KV nin ogluma davranışları

Ben de sizin gibi düşünüyorum babası kesinlikle annesi söz konusu olduğu için konuyu kapatmaya çalışıyor , annesine çok düşkun kendisi o yüzden , ama benim içim bunu kadının yuzune vurmadan rahat etmez,

Size şöyle bi şey anlatayım. Kızım 3,5 yaşında biz yanında argo kullanmıyoruz asla. Bir gün oyuncaklarıyla oynarken “salak” dedi. Çok şaşırdım “annecim sen az önce salak mı dedin” diye sordum “evet” dedi “o kelime benim hiç hoşuma gitmedi sen nerden öğrendin bunu” dedim “senden” dedi çocuk şok oldum. “Ben asla böyle bir kelime kullanmam” dedim. “Araba kullanırken adama bağırdın ya” dedi. Evet bir kaç gün önce araba kullanırken hanzonun biri önüme kırdı, sıkıştırdı beni “sakak herif” demiştim kızım da arabadaydı ama o an refleksle farkında bile değilim, kızım söyleyince hatırladım ve ne diyeceğimi bilemedim. O kadar taze ve boş ki beyinleri her şeyi sünger gibi emiyorlar. Bir de ne olursa olsun çocuğunuza inanın (zaten inandığınızı söylüyorsunuz) hiç bir şey olmasa bile ona inanan biri olduğunu bilecek ve hiç bir şeyden korkmayacak hayatta. Küçükken dede dediğim bir adamın tacizine uğradım, ağlayarak anneme anlattım gitti adamın yanına geldiğinde sordum “sen yanlış anlamışsın” dedi dünyam başıma yıkılmıştı, hayır yanlış anlamadım adam benim mememi elledi hem de öyle dokunarak falan değil bildiğiniz mıncıkladı gözümün içine baka baka nasıl kaçtığımı bilmiyorum ama hiç bişey diyemedim daha fazla direncim kırıldı. Şimdi kızıma asla kimseye “dede, teyze, amca vs. dedirtmem eskiden abi falan dedirtiyordum şimdi onu da söylemiyorum ben ismiyle hitap edince o da ismiyle hitap ediyor müdahale etmiyorum. Bakın bugün İkra’nın zanlısı amcası ve halası çıktı siz düşünün gerisini

Benim arkamda eşim durmuyor annesi söz konusu olduğu için , ne yapacağımı şaşırmış durumdayım gitsem kavga etsem ikisi bir olup benim üzerime geleceklr biliyorum, ne yapacağımı şaşırdım

Bence öyle bir şey yapmayın . Gidin açık açık konuşun. Haklıyken haksız duruma düşmeyin. Öfkenize yenik düşmeyin.

Konuşursam kavga ederiz kadın kavgacı biri iftira atıyorsun der öyle afedersiniz çirkeflik yapar
Durum güncellerseniz de aynısı olur sanki . O zaman çocuğu yalnız bırakmayın. Allah korkusun iftira falan atar . Eşinizde inanır. Daha kötü olur.

Benim arkamda eşim durmuyor annesi söz konusu olduğu için , ne yapacağımı şaşırmış durumdayım gitsem kavga etsem ikisi bir olup benim üzerime geleceklr biliyorum, ne yapacağımı şaşırdım
Çocuğunuzun yanında soracaksınız eşiniz evde yokken. Anne x şöyle bir hareket yapıyor sen hiç denk geldin mi? Ben sorduğumda babaannem benim dudağımdan öpüyor dedi umarım öyle bir şey yapmıyorsundur, bunun doğru olmadığını bilecek yaştasın gibi. Çocuğunuza da örnek olacak bu durum ve insanları bir yere kadar kontrol edebiliyoruz maalesef çocuğunuzu eğiteceksiniz olabildiği kadar. Ona mahremiyetle ilgili kitaplar alıp okuyun. Oyun terapisi yapın. Çünkü çocukların sözcükleri oyuncaklardır. Oyun kurun o oyunda babaanne olsun bi oyuncak mesela gitsin dudağından öpsün bakalım oğlunuz ne tepki verecek eğer doğru tepki vermezse siz doğrusunu gösterin vs vs. Kızımın bu konuda kitapları var hatta ilk aldığım kitaptır “Elif yabancılarla gitmez, “Çağlar hayır demeyi öğreniyor” hatta en en güzeli BİM’e gelmişti “hayır demeyi öğreniyorlar” diye. O kitaplardan öğrendi. Dışarda birisi laf atsa hemen kafasını çevirir ısrar ederlerse “ben yabancılarla konuşmam” der. Biri yiyecek uzattığında “anne sen al” der. Hatta geçen gün mahallemizin her gün gittiğimiz marketindeki kasiyer yanağından makas aldı “hayır” diye bağırdı. Oyunlarında da işliyoruz hep bu konuyu. Biz bile öperken izin alıyoruz. Senin özel bölgeni kimse göremez diye anlatıyoruz hatta bir gün anneme bırakmıştım çişi gelmiş beni beklemiş sen benim oramı göremezsin annem gelsin diye. Allahım tüm evlatları korusun

Evladınızı korumak için arkanızda hiç kimsenin durması gerekmiyor!! Böyle bir durumda hala ne yapıyım diye şaşırıp üzerinize gelmelerinden çekinmeniz yok mu?! Vah ki ne vah! Korkmayın ağzınızı yalamazlar..
Siz en iyisi üç maymunu oynayın..
"Uydurmuştur evet evet çocuk bu uydurmuştur"

O pek dogru olmaz ama dudagindan opulmus bir baska cocukla ilgili bir yazi fakan okuyabilirsiniz kayinvalideye, anlar mi bilmem. Gerci hangi normal insan 3 yasindaki cocugu dudaktan oper ki? Salik midir nedir? Oyle bir insan da hicbirseyden anlamaz. Yakin mi oturuyor size? Sanirim ben tum iletisimi keserdim onunla. Esimi de dinlemez pedagoga giderdim. Cunku bu tip olaylar bilincaltina isler ve cocugun psikolojisini cok etkiler. Oglumun sagligi ruh sagligi herseydrn onemli, paradindan da. Devlet hastanelerinde de pedagoglar var, ya da cocuk psikiyatristleri de var. Parasi icin goturmezse bile siz alin goturun, bu konuda ben esimden izin bile almazdim. Bu kadar olayi basit goruyorsa defoksun anasina gitsin. Kendisi de anasi kadar vurdum duymaz mi nedir? Nasil bir kadin bunu yapar ya? Koskocaman kadin...Allahim evlatlarimizi sen koru.
En kotu ihtimal ben oglumu da alir anneme gider evladimi oradaki bir doktora goturirdum. O da anasiyla ne yaparsa yapsin. Artik anasi oglunu opsun dursun.

Durum güncellerseniz de aynısı olur sanki . O zaman çocuğu yalnız bırakmayın. Allah korkusun iftira falan atar . Eşinizde inanır. Daha kötü olur.

İnanın sürekli oğluma anlatiyorum. 2 yaşından beri söylüyorum ayıp yerlerini kimsenin dokunamayacagini , dudaktan opulmeyecegini sürekli anlatıyorum tamam annecim diyor eğer biri sana böyle davranırsa , anneme soyleyecegim de hemen bana soyle oğlum diyorum, ama oğlum o kadından uzaklaştıkca söylemeye başladı , o gelip gittiği zamanlarda da soruyordum ama söylemiyordu, dudağından daha önce KV öperken yakaladim o yüzden soruyordum babaannen optumu dudağından diye yok anne öpmedi diyordu, simdi KV uzaklaştı oğlum kendi kendine söylemeye başladı bunları.

benim de 3 yaş +4 ay kızım var,ilginç ne yapsa ananemden öğrendim diyor.demirli yatakta ayaklarıyla mini mini yürümesini bile ondan öğrenmiş,sek sek oynuyor onu da ananesinden öğrenmiş,tekerleme gibi birşey diyor,onu da ananem öğretti diyor.oysa sordum haberi bile yokananesinin; ki bunlar normal şeyler öğretse de birşey olmaz ama dediğim gibi yeni ne yapsa ananesinin öğrettiğini söylüyor.belki o da öyle birşeydir fakat babanem ağzımı yaladı tarzı birşey çok kötü,arkasına düşün,çıkça söyleyin.ya da babanenin yanında sorun.bu konuyu kapatmamalısınız.yalan da olsa gerçek ihtimali var

Hayır kesinlikle üç Maymun oynamam, sadece yanlış bir hareket yapmak istemiyorum en doğru şekilde bunu nasıl çözebilirim onu danisiyorum sizlere

Bence gerçek kesinlikle doğru oğlumun söyledikleri o yüzden gerekirse kavga edeceğim

Belki de babaanneden korktuğu için söylemiyordu uzak kalınca tehlike olarak görmemiş olabilir . En iyisi sürekli gözünüz üzerinde olsun ama çocuğa da bunu söyleyip durmayın iyice yerleşmesin tazecik beynine

Tamam söylemem ama oğlum o yalama hareketini dondurma yalar gibi çok sık yapmaya başladı

Esim benim arkamda durmasa da boyle birsey oldugunda ben susmam carlardim. Kadina herseyi anlatir sen oglumu dudagindan opuyor musun derdim. Hayir dese bile, ki inkar edecegi kesin, bir daha oglumun yanina yaklastigini gormeyim. Bu yastaki cocuk yalani bilmez derdim. Gerekirse esim de arkamda durmazsa bosanirdim, oyle bir adami ne yapiyim ya.
Kayinvalide yaptigindan utanmiyorsa herseyi acikca soylemelisin. Bu durum ustu kapatilacak bir durum degil. Gerekirse tum ipler de kopsa ben cocugum icin ipleri kopartirdim. Cinsel istismar cunku bu.

Ne güzel şeyler söylemişsiniz Allah razı olsun sizden ben ömrümde ilk defa böyle şeyler görüyorum , eşimin bu konudaki davranışlarına da hayret ediyorum şeytan diyor git annenin evine üstüne kurtl bu zihniyetteki insanlardan

Allah razı olsun sizden bende bunun farkındayım yaptığı istismar, bu yuzden yuva yıkılır ama eşim bunu görmüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…