- 24 Ekim 2016
- 5.711
- 11.129
- 248
- Konu Sahibi Bayan dertli
-
Oğlum da Görmüyor , oğlum daha yeni yapmaya başladı bu hareketleri , dil sallama hareketini 2 yaş civari da bir kaç kez yaptı gene kaynanamdan şüphelendim çünkü onun öyle hareketleri var , ama isbat edemediğim için eşimle kavga ettim. Aradan zaman geçti oğlum şimdi Kendi söylüyorbir aydir cocuk da mi gormuyor babanneyi? nasil unutmamis ya da siz fark etmediniz bir aydir?
O yas yalan bilmez kizim 5 yasinda yeni yeni yalani kesfetti çocuğunuz muhtemelen dogruyu söylüyor babaanneye bir daha asla yollamayin ve cocugunuza ondan izin almadan kimsenin onu öpemiceni gerekirse vurup ve bağırıp tepki gostermesi gerektini ogretin ben artik hic bir şeye sasirmiyorum ikranurun katilide 14 yasindaki öz amcasi cikti insanlar bozuldu cocugunuzu kimsenin hic kimsenin evine birakmayin emanet etmeyin uykusuz kalin yorulun aza kanaat edin cocuklarinizin basinda durun hic bir seyin telefisi olmaz konu evlat oluncaZaten kendisi ile başka sebeblerden şuan görüsmuyorum ama içim içimi yiyor şuan kendisi biraz kavgacı bir insan sorduğum da inkar eder iftira bile atar öyle biri eşime de ayrı kızıyorum nasıl inanmaz çocuğa
Bırakmıyorum zaten daha önce emzirdigim donemde çocuğa göğüslerini göstermeye çalıştı az çok biliyorum kadının bu yanlış hareketlerini o yüzden hiç bırakmadım ama bize geldiğinde kahve yapmaya gidiyorum mutfağa o arada çocuk onun yanında salonda oluyor, oğluma da her fırsatta söylüyorum ayıp yerlerini öğretiyorum , dudaktan öpmenin yanlış olduğunu söylüyorum , ama oğlum yeni yeni söylemeye başladı babaannem böyle yapıyor diye , yanına bırakmadığım halde böyle yapmış çok sinirlerim bozulduO yas yalan bilmez kizim 5 yasinda yeni yeni yalani kesfetti çocuğunuz muhtemelen dogruyu söylüyor babaanneye bir daha asla yollamayin ve cocugunuza ondan izin almadan kimsenin onu öpemiceni gerekirse vurup ve bağırıp tepki gostermesi gerektini ogretin ben artik hic bir şeye sasirmiyorum ikranurun katilide 14 yasindaki öz amcasi cikti insanlar bozuldu cocugunuzu kimsenin hic kimsenin evine birakmayin emanet etmeyin uykusuz kalin yorulun aza kanaat edin cocuklarinizin basinda durun hic bir seyin telefisi olmaz konu evlat olunca
Aynı fikirdeyim sizinle kesinlikle bu sapıklık yaptığı , ama eşim nedense oğlunu değilde annesini kolluyor, kadınin birde kocasida yokTuvalete giderken bile yalnız bırakmayın o kadınla. Gerçekten bunlar iyice şaşırdı benim kv de görümcemin çocuğunu dudağından öpmeye kalkıyordu görümce bir hışımla çekiverdi yavruyu. Bunlar ya sapık ya kudurmuş küçücük bebeğin dudağından öpmek istismardan başka bir şey değildir
Ben olsam iftira bile dese kavga cikartirdim birdaha oğluma sapik sapik hareketler yaparsan seni polise sikayet ederim derdim vaya gizli kamerayla kayit yaptirir sikayet eder birde ese dosta rezil rusva ederdim ama cocuguma o seyleri tekrar yasatacama Allah ne verdiyse dalardimBırakmıyorum zaten daha önce emzirdigim donemde çocuğa göğüslerini göstermeye çalıştı az çok biliyorum kadının bu yanlış hareketlerini o yüzden hiç bırakmadım ama bize geldiğinde kahve yapmaya gidiyorum mutfağa o arada çocuk onun yanında salonda oluyor, oğluma da her fırsatta söylüyorum ayıp yerlerini öğretiyorum , dudaktan öpmenin yanlış olduğunu söylüyorum , ama oğlum yeni yeni söylemeye başladı babaannem böyle yapıyor diye , yanına bırakmadığım halde böyle yapmış çok sinirlerim bozuldu
Sırf annesi olduğu için çocuğuna uyduruyor diyor! Pess! Dayım ağzımı yaladı dese ne olurdu acaba?!Kesinlikle fake değil hesabı yeni açtım, şuan sıkıntımi paylaşıyorum sizinle , kadına haddini yarın bildireceğim ama eşim önüme duruyor yapmamam için annesini koruyor yapmaz etmez çocuk uyduruyor diyor.
Yahu ağızdan öpmek nedir ya çocuğu direk söyleyin yapmasın öyle şeyler çocuklar kötü etkileniyor mikrop kapar ruhsal açıdan çöker Allah korusunİyi geceler hanımlar KV bize çok yakın oturuyor sürekli gelir giderdi son bir aydır aramızdaki bazı tadsizliklardan dolayı görüsmuyorum,
oğlum bir kaç gündür dilini sağa sola sallama hareketi yapıyor nereden gördün oğlum bunu diyorum babaannem öyle yapıyor diyor , o hareketin yanlis olduğunu söyledim oğluma , bugün gene aynı hareketi yapıyordu oğlum o hareket yanlış yapma öyle diye gene anlatiyordum oğluma , oğlum dediki durduk yere ama babaannem bana öyle yapıyor dedi ,ne yapıyor oğlum sana diyorum beni ağzımdan öpüyor , ağzımı yaliyor dedi, şok oldum babası da vardı çok moralim bozuldu babasına diyorum annen böyle nasıl yapar diye çocuk o ne olsa babaannesinin üzerine atıyor diyor, ama daha önce hiç çocuk böyle birşey demiyordu bana , babaannesin den. Uzaklaştiktan sonra bunları bana soylemeye başladı ,ben oğluma inanıyorum ama babası inanmıyor bu durumda ne yapmalıyım ? Çocuğum 3 buçuk yaşında
Eşim götürmez pedegog falan çok inanmıyor öyle şeylereEsiniz belli ki ciddiye almiyor siz çocuğu bir uzmana gosterin durumu da anlatin onlar cocuklarin dilinden anlar, sonrasında da anne babayla konuşur esinize sizin soylemeniz etki etmiyorsa bir uzmanin söylemesi daha iyi olabilir
Zaten göndermiyorum ama bize geldiğinde fırsat bulup yaptı demek ki , sizinle aynı fikirdeyim oğluma inanıyorum, yalan söylemiyor ama babası kapatıyor hemen üstünü bunun , sinirlerim çok bozuldu , şeytan diyor çocuğuna böyle inanmayan babayı boşaO yastaki bir cocugun bunu uyduracak kadar hayal gucu genis degildir. Acilen pedagoga goturun cocugu. Babasi annesinin ogluna boyle birseyi yaptigini kabul etmekte zorlanabilir ama ben cocugun dogru soyledigini dusunuyorum. Bircok cinsel istismar suclarinda da aileler cocuklarina inanmadiklari icin olay devam etmis. Ben olsam cocugumu artik babaanneye gondermezdim.
Sırf annesi olduğu için çocuğuna uyduruyor diyor! Pess! Dayım ağzımı yaladı dese ne olurd
Sırf annesi olduğu için çocuğuna uyduruyor diyor! Pess! Dayım ağzımı yaladı dese ne olurdu acaba? İşte bu yüzden eşimden soğudum şuan babaannesi değilde başkasının yaptığını söyleseydi çocuk inanın böyle davranmazdi
KV ile aynı binadayiz sürekli dibimizde sürekli icimizdeydi şuan aramız bozuk olduğu için gelemiyor ama iyi olsak gene çıkmaz evimden ve çocuğuma bunu yapan bir insanı ben kesinlikle evime kabul etmek istemiyor ama aynı binada olduğumuz için eşimde bunu kabul etmez , evden de taşınmaz çünkü annesinin evinde oturuyoruz , ne yapacağımı şaşırmış durumdayımCocugunuza güvenin yalan söyleyecegını sanmıyorum. Kayınvalıdenız ilede sız yanında olmadan görüştürmeyin
Babaanne evinize geldiginde de birsekilde cocukla yalniz kalmamali. Esiniz hakkindaki dusuncelerinizi de anliuorum cunku benim ogluma da boyle birsey olsa ve babasi bu duruma tepkisiz kalsa ben de oyle adami hayatimda istemezdim. Yalniz babaannenin bu durumu bilmesi gerekiyor bence. Yaptigindan utanir mi bilmem ama en azindan cocuklari dudaklarindan opmemek gerektigini anlamasi lazim. Ve gerekirse cocuktan uzak durmasi da soylenmeli. Iste tum bunlar pedagogla gorusulmeli.Zaten göndermiyorum ama bize geldiğinde fırsat bulup yaptı demek ki , sizinle aynı fikirdeyim oğluma inanıyorum, yalan söylemiyor ama babası kapatıyor hemen üstünü bunun , sinirlerim çok bozuldu , şeytan diyor çocuğuna böyle inanmayan babayı boşa
Eşim pedogag a para vereemem der çocuk uyduruyor der annesi söz konusu olduğu için kapatır konuyu, acaba watsap durumunda sadece KV nin ve görümcem in görebileceği bir şekilde paylaşım mi yapsam ne güzel örnek olmuş büyüğümüz diyerek rezil etsem belki utanır yapamaz bir dahaBabaanne evinize geldiginde de birsekilde cocukla yalniz kalmamali. Esiniz hakkindaki dusuncelerinizi de anliuorum cunku benim ogluma da boyle birsey olsa ve babasi bu duruma tepkisiz kalsa ben de oyle adami hayatimda istemezdim. Yalniz babaannenin bu durumu bilmesi gerekiyor bence. Yaptigindan utanir mi bilmem ama en azindan cocuklari dudaklarindan opmemek gerektigini anlamasi lazim. Ve gerekirse cocuktan uzak durmasi da soylenmeli. Iste tum bunlar pedagogla gorusulmeli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?