• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kv nin yatılı kalmasını istemediğimi defalarca söyledim eşime daha nasıl anlatabilirim sizce

Bir şey diyeyim mi inanilmaz haklisın.Rahatsız oluyorum, musait değiliz falan geçin bunları.Bazı insanlar bu usluptan anlıyor.Onlara hakettiğini vermek gerek😂
Gerçekten öyle ilk evlendiğim hafta bi seferinde ben daha 1.5 saat bile olmamıştı uyuyalı geldi beni uyandırdı kızdım niye uyandırdın diye olsun evinin işini yaparsın dedi. Gözlerim acıyor başım dönüyor işi nasıl yapiyim deyince kahkaha atmıştı. Sonradan ilk günlerde kalmasından rahatsız olduğumu bi şekilde anlatınca ben bi odada yattım sen ayrı odada ne var bunda dedi. Yani rahatsız etmek umrunda değil en iyisi ondan daha çirkef olabilmek ama daha o duruma gelemedim

Gerçekten öyle ilk evlendiğim hafta bi seferinde ben daha 1.5 saat bile olmamıştı uyuyalı geldi beni uyandırdı kızdım niye uyandırdın diye olsun evinin işini yaparsın dedi. Gözlerim acıyor başım dönüyor işi nasıl yapiyim deyince kahkaha atmıştı. Sonradan ilk günlerde kalmasından rahatsız olduğumu bi şekilde anlatınca ben bi odada yattım sen ayrı odada ne var bunda dedi. Yani rahatsız etmek umrunda değil en iyisi ondan daha çirkef olabilmek ama daha o duruma gelemedim
Çok merakliysan sen yaparsın deyiverseymissiniz keske.Bu hayatta ögrendigim bir şey varsa o da fuzuli kibarlıkların hiç luzmu olmadığıdır.Herkese hakettigini vereceksin.Sen üzüleceğine karsi taraf uzulsun.Uzulsun ki bir daha nasil adim atip atmayacagini ögrensin;)

Sorun orada zaten, başkasının evi gibi görmüyorlar ki. Oğlumun evi, benim evimdir kafası. Halbuki oğlu bekar olsaydı ve gerçekten oğlunun evi olsaydı, o eve adım atamazdı kaynanatörler
hay ogullarinin evine o evdeki kadinda hizmetli zaten ogulcuklarinin esi hayat arkadasi degil sanki nikah kiyilirken gelin tek damat tarafinda herkes o deftere imza atiyor ramazan ayinda satilan kola gibiler hep esantiyonlari var

Koptm gülmekten.. İyi hoş söylüyorsun da bu lafları söylemek zor olur ben söylemezdim sanırım :olamaz:

Ne var söyleyemeyecek? Gözünüzde doğru ve iyilikte yeri olmayana sallayın ağzınıza geleni gitsin.
Sonra birikir insan, gider hak etmeyen birine patlar bir şey olur, o daha can sıkar. Hak edene verin ayarı biraz cesaret.

Ben de diyemem ama çok isterdim ya defalarca okuyup söylediğimi hayal ettim ne iyi olurdu hep sustum evliliğim mahvoldu onun her dakika iç içe olma hevesinden keşke böyle eltim olsa diyorum

Benim gibi bi eltiyi istediğine emin misin? Ahaha.. :))
Senin kaynanayı 1 haftada manyak ederdim bende olsaydı, hele cüzdanımı evimi karıştıracak yanlışlıkla(!) o ellerine çay suları filan dökülür "Ah kıyamam elin mi yandı ayy pardon kazara oldu". Yakarım o uzun elleri, terbiyesize bak. Tabi eş faktörü de önemli.

Bir şey diyeyim mi inanilmaz haklisın.Rahatsız oluyorum, musait değiliz falan geçin bunları.Bazı insanlar bu usluptan anlıyor.Onlara hakettiğini vermek gerek😂

Kesinlikle.
Arada gerekiyor; edepsize edeple yaklaştıkça tepene çıkardığınla kalırsın. Sen de dolayacaksın biraz eteği beline tenhada, imajını zedeletmeden. İyiye de iyi olursun. Kadife eldiven içinde demir yumruk olmak gerekiyor, bunu bilirim bunu söylerim.

Tabi ben aynı konumda olsam, şimdiye bu manzaraya gık sesi çıkarmayan adamı boşardım orası ayrı. Konu sahibi boşanmayacaksa da eh, biraz gözü karartsa kvye karşı, cevval olsa kendini suistimal ettirmez en azından.

Normal insanlar için doğru değil haklısınız da benim karşımdaki insan en başından beri bana haksızlık, etmeyi benim en ince özelime girmeyi, en zor anlarımı daha da berbat edip merhametsiz davranmayı kendine hak gördü benim en ufak tepkimden anlamlar çıkarıp beni hatalı gördüler çünkü benim rahatsız olmaya hakkım yok onlara göre o yüzden ben diyorum ki böyle bi gelin gelse ona bu şekilde davransa artık hiç acımam çünkü daha fazlasını bile hak ediyor benim olan bütün yaşama sevincimi elimden aldı
Ben size hak veriyorum, önceki mesajda da yazdım. Benim eşim ve ailesi de benzer, hatta yarışırlar. Diğer üyenin mesajını doğru bulmadım, çünkü iftira tüm doğruları siler götürür. Zaten sizin gibi ince düşünen biri böyle bir şeye yanaşmaz diye düşündüm. Allah yardımcınız olsun

Ben size hak veriyorum, önceki mesajda da yazdım. Benim eşim ve ailesi de benzer, hatta yarışırlar. Diğer üyenin mesajını doğru bulmadım, çünkü iftira tüm doğruları siler götürür. Zaten sizin gibi ince düşünen biri böyle bir şeye yanaşmaz diye düşündüm. Allah yardımcınız olsun
Allah razı olsun size de üzüldüm ne diyeyim herşey imtihan keşke geçebilsek ne yapacağımı bilemiyorum Allah akıl fikir versin büyüklüklerini bilip ona göre davransalar da biz de hiç bunları düşünmek zorunda kalmasak sağlıklı iletişim kurabilmek mümkün olsaydı keşke ama ümidim yok işte elimden geldiğince uzak duruyorum böyle ömür nasıl geçer bilmiyorum

Kaynana koronooo var diye bağır 😅

Hamilesin yat kalkma. Kaynanadan bekle herseyi bakalim napcek :işsiz:
Hiç bir şey yapmaz bir bardak kaldırmaz zaten onun işini de istemiyorum vura vura yapar kendi bir şey yapacak olsa." Kaynananın iş yaptığı nerde görülmüş "diyen birinden ne beklersin ki

Bu kadın deli. De-li. Yasaklar kalkana kadar hasta oluverin. Ev koksun. Yemek vs hiçbir şey yapmayın. Temizlik malzemeleri koksun. Yemeği dışarıdan söyleyin hatta. İnternetten de annenizin olduğu şehirde doktor araştırın. Yasak kalkınca ilk fırsatta - güvenli bir şekilde- annenize gidin.
Zaten evlilik hayatı yaşamıyorsunuz. Sürekli yemek yapıp misafire yediren bir kadını çizdiniz bize.
Lohusa halinizle bu deli kadın hiç çekilmez. Annenizde kafanız rahat olur. Evliliği ve problemlerinizi de bir kez daha düşünürsünüz.

Hiç bir şey yapmaz bir bardak kaldırmaz zaten onun işini de istemiyorum vura vura yapar kendi bir şey yapacak olsa." Kaynananın iş yaptığı nerde görülmüş "diyen birinden ne beklersin ki
Kaynananın 3.gün yeni evli çifti gözetlemeye gitmesi nerede görülmüş? :KK53:

Allah razı olsun size de üzüldüm ne diyeyim herşey imtihan keşke geçebilsek ne yapacağımı bilemiyorum Allah akıl fikir versin büyüklüklerini bilip ona göre davransalar da biz de hiç bunları düşünmek zorunda kalmasak sağlıklı iletişim kurabilmek mümkün olsaydı keşke ama ümidim yok işte elimden geldiğince uzak duruyorum böyle ömür nasıl geçer bilmiyorum
Siz uyurken gelmiş sizi kaldırmış, benim de bebeğim yeni doğmuştu, bir aylık bile değildi, eve girdi, yanına gidip uyuyan çocuğu bilerek uyandırdı mesela.
Ya da koltukta yatmak istemeyip benim yatağımda yat dememi beklemesi falan... Bebeğime acıdığını söylemesi, oğlunun evinde rahat ederlermiş kızının evinde edemezlermiş. Evlerine kahvaltılık almışlar, peynirin parasının yarısını siz verin dedi ya :) ben bozuldum diye de terslediler. Sayfalarca yazabilirim, ben de eşimi ikna edemedim yıllardır. Eşim iyi niyetli olduklarını söylüyor. Onlar da bizim kötü niyetimiz yok deyip arkadan konuşuyorlar oysa. Acaba onlar gibi yapıp yanlış anlamışlar desem mi diye düşündüm bazen. Ama sonra Allahın gördüğü bir durumu neden aleyhime çevirip Allahın gazabını çekeyim diye düşündüm. Size güzel yorumlar yapan da olmuş, muhatap olmayın odanıza gidin yazmışlar. Biliyor musunuz, ben acaba sağlığımı korumak adına az görüşsem akrabalık hakkını çiğnemiş olur muyum diye bile düşündüm, bu kadar ince düşündüm yani. Çünkü her şeyi düşünmek zorundayız. Kötülük kolay, kaynananız gibi siz de yapabilirsiniz, bizler de yaparız. Ama hesabını vermek daha zor, bu yüzden akıllı insanlar kötü olmayı ya da cici kız olmayı değil, doğru şekilde davranmayı tercih eder. İnşallah bizler de doğru davranıp ne ezer ne eziliriz

Ama kabahat biraz da sizde. Madem eşiniz ev işini sevmiyor niye misafir çağırınca ağırlıyorsunuz. Eşim bana sormadan misafir çağırsa asla bir şey yapmayacağımı bilir. Sizinki de yapacağınızı biliyor. Kalkacak kendi yapacak. Yüz vermeyin şunlara yaa. 8 senelik evliyim daha bir kere tek başıma misafir ağırladığımı bilmem. Eşinizin ve ailesinin hizmetçisi değilsiniz anlayın şunu ve kesinlikle ama kesinlikle annenizin yanında doğum yapın. Toplanıp perişan ederler sizi. Lohusalık normal bir dönem değil. Sakın ha evde kalmayın. Eşiniz anasını sizin başınıza sarar kendi keyif yapar. Çok iyi düşünün bunu

Siz uyurken gelmiş sizi kaldırmış, benim de bebeğim yeni doğmuştu, bir aylık bile değildi, eve girdi, yanına gidip uyuyan çocuğu bilerek uyandırdı mesela.
Ya da koltukta yatmak istemeyip benim yatağımda yat dememi beklemesi falan... Bebeğime acıdığını söylemesi, oğlunun evinde rahat ederlermiş kızının evinde edemezlermiş. Evlerine kahvaltılık almışlar, peynirin parasının yarısını siz verin dedi ya :) ben bozuldum diye de terslediler. Sayfalarca yazabilirim, ben de eşimi ikna edemedim yıllardır. Eşim iyi niyetli olduklarını söylüyor. Onlar da bizim kötü niyetimiz yok deyip arkadan konuşuyorlar oysa. Acaba onlar gibi yapıp yanlış anlamışlar desem mi diye düşündüm bazen. Ama sonra Allahın gördüğü bir durumu neden aleyhime çevirip Allahın gazabını çekeyim diye düşündüm. Size güzel yorumlar yapan da olmuş, muhatap olmayın odanıza gidin yazmışlar. Biliyor musunuz, ben acaba sağlığımı korumak adına az görüşsem akrabalık hakkını çiğnemiş olur muyum diye bile düşündüm, bu kadar ince düşündüm yani. Çünkü her şeyi düşünmek zorundayız. Kötülük kolay, kaynananız gibi siz de yapabilirsiniz, bizler de yaparız. Ama hesabını vermek daha zor, bu yüzden akıllı insanlar kötü olmayı ya da cici kız olmayı değil, doğru şekilde davranmayı tercih eder. İnşallah bizler de doğru davranıp ne ezer ne eziliriz
Her cümlenize uzun uzun cevap yazasım geldi ama şimdi yemek yapmaya başlıcam. Yazdıklarınızı okuyunca şaşırdım benzer şeyler yaşamışız benimki de çocuğumu bilerek zorla uyandırdı çocuk ağladı işim vardı gidip çocuğu almak onla uğraşmak zorunda kaldım tekrar uyutmak için. Defalarca yatağıma yattı benden izin istemeden ben iş yaparken. Gidip kaldıramazdım umursamadım.kiradayız biz de kıt kanaat geçiniyoruz sürekli her konuşmasında bir şey ister eşim sürekli ona yiyecek giyecek bir seyler alır evlerine 4 maaş giriyor ben sürekli 2 liranın hesabını yaparken istediğim şeylerden çok çok fazla fedakarlık yaparken o sürekli eşimden bir şeyler bekliyor eşim de karşılıyor ben annesi diye ses çıkaramıyorum eşimden büyük bekar kaynım da sürekli para istiyor eşim veriyor hem de geri gelmiyor ona defalarca verme dedim dinlemiyor eşim. Sizinle oturup uzun uzun konuşmak isterdim. Ben çok iyi niyetli oldum bu yaşa kadar ama gördüm ki bu dünyada hep zarar görüyorum. Ahiret inancım var inşallah orda mükafatını görürüm. Eşimle kötü oluyoruz işte evliliğime çok yazık oldu sessizlik başa bela bunu anladım 😔

Akrabalık hakkı kendi akrabalarınız için geçerli eşinizinkilerle görüşme zorunluluğunuz yok insanlık adına görüşüyoruz ama hak etmeyene de insanlık yapılması gerekmez

:KK200:
Her cümlenize uzun uzun cevap yazasım geldi ama şimdi yemek yapmaya başlıcam. Yazdıklarınızı okuyunca şaşırdım benzer şeyler yaşamışız benimki de çocuğumu bilerek zorla uyandırdı çocuk ağladı işim vardı gidip çocuğu almak onla uğraşmak zorunda kaldım tekrar uyutmak için. Defalarca yatağıma yattı benden izin istemeden ben iş yaparken. Gidip kaldıramazdım umursamadım.kiradayız biz de kıt kanaat geçiniyoruz sürekli her konuşmasında bir şey ister eşim sürekli ona yiyecek giyecek bir seyler alır evlerine 4 maaş giriyor ben sürekli 2 liranın hesabını yaparken istediğim şeylerden çok çok fazla fedakarlık yaparken o sürekli eşimden bir şeyler bekliyor eşim de karşılıyor ben annesi diye ses çıkaramıyorum eşimden büyük bekar kaynım da sürekli para istiyor eşim veriyor hem de geri gelmiyor ona defalarca verme dedim dinlemiyor eşim. Sizinle oturup uzun uzun konuşmak isterdim. Ben çok iyi niyetli oldum bu yaşa kadar ama gördüm ki bu dünyada hep zarar görüyorum. Ahiret inancım var inşallah orda mükafatını görürüm. Eşimle kötü oluyoruz işte evliliğime çok yazık oldu sessizlik başa bela bunu anladım 😔
çok iyi anlıyorum sizi, maddi olarak sömürme durumu dibine kadar bizde de var. Ben de otobüse binmeyip yürüdüğümü bilirim, o dönem babası elektrik faturamın üstünü siz tamamlayın fazla gelirse demişti, istediği fazla tutar bin liraydı. çeyiz için köşeye koyduğum ilk parayı borç olarak babasına vermemi rica etmişti nişanlım, o para geri gelmedi bile. Ha bir de benim eşim de bekarken abisininin düğün masraflarını karşıladı :) sonra biz evlendik. Ama bir şüphem var ki sanki elti hanımın mehrini de ödedik gibi geliyor. İnşallah öyle değildir. Size kolay gelsin, afiyet olsun, Allah ferahlık versin, selamete çıkarsın inşallah:KK200:

Bu kadın deli. De-li. Yasaklar kalkana kadar hasta oluverin. Ev koksun. Yemek vs hiçbir şey yapmayın. Temizlik malzemeleri koksun. Yemeği dışarıdan söyleyin hatta. İnternetten de annenizin olduğu şehirde doktor araştırın. Yasak kalkınca ilk fırsatta - güvenli bir şekilde- annenize gidin.
Zaten evlilik hayatı yaşamıyorsunuz. Sürekli yemek yapıp misafire yediren bir kadını çizdiniz bize.
Lohusa halinizle bu deli kadın hiç çekilmez. Annenizde kafanız rahat olur. Evliliği ve problemlerinizi de bir kez daha düşünürsünüz.
Evet deli kv min annesi de deli diye bahseder ondan. Eskiden delileri sempatik bulurdum onlar da hayatın rengi derdim. Başıma gelince hiç öyle olmadı bu masum zararsız cinsten değil kendini deliye vurup her şeyi yapmaya kendinde hak görüyor. herkes kendi delisini kendisi çeksin. Yazdıklarınız için çok teşekkür ederim. Yemek te çok iyi yapamam ama doğru hep benden bekledi kv min 30 senedir filan tanıdığı biri yemek için canını verecek demişti. Bir kez sezaryen oldum her gün kv evimdeydi. 5.gün annem gitti o gün kv gelmedi ertesi gün kp mesaj attı annen yemeğe gelmek istiyormuş kabul ediyor musun dedi. Yemek yapacak misafir ağırlayacak durumda değilim dedim. Yaram acıyordu dik duramıyordum 6 gün olmuştu eşim çok kızdı çok yanlış konuşmuşsun senin yüzünden bu eve rahatça gelip gidemiyor ailem dedi. Ertesi gün ben hiç çağırmadığım halde kv geldi yemeğe geldim diye.o halimle kalkıp bir şeyler yaptım kp de geldi yanında çocuğu emziremedim saatlerce aç kaldı yemek pişirmek toplamak onlarla oturmak derken. Gidince emzirebildim ne kadar salakmışım şimdiki aklım olsa asla sessiz durmam yemek filan yapmam dışarıdan söyleyin ya da kendiniz yapın derim kp e de baba biraz diğer odaya geçer misin soğuk ben gidemiyorum derim o zaman diyemiyordum kimsenin de aklına gelmiyordu

Aynı şehirdeyken gelip kalmak ne yahu? Üstelik hamile kadının evinde. Hiçbir şey yapmayın lütfen. Eşyalarınızı karıştırdığını hissettiğiniz an da ayy anne onu bırak lütfen çok dağılıyor deyin. Her konuştuğunda ay çok yorgunum basım çok ağırıyor deyin, terslemek yerine anlayacağı dilden konuşun. Çok ilginç gerçekten.

:KK200: çok iyi anlıyorum sizi, maddi olarak sömürme durumu dibine kadar bizde de var. Ben de otobüse binmeyip yürüdüğümü bilirim, o dönem babası elektrik faturamın üstünü siz tamamlayın fazla gelirse demişti, istediği fazla tutar bin liraydı. çeyiz için köşeye koyduğum ilk parayı borç olarak babasına vermemi rica etmişti nişanlım, o para geri gelmedi bile. Ha bir de benim eşim de bekarken abisininin düğün masraflarını karşıladı :) sonra biz evlendik. Ama bir şüphem var ki sanki elti hanımın mehrini de ödedik gibi geliyor. İnşallah öyle değildir. Size kolay gelsin, afiyet olsun, Allah ferahlık versin, selamete çıkarsın inşallah:KK200:
Böyle insanı kullanan kişiler yüzünden artık iyi bi insan olmak içimden gelmiyor. Eskiden düşünceli, iyi niyetli biriydim insanlara iyilik etmeye, faydalı olmaya çalışırdım. Özellikle evlendikten sonra bu iyi niyetim o kadar suistimal edildi ki artık insani duygularım ölüyor iyi niyetlerimi kaybediyorum

Aynı şehirdeyken gelip kalmak ne yahu? Üstelik hamile kadının evinde. Hiçbir şey yapmayın lütfen. Eşyalarınızı karıştırdığını hissettiğiniz an da ayy anne onu bırak lütfen çok dağılıyor deyin. Her konuştuğunda ay çok yorgunum basım çok ağırıyor deyin, terslemek yerine anlayacağı dilden konuşun. Çok ilginç gerçekten.
Onlara göre çok normal. Bi kaç ay öncesine kadar her hafta gelip kalıyordu artık sinir krizi geçirmek geliyordu içimden. En ufak tepki versem ben suçlu durumuna düşerdim. Korona ya şükür ediyorum şimdi gelemiyor o bahaneyle

Back