Aslında yardımdan ziyade bir kere bile aramamasindan şikayetçi gibi geldi banaNeden yardımına ihtiyaç duyuyorsunuz anneniz var eşiniz var. Daha iyi fazla samimiyettense uzak olsun. Kafanız rahat eder. Geçmiş olsun bu arada sağlıkla kucağınıza alın
Bir kavgamız sadece mesafeliyiz çok samimi değiliz o kadar.Aranızda öncesinde bir problem mi var? Ya da kayınvalide de mi bir sorun var? Kendi oğluna bile yoğun bakım sürecinde aynı şeyi yaptı demişsiniz. Yani normal bir insanın yapacağı şeyler değil bunlar.
Umarım sağlıkla kucağınıza alırsınız bebeğinizi.
Ben ondan yardım istemiyorum ki. Ama insan hiç mi merak etmez beni değil yaa torununu da mı merak etmez. Kadının umrunda bile değil resmen. Ama ahtımdır ölse bir yudum su vermeyeceğimNeden yardımına ihtiyaç duyuyorsunuz anneniz var eşiniz var. Daha iyi fazla samimiyettense uzak olsun. Kafanız rahat eder. Geçmiş olsun bu arada sağlıkla kucağınıza alın
Umursamıyorum eşim annem kendi ailem yardım ediyor zaten bana. Ama insan bir aramaz mı gelemez mi yaa illa yardım etmesi için değilUmursamazdım.. Eş ailesini bu kadar büyütmeyin gözünüzde..
Benim kv fazla samimi olmak istediğinden bana da tam tersi huzurlu geliyor sanırımAslında yardımdan ziyade bir kere bile aramamasindan şikayetçi gibi geldi bana
Aynen öyle çok doğru yazdınız. Yardım değil istediğim insan bir kere arayıp sorar yaa.Aslında yardımdan ziyade bir kere bile aramamasindan şikayetçi gibi geldi bana
Ben dahil herkes eş ailesi ile mesafeli zaten. O çok değişik bir şey değil. Siz anladığım kadarıyla bir kere bile aramamasindan şikayetçisiniz. Bence haklısınız ya. Devamlı devamlı iletişim kurmak bana göre de değil, kurmuyoruz da zaten. Ama böyle hastane, hastalık vb. İşler oldugunda da insan bir aramalı ya. Ancak yine de oturmayan şeyler var. Çocuğuna niye öyle yapmış yoğun bakım sürecinde.Bir kavgamız sadece mesafeliyiz çok samimi değiliz o kadar.
Ya biz de çok konuşmayız kafam rahat evetBenim kv fazla samimi olmak istediğinden bana da tam tersi huzurlu geliyor sanırım
Umursuyorsunuz işte.. Kayınvalideniz bi yabancı, eşinizin annesi olması bu durumda pek bi şey ifade etmiyor o yüzden takmayın..Umursamıyorum eşim annem kendi ailem yardım ediyor zaten bana. Ama insan bir aramaz mı gelemez mi yaa illa yardım etmesi için değil
Aynen öyle kendimi doldurmak istemiyorum. Tek bebeğim iyi olsun benimle olsun da. Ama işte insan yine de düşünüyorŞu aşamada kendinizi doldurup sinirlenmeyin bence. Sağlığınızı düşünün. Yatın dinlenin. Stres yapmayın.
Aramasın, sormasın, gelmesin. Aman.
Ben ondan yardım istemiyorum ki. Ama insan hiç mi merak etmez beni değil yaa torununu da mı merak etmez. Kadının umrunda bile değil resmen. Ama ahtımdır ölse bir yudum su vermeyeceğim