Siz uyurken gelmiş sizi kaldırmış, benim de bebeğim yeni doğmuştu, bir aylık bile değildi, eve girdi, yanına gidip uyuyan çocuğu bilerek uyandırdı mesela.
Ya da koltukta yatmak istemeyip benim yatağımda yat dememi beklemesi falan... Bebeğime acıdığını söylemesi, oğlunun evinde rahat ederlermiş kızının evinde edemezlermiş. Evlerine kahvaltılık almışlar, peynirin parasının yarısını siz verin dedi ya :) ben bozuldum diye de terslediler. Sayfalarca yazabilirim, ben de eşimi ikna edemedim yıllardır. Eşim iyi niyetli olduklarını söylüyor. Onlar da bizim kötü niyetimiz yok deyip arkadan konuşuyorlar oysa. Acaba onlar gibi yapıp yanlış anlamışlar desem mi diye düşündüm bazen. Ama sonra Allahın gördüğü bir durumu neden aleyhime çevirip Allahın gazabını çekeyim diye düşündüm. Size güzel yorumlar yapan da olmuş, muhatap olmayın odanıza gidin yazmışlar. Biliyor musunuz, ben acaba sağlığımı korumak adına az görüşsem akrabalık hakkını çiğnemiş olur muyum diye bile düşündüm, bu kadar ince düşündüm yani. Çünkü her şeyi düşünmek zorundayız. Kötülük kolay, kaynananız gibi siz de yapabilirsiniz, bizler de yaparız. Ama hesabını vermek daha zor, bu yüzden akıllı insanlar kötü olmayı ya da cici kız olmayı değil, doğru şekilde davranmayı tercih eder. İnşallah bizler de doğru davranıp ne ezer ne eziliriz