KV nin ogluma davranışları

Çok teşekkür ederim tavsiyeleriniz için , Allah sizden razı olsun
Allah sizden de razı olsun . Eşiniz konusunda bence çok fevri davranmayın . Yıllarca o kadın ile yaşamış onun doğruları ile büyümüş . Annesinin hatasını kabullenememesi bu yüzden olabilir . Allah kimseyi şaşırtmasın . İyi geceler .

Amin, haklısınız , hayırlı geceler.

böyle birşeyi benm çocuğum söylese koşulsuz olarak çocuğuma inanır, kayınvalideye eşimin yanında telefon açar oğlum böyle söylüyor derim, kibar bir dille aynı şeyi 15 defa tekrarlayarak herkesin kafasına "çocuğum bana herseyi anlatır" kısmını koşullarım. İstemesem de işim de olsa ikisini yalnız bırakmam. Kolaylıklar dilerim, çok zor, arada eşiniz ve annesi arasında hassas dengeler varken. Bu nedenle bu sorunu çözmek size düşüyor. Oğlunuz o hareket pekiştirilmezse yani tekrar edilmezse unutur, yapma demenize gerek yok, üstüne düşülmeyen ve tekrarlanmayan hareketler söner.

Çok mu gerçekdışı geldi size yakınları tarafından tacize uğrayan çocuklar?

Belki de babaanneden korktuğu için söylemiyordu uzak kalınca tehlike olarak görmemiş olabilir . En iyisi sürekli gözünüz üzerinde olsun ama çocuğa da bunu söyleyip durmayın iyice yerleşmesin tazeci
Katılıyorum. Teyzemin küçük oğlunu bakıcı büyüttü teyzem çalışıyordu. Neyse yaşı büyüyünce kreş araştırmasına girdiler, bir kaç kreşe götürdüler falan ama çocuk ağlıyor can hıraş ben kreşe gitmem de gitmem. Anlayamadılar istemiyor üstelemeyin dediler bıraktı teyzemler zorlamadı ilkokula başladı direkt ilkokula başladığında anlattı. Meğer bakıcı kadın “kreşe gitmek istemiyorum diye ağlayacaksın x teyzemi istiyorum diyeceksin. Kreşte sana böyle bakmazlar, ben de bi daha sana bakmam ona göre” diye her gün işlemiş çocuğu çünkü para kesilmesin böyle de vicdansızlar var işte.

Benim oğlum da hergun babaannesi bize gelsin istiyordu , bakkala gitsek onuda çağırıyordu acaba KV mi çocuğu işledi böyle diye düşünmeye başladım çünkü bazen fısır fısır çocuğa birşeyler söylediğini duyuyordum ama mutfaktan tam anlamıyordum ne dediğini, soramadım da beni mi dinliyorsun der diye

kv çocuğun beslenmesinde ne kadar rol alıyor? çocuğunuza paketli gıdalar alıyor mu? yediriyor mu? eğer öyleyse o gıdalara sınırlama getirip çocuğun beslenmesi konusunda otorite olmanız lazım. Oğlumun ne yiyeceğine ben karar veriyorum mesela.

Beslenme konusunda ben karar veriyorum , o alır gelir abur cubur ama ben saklarım getirdiğini arada sırada aldığı abur cuburlardan veririm oğluma

Beslenme konusunda ben karar veriyorum , o alır gelir abur cubur ama ben saklarım getirdiğini arada sırada aldığı abur cuburlardan veririm oğluma
hmm o zaman beslenme değil, kayınvalideniz bir şekilde oğlunuzla iletişim kurmuş, araları iyi sanırım, düşkün sanırım oğlunuza, belki ondandır, sık mı görüşüyorlar? siz çalışıyor musunuz yani çocuğu tamamen kv ye bırakıyor musunuz?

Kv hakkında kirginliginiz dan dolayı çocuğunuzun yanında kötü hiç konuştunuz mu duydumu bu yüzden onu sevmedigini düşünüp her konuyu onun üstüne atabilir çünkü çocuklar çok zeki yada kv gercekten bu hareketi yapıyor acilen uyarmaniz sormanız lazım bebeğiniz içinde psikolojik danışmanlık alın derim

Ben evdeydim oğluma ben bakıyorum ama KV sürekli gelir oğlumla oyun oynamaya falan başlar , oynaya oynaya da onu arkadaş gibi gördü çocuk, tek çocuk çünkü arkadaşı da yok .

KV ile sıkıntımızi çocuğun yanında eşimle konuştuk ama KV ile sıkıntımız bambaşka birşey , çocuğumun söylediği başka birşey , yani ,3 buçuk yaşındaki çocuk agiz yalamayı nereden bilebilir? Gormedigi birşeyi nasıl söyleyebilir ? Kesinlikle kadının bunu çocuğuma yaptığına inanıyorum

Benim arkamda eşim durmuyor annesi söz konusu olduğu için , ne yapacağımı şaşırmış durumdayım gitsem kavga etsem ikisi bir olup benim üzerime geleceklr biliyorum, ne yapacağımı şaşırdım
Çocuğunuzu koruyamayacağınız bir evliliği sürdürmeyin.

cocugunuzun yalan soyledıgını dusunmuyorum ben her zaman cocuguma ınanma taraftarı olurum
bunu netlestırmek ıcın uzman psıkologa gotururum orada oyunlarla resımlerle doktor netlestırır

ayrıca burada cok konu okuduk emzırmeye calısan kayınvalıde şapır şupur agzından open akraba ıcerıklı

Bu terbiyesiz kadin allah bilir esinizi de boyle buyutmustur adam ondan da normal karsiliyor olabilir

Ya sakın watsap durumundan falan laf sokma işine falan girmeyin. Bu o kadar basit bir durum değil, olayı basitleştirirsiniz.

Ya çekin konuşun ya kavga edin ya çocuğunuz için yardım alın, benim henüz çocuğum yok arkadaşlar daha doğru tavsiye verirler. Ama bana benimle ilgili böyle ciddi bir konudan watsap durumu falan paylaşan olsaydı, hem umursamazdım hem de acizliği karşısında gülerdim heralde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…