanlis. olumlu dusunemesen bile bari ölümlü ölümlü sacma cümleler kurma.
ayrica kadinla görüşmek istemesen hakkın var. senin hic bir seyin.
ama sen nasil 31 haftadir ne emeklerle karninda tasidiysan cocugunu o da senin esini tasimis. onlarin ikisi arasındaki bag seni ilgilendirmez. senin dogurdugun cocugunun da belki gözü kasi, belki bir huyu ona benzeyecek. zaten soyadi onun soyadi. aralarinda kan bagi var.
o yuzden torunuyla gotusturmem gibi sacma düşüncelere de girme.
zaten kadinin cok umrunda değilsiniz, geleceği gideceğiniz yilda birkac. onda da sevmiyorsaniz esiniz cocugunuzla gider. siz de evde dinlenirsiniz.
simdiden bunca negatif duyguyla icinizi sisirip karnınızdaki cocugu da strese sokmayin, boyle hassas donemde negatif negatif soylemleri de söyleyip evrene kötü enerji yaymayin

Benim kv de beni hiç aramadı hamileyken. Ben sorun etmedim bunu. Doğumum da inanılmaz travmatik oldu o zaman da bi nasılsın nasıl oldun demedi ama onu da fazla sorun etmemiştim. Sadece ben ağrıdan hıçkırarak ağlarken o gidecekti, gelip bebeğe bi baktı bana bakmadı bile. O zaman üzülmüştüm ama yine uzatmadım. Sizinkinin yapısı öyleymiş. Ben benimki eğer konu kendi çocuğu olduğunda inanılmaz bir ilgi alaka gösterirse demek ki yapısı öyle değilmiş beni umursamamış der üzülürüm yine ama onlarda da normal bir tavır takınırsa hiç canım sıkılmaz o zaman.
Burda sürekli bu tarz konular görünce ben mi fazla rahatım aslında bunlar sorun mu diyorum
Ama sorun olsa da anca kendimizi üzeriz. Beklentide olmamak en iyisi en güzeli. Boşverin.
Geçmiş olsun bu arada. Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah.

Son düzenleme:
Ben ondan yardım istemiyorum ki. Ama insan hiç mi merak etmez beni değil yaa torununu da mı merak etmez. Kadının umrunda bile değil resmen. Ama ahtımdır ölse bir yudum su vermeyeceğim

Ben öyle yapiyorum.
Benim KVde gebeliğimde beni yok saydi. En son evime gelip benimle kavga etti. Bebeğimi kayip ediyordum az kala.
Kronik bir hastalığım olduğu için gebeliğim zor geçti ama en zoru doğumdan sonra olan zaman oldu.
Lohusalik zaten zor ama birde üstüne kronik bir hastalik eklenince 100 kat daha zorlaşıyor.
Neyse, o olaydan sonra ipleri kopardim. Görüşmüyorum.
Geçen hafta kulağıma geldi. Kötü durumdaymiş. Hiç umursamadim. Pisliğinde boğulsun. Cenazesine bile gitmem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…